Destination

THE RESIDENCES LA SELLA

THE RESIDENCES LA SELLA

Tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä sijaitsevat The Residences La Sellan tyylikkäät ja tilavat huoneistot ovat osa La Sella Golf Resortia, jonka yhteydessä on Marriott-hotelli,  27-reikäinen golfkenttä, upea Spa, kaunis ja viihtyisä uima-allasalue sekä useampi ravintola ja baari. Tämä Golf Resort tarjoaa loistavat puitteet luksus-long stay golflomalle Espanjan auringon alla!

LUE LISÄÄ
THE RESIDENCES ISLANTILLA

THE RESIDENCES ISLANTILLA

Loistavaksi Long Stay golflomakohteeksi sopivat, tyylikkäät The Residences Islantilla Apartmentsin huoneistot sijaitsevat aivan Islantillan 27-reikäisen golfkentän kupeessa ja Islantillan kaupungin keskusta sijaitsee vain kahden kilometrin päässä. Huoneistojen yhteydessä on kaunis ulkouima-allasalue, jossa on yksi ympäri vuoden lämmitetty allas, iso Spa sisäuima-altaineen, saunoineen ja hoitoineen, kuntosali sekä useampi ravintola ja baari. 

LUE LISÄÄ
SOL MARBELLA ESTEPONA ATALAYA PARK

SOL MARBELLA ESTEPONA ATALAYA PARK

Aivan merenrannan tuntumassa sijaitseva Sol Marbella Estepona - Atalaya Park on täysin uusittu viihtyisä hotelli, joka sijaitsee lisäksi vain noin 5 minuutin ajomatkan päässä Atalaya Golfin kahdesta loistavasta kentästä. Hotellin yhteydessä on muun muassa kolme uima-allasta, useampi ravintola, kuntosali sekä tenniskenttä. Monipuolinen golflomakohde!

LUE LISÄÄ
SO / SOTOGRANDE RESORT & SPA

SO / SOTOGRANDE RESORT & SPA

Entisenä Hotel Almenarana tunnettu SO/Sotogrande on upea ja ylellinen, kesällä 2021 avautuva viiden tähden hotelli lähellä Costa del Solin upeimpia golfkenttiä. Marbellaan ja Puerto Banukseenkin on hotellista matkaa vain noin 40 minuuttia, joten tässä kohteessa voit vaivatta yhdistää luksusgolflomaan myös shoppailun ja mahtavat ravintolaelämykset. SO/Sotogranden vieressä sijaitsee Almenaran kaunis 27-reikäinen golfkenttä, mutta jos haluat pelata todellisilla huippukentillä golflomasi aikana, sijaitsevat Espanjan parhaimpiin lukeutuvat Real Club Valderrama, Real Club de Golf Sotogrande ja La Reserva Club Sotogrande vain korkeintaan 15 minuutin ajomatkan päässä hotellista!

LUE LISÄÄ
HOTEL ENCINAR DE SOTOGRANDE

HOTEL ENCINAR DE SOTOGRANDE

Noin 10 minuutin ajomatkan päässä legendaariselta Valderraman golfkentältä sijaitseva Hotel Encinar de Sotogrande on tyylikäs 4 tähden kokonaisuus, jossa voit nauttia golflomasta mukavan lähellä rantoja sekä Costa del Solin parhaita golfkenttiä. Hotellin alueella on muun muassa kaunis puutarha ulkouima-altaineen, yksi ravintola ja baari sekä padel-kenttiä.

Hotelli on parhaillaan remontissa ja avutuu jälleen uusittuna toukokuun 2023 alussa

LUE LISÄÄ
FAIRPLAY GOLF & SPA RESORT

FAIRPLAY GOLF & SPA RESORT

Mikäli kaipaat viihtyisää, rauhallista ja tasokasta kohdetta golflomallesi, Fairplay Golf & Spa Resort on juuri sitä, mitä etsit. Tämä tyylikäs andalusialaistyylinen viiden tähden hotelli sijaitsee reilun kahden tunnin ajomatkan päässä Malagan lentoasemalta Cadizin suuntaan. Hotellin vieressä sijaitseva Benalupin golfkenttä on tasainen ja hyväkuntoinen puistokenttä, jonka peruskuntoinen golfari pystyy hyvin pelaamaan kävellen.
LUE LISÄÄ
ANANTARA VILLA PADIERNA PALACE HÔTEL

ANANTARA VILLA PADIERNA PALACE HÔTEL

Costa del Solilla, Marbellan ja Esteponan kaupunkien välimaastossa sijaitseva Anantara Villa Padierna Palace Behavis Marbella Resort on taivaallinen viiden tähden kokonaisuus Villa Padiernan kauniin golfkentän vieressä. Tässä upeassa resortissa vietät todellisen luksusgolfloman, jonka aikana voit nauttia ihastuttavista majoituspuitteista, loistavasta ravintolavalikoimasta sekä esimerkiksi ihanasta spasta hoitoineen.
LUE LISÄÄ
ANORETA RESORT

ANORETA RESORT

Alle 30 kilometrin päässä Malagan lentokentästä sijaitseva Añoreta Resort on pieni ja tyylikäs hotelli, jossa majoittuessasi yhdistät täydellisesti padel- ja golfloman Costa del Solilla! Tämän 8:sta huoneesta koostuvan viihtyisän hotellin yhteydessä on 18-reikäisen golfkentän ja padelkenttien sekä -harjoitustilojen lisäksi myös muun muassa ulkouima-allas ja 3 ravintolaa.

LUE LISÄÄ
MARRIOTT LA SELLA

MARRIOTT LA SELLA

Montgón kansallispuiston ja meren välissä, 10 minuutin ajomatkan päässä Denian kaupungista sijaitseva ihastuttava Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa on tyylikäs viiden tähden hotelli La Sellan 27-reikäisen golfkentän yhteydessä. Resortin alueella on golfkentän lisäksi spa, kuntosali, kauniit uima-allasalueet sekä kolme loistavaa ravintolaa. Tässä hotellissa nautit viiden tähden golflomasta kaikilla mukavuuksilla!

LUE LISÄÄ
HOTEL MELIÁ VILLAITANA

HOTEL MELIÁ VILLAITANA

Noin 30 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä ja aivan Benidormin keskustan tuntumassa sijaitseva Meliá Villaitana on ihastuttava hotelli, jossa viihtyvät myös ei-golfaajat! Hotellin yhteydessä on muun muassa upea uima-allasalue, ihastuttava suuri spa, kuntosali sekä neljä ravintolaa ja baaria. Aivan kävelymatkan päässä sijaitsevat myös kaksi Jack Nicklauksen suunnittelemaa haastavaa ja monipuolista golfkenttää, Levante ja Poniente. 

LUE LISÄÄ
LA CALA GOLF & SPA RESORT

LA CALA GOLF & SPA RESORT

Vain 30 minuutin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä sijaitseva La Cala Golf Hotel Spa on tyylikäs neljän tähden golf resort, jota ympäröivät kolme kaunista golfkenttää. Tässä ihanassa resortissa vietät toimivan, tasokkaan ja monipuolisen golfloman Costa del Solilla.
LUE LISÄÄ
LOS MONTEROS HOTEL & SPA

LOS MONTEROS HOTEL & SPA

Marbellassa, merenrannan tuntumassa ja 200 metrin päässä Santa Clara Golfista sijaitseva upea Los Monteros Spa & Golf Resort on yksi hienoimmista viiden tähden golfkohteista Marbellan alueella! Tässä upeassa resortissa nautit golflomasta kaikilla mukavuuksilla.

LUE LISÄÄ
ONA VALLE ROMANO GOLF & RESORT

ONA VALLE ROMANO GOLF & RESORT

Vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä merenrannasta ja Esteponan kaupungista sekä 30 minuutin ajomatkan päässä Marbellan keskustasta sijaitseva Ona Valle Romano Golf & Resort on tyylikäs ja toimiva long stay-golflomakohde Costa del Solilla, Valle Romanon kauniin golfkentän vieressä. Tilavat ja viihtyisät huoneistot, resortin alueen rauhallinen tunnelma sekä muut aktiivisuusmahdollisuudet, kuten padel golfin ohella takaavat onnistuneen ja rentouttavan golfloman tässä monipuolisessa golf resortissa!
LUE LISÄÄ
RIO REAL GOLF & HOTEL

RIO REAL GOLF & HOTEL

Noin 5 kilometrin päässä Marbellan keskustasta sijaitseva Rio Real Golf & Hotel on viihtyisä neljän tähden golf resort, jota Rio Realin kaunis 18-reikäinen golfkenttä ympäröi. Tämän kodikkaan boutique-hotellin yhteydessä on golfkentän lisäksi myös esimerkiksi spa, kuntosali, tenniskentät, ihana ulkouima-allasalue sekä ravintola ja baari, joten monipuolisen ja tasokkaan golfloman viettäminen onnistuu Rio Realissa varmasti!

LUE LISÄÄ
THE WESTIN LA QUINTA GOLF RESORT & SPA

THE WESTIN LA QUINTA GOLF RESORT & SPA

Noin 13 km päässä Marbellan kaupungista sijaitseva The Westin La Quinta Golf Resort & Spa on upea viiden tähden hotelli, jossa golflomaa vietetään luksuspuitteissa hotellin oman 27-reikäisen Championship-tason kentän vieressä. Resortin yhteydessä on golfkentän lisäksi muun muassa upea uima-allasalue, useampi ravintola ja baari, kuntosali sekä spa.

Huom! Hotelli on kiinni 28.11.-01.03.2023

 

 

 

Huom! Hotelli on kiinni 28.11.-01.03.2023

LUE LISÄÄ
LA MANGA CLUB PRINCIPE FELIPE

LA MANGA CLUB PRINCIPE FELIPE

Puolen tunnin ajomatkan päässä Cartagenan kaupungista, La Manga Clubin sydämessä sijaitseva Hotel Príncipe Felipe on ihastuttava viiden tähden luksushotelli, jota ympäröivät kaunis puutarha ja resortin golfkentät. Hotellin yhteydestä löytyvät muun muassa ulkouima-allasaluee, kaksi ravintolaa ja kaksi baaria sekä kuntosali. Tämä on vaativankin golflomalaisen paratiisi!

LUE LISÄÄ
DOUBLE TREE BY HILTON LA TORRE

DOUBLE TREE BY HILTON LA TORRE

Noin reilun tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä lounaaseen sijaitseva Double Tree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort on tyylikäs viiden tähden hotelli lähellä Murcian kaupunkia. Hotellin yhteydessä on La Torren golfkentän lisäksi muun muassa spa, kuntosali, kaunis ulkouima-allasalue sekä useampi ravintola ja baari. Tässä resortissa vietät varmasti viihtyisän ja rentouttavan golfloman, jonka aikana ei välttämättä tarvitse lähteä golfklubia kauemmas!

LUE LISÄÄ
SHERATON MALLORCA ARABELLA GOLF HOTEL

SHERATON MALLORCA ARABELLA GOLF HOTEL

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel tarjoaa korkeimmatkin laatuvaatimukset mukavuudessa ja tasossa. Hotelli on Arabellan golfkenttien ympäröimä eikä Palman kaupungin keskusta ole kuin 10 minuutin ajomatkan päässä! Todellinen Luksusgolflomakohde!

LUE LISÄÄ
KEMPINSKI HOTEL BAHIA

KEMPINSKI HOTEL BAHIA

Esteponan kaupungissa, 15 minuutin ajomatkan päässä Marbellan ja Puerto Banuksen ostosparatiiseista sekä lähellä alueen parhaita golfkenttiä sijaitseva Kempinski Hotel Bahia on upea viiden tähden merenrantaresort, jossa golflomasta nauttii vaativampikin matkailija!

LUE LISÄÄ
OLIVA NOVA BEACH & GOLF RESORT

OLIVA NOVA BEACH & GOLF RESORT

Oliva Nova Beach & Golf Resort on neljän tähden hotelli loistavalla sijainnilla aivan rannan ja Oliva Novan golfkentän vieressä.
LUE LISÄÄ
BARCELO MONTECASTILLO GOLF

BARCELO MONTECASTILLO GOLF

Jerezin kaupungin laitamilla sijaitseva tyylikäs Barcelo Montecastillo Golf & Sport Resort on upea ja ensiluokkainen 5 tähden hotelli, jossa rauhallisen golfloman viettäminen onnistuu luksuspuitteissa. Golfin lisäksi voit täällä majoittuessasi nauttia Jerezin ja Cadizin kaupunkien historiasta, nähtävyyksistä, rannoista sekä ravintoloista - shoppailuakaan unohtamatta!

LUE LISÄÄ
BARCELÓ COSTA BALLENA GOLF & SPA

BARCELÓ COSTA BALLENA GOLF & SPA

Barcelo Costa Ballena Golf & Spa on 4-tähden moderni andalusialaiseen tyyliin rakennettu hotelli. Hotellissa on 228 huonetta, jotka on täysin remontoitu vuonna 2018. Hotellin vieressä  on 27-reikäinen golfkenttä sekä merenranta. Kohteen hinta-laatusuhde on todella kohdallaan eli mitä muuta voi golflomalta toivoa?

LUE LISÄÄ
THE LEVEL AT MELIÁ VILLAITANA

THE LEVEL AT MELIÁ VILLAITANA

The Level at Meliá Villaitana on Meliá Villaitanan yhteydessä, omissa tyylikkäissä tiloissaan sijaitseva viiden tähden boutique-hotelli aivan Benidormin keskustan tuntumassa ja kahden golfkentän vieressä. The Level-huoneiden asukkailla on muun muassa oma yksityinen hotellivastaanotto, oma parempi aamiainen, omat ulkouima-allasalueet, pääsy Level-loungeen välipaloineen ja alkuillan open bareineen sekä omat eksklusiiviset ruokailupaikat, à la carte ravintola Indigo ja buffet-ravintola Botanic. Näiden lisäksi The Level-huoneiden asukkailla on käytössään myös kaikki tavallisen hotellin palvelut, joihin kuuluvat muun muassa kuntosali ja spa sekä neljä ravintolaa ja baaria. 
LUE LISÄÄ
ELBA SUNSET MALLORCA HOTEL

ELBA SUNSET MALLORCA HOTEL

Elba Sunset Mallorca on tyylikäs neljän tähden hotelli vain hyvin lyhyen matkan päässsä Magalufin turistialueelta ja Palmanovan kaupungista. Erinomaisella paikalla sijaitsevasta hotellista avautuvat upeat näkymät Välimerelle ja SA PORRASA -saarelle.
Hotellin yhteydessä on muun muassa ihastuttava infinity pool, 4 ravintolaa ja baaria, kuntosali sekä Thalasso Spa. Lisäksi useat Mallorcan parhaista golfkentistä sijaitsevat vain noin 5 - 20 kilometrin päässä Elba Sunset Mallorcasta, joten vaivattoman golfloman onnistuminen on tässä hotellissa lähes taattu!

LUE LISÄÄ
HOTEL GUADALMINA SPA & GOLF RESORT

HOTEL GUADALMINA SPA & GOLF RESORT

Viihtyisä Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort sijaitsee meren rannalla noin 5 km Marbellan huvivenesatamasta Puerto Banuksesta länteen. Barcelo ketjuun nykyään kuuluva hotelli on Guadalmina South-golfkentän vieressä ja lähellä Marbellan golflaakson lukuisia muita kenttiä. Golfklubilla ja Guadalminan toiselle 18-reikäiselle North-kentälle on matkaa muutama kilometri. Luvassa on siis golfloma parhaimmillaan.

LUE LISÄÄ
SA CREU NOVA PETIT PALAIS ART & SPA

SA CREU NOVA PETIT PALAIS ART & SPA

Noin 30 minuutin ajomatkan päässä Palman keskustasta sijaitseva Sa Creu Nova Petit Palais Art & Spa on upea ja elegantti viiden tähden boutique -hotelli Mallorcan rauhallisessa sisämaassa. Mallorcan historiallista arkkitehtuuria ja modernia ilmettä yhdistävästä hotellista huokuu ylellinen ja tyylikäs tunnelma ja yhteensä sieltä löytyykin vain 17 huonetta, joista käytetään nimeä suite. Sa Creu Novan yhteydessä on kaksi fine dining -ravintolaa, baari, ihastuttava spa, kuntosali sekä pieni uima-allasalue tyylikkäine aurinkotuoleineen. Saaren parhaille golfkentille hotellista on matkaa noin 20 - 60 minuuttia kullekin, merenrannan ääreen pääsee autolla noin 15 minuutissa. Jos kaipaat Mallorcan golflomaltasi yksityisyyttä, rauha ja luksusta, on upea Sa Creu Nova sinulle juuri oikea kohde!

LUE LISÄÄ
ISLA CANELA PLAYA APARTMENTS

ISLA CANELA PLAYA APARTMENTS

Aivan meren rannassa sijaitsevat Isla Canela Beach Apartments ja muutama kortteli sisämaahan päin olevat Isla Canela Garzas Apartments ovat loistava valinta yhdistää golf (huoneistojen omistuksessa on kaksi omaa golfkenttää alle 20min ajomatkan päässä) sekä meri. Huoneistot toimivat sekä viikon reissuilla että Long Stay golflomilla.
LUE LISÄÄ
MELIA MADRID PRINCESA

MELIA MADRID PRINCESA

Madridin kulttuurillisessa keskustassa sijaitseva Meliá Madrid Princesa on ihastuttava ja viihtyisä viiden tähden hotelli, joka tarjoaa upeat puitteet monipuoliselle ja tyylikkäälle golflomalle Espanjan pääkaupungissa. Hotellin loistavan sijainnin lisäksi sen valttikortteja ovat mahtava välimerellinen ravintola sekä kauniit modernit huoneet. Hotellissa on myös pieni wellness-alue ja kuntosali.
LUE LISÄÄ
HOTEL BONALBA ALICANTE

HOTEL BONALBA ALICANTE

Costa Blancan alueella Alicantessa sijaitseva Hotel Bonalba Alicante on viihtyisä neljän tähden hotelli aivan Bonalban 18-reikäisen golfkentän vieressä. Tässä hotellissa nautit rauhallisesta mutta edullisesta golflomasta miellyttävässä ympäristössä!

LUE LISÄÄ
AMARE BEACH HOTEL

AMARE BEACH HOTEL

Espanjan Marbellassa, aivan merenrannan tuntumassa sijaitseva Hotel Amàre Marbella on ihastuttava neljän tähden hotelli, joka tarjoaa upeat puitteet tasokkaalle golflomalle Costa del Solilla. Amare Marbella Beach Hotelin yhteydessä on muun muassa ihana spa, kaunis ulkouima-allasalue merinäköaloilla, kuntosali, oma beach club sekä useampi viihtyisä ravintola ja baari.Tässä Adults Only -hotellissa majoittuessasi nautit samalla Marbellan tyylikkäästä tunnelmasta, monipuolisesta ravintolavalikoimasta sekä ostosmahdollisuuksista meren välittömässä läheisyydessä asumatta kuitenkaan liian kaukana Aurinkorannikon hienoimmista golfkentistä!

LUE LISÄÄ
LIMA HOTEL MARBELLA

LIMA HOTEL MARBELLA

Aivan Marbella keskustassa, vain kahden minuutin kävelymatkan päässä rannasta sijaitseva Hotel Lima on tyylikäs neljäntähden kaupunkihotelli, jossa viihtyy varmasti kriittisempikin asiakas. Hotel Lima sijaitsee Marbellan viehättävässä vanhassa kaupungissa ja sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkan päässä Malagan lentokentästä ja noin 30 minuutin säteellä sijaitsevat Rio Realin, Villa Padiernan sekä Los Naranjosin kentät.

LUE LISÄÄ
CALEIA MAR MENOR GOLF & SPA RESORT

CALEIA MAR MENOR GOLF & SPA RESORT

Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort (entinen Intercontinental Mar Menor Golf Resort & Spa) on viihtyisä ja tyylikäs golfhotelli San Havierin -kaupungin eteläpuolella, Jack Nicklaus Designin suunnitteleman 18-reikäisen golfkentän vieressä. Hotellin yhteydessä on golfkentän ja sen caddie-masterin lisäksi muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, 7 ravintolaa ja baaria, ihana spa-osasto, kuntosali sekä tenniskentät. Caleia Mar Menor Golf & Spa Resortissa vietät rauhallisen golfloman tyylikkäissä puitteissa!
LUE LISÄÄ
THE RESIDENCES AT MAR MENOR

THE RESIDENCES AT MAR MENOR

Caleia Mar Menor Golf & Spa Resortin lähellä sijaitsevat The Residences at Mar Menor Golf & Resortin toimivat ja avarat yhden - kolmen makuuhuoneen huoneistot ovat long stay-golflomalaisten suuressa suosiossa! Resortin alueella on muun muassa huoneistojen yhteinen ulkouima-allas, joka sijaitsee huoneistorakennusten keskellä. Lisäksi huoneistojen ja hotellin välissä on ainoastaan driving range, joten esimerkiksi hotellin ravintolat, kuntosali ja spa (maksullinen) ovat helposti myös huoneistojen asukkaiden käytössä.

LUE LISÄÄ
HOTEL TERRAVERDA AT EMPORDÀ GOLF

HOTEL TERRAVERDA AT EMPORDÀ GOLF

Vuoden 2020 aikana täysin uusittu Hotel Terraverda at Empordà Golf on tyylikäs ja ihastuttava neljän tähden golflomahotelli Costa Bravan alueella Espanjassa. Täällä vietät kätevästi pidennetyn viikonlopun tai vaikka koko viikon golfin parissa. Empordan hotellin vieressä on kaksi omaa golfkenttää ja lähiäluulla löyty mm. PGA Catalunian kentät.

LUE LISÄÄ
PARK HOTEL SAN JORGE

PARK HOTEL SAN JORGE

Merenrannalla, puolentoistatunnin ajomatkan päässä Barcelonan lentokentästä sijaitseva Park Hotel San Jorge on tyylikäs neljän tähden hotelli, jossa vietät rentouttavaa golflomaa upeista näköaloista nauttien. Hotellin yhteydessä on muun muassa kaunis ulkouima-allas, kuntosali, spa sekä kaksi ravintolaa ja yksi baari. Park Hotel San Jorge sijaitsee 6 – 85 kilometrin päässä Costa Bravan alueen parhaista golfkentistä sekä 15 minuutin kävelymatkan päässä Platja d'Aron kaupungin ravintoloista ja kaupoista.

LUE LISÄÄ
HOTEL PERALADA WINE SPA & GOLF

HOTEL PERALADA WINE SPA & GOLF

Hotel Peralada Wine Spa & Golf on upea 5 tähden hotelli Empordan sydämessä, 18 reikäisen golfkentän vieressä ja kilometrin päässä vaikuttavasta Peraladan linnasta ja sinne kätkeytyvästä casinosta sekä Michelin-tähdellä varustetusta Castell Peralada restaurantista. Hotellin yhteydessä on muun muassa eksklusiivinen Wine Spa, kaunis ulkouima-allasalue, tyylikäs kuntosali, tasokas a la carte ravintola L'Olivera, viinibaari Wine Bar sekä allasbaari Garden Bar.

LUE LISÄÄ
OCCIDENTAL MURCIA SIETE CORONAS

OCCIDENTAL MURCIA SIETE CORONAS

Murcian kaupungin keskustassa sijaitseva viihtyisä Occidental Murcia Siete Coronas on toimiva neljän tähden kaupunkihotelli noin 50 minuutin päässä Alicanten lentokentästä lounaaseen. Hotellin yhteydessä on muun muassa ravintola, baari ja kuntosali. Tässä loistava hotellivalinta sinulle, joka haluat golfin ohella muutakin tekemistä Murcian alueelle matkustaessasi!

LUE LISÄÄ
LAVIDA HOTEL AT PGA CATALUNYA RESORT

LAVIDA HOTEL AT PGA CATALUNYA RESORT

Huhtikuussa 2018 avattu boutique-tyylinen LAVIDA Hotel at PGA Catalunya Resort kuuluu PGA Catalunya Resortiin ja se sijaitsee huipputasokkaiden PGA Catalunya Stadium ja Tour golfkenttien vieressä. Viihtyisän hotellin yhteydessä on myös kaksi ravintolaa ja baari sekä lämmitetty uima-allas. LAVIDA tarjoaa golfarille edullisemman majoitusvaihtoehdon PGA Catalunya Resortissa.

LUE LISÄÄ
HOTEL 525

HOTEL 525

Merenrantakaupunki Los Alcázaresissa sijaitseva Hotel 525 on viithyisä neljän tähden hotelli vain noin tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentästä etelään. Hotellin yhteydessä on kaksi baaria ja ravintola, pienimuotoinen spa saunoineen ja kuntosaleineen sekä ulkouima-allas hotellin katolla. Tässä loistava hotelli sinulle, joka haluat lomailla Murcian alueella kaupungissa, mutta samalla merenrannan tuntumassa!

LUE LISÄÄ
LA FINCA RESORT

LA FINCA RESORT

Noin 40 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä sijaitseva La Finca Resort on tyylikäs golfkokonaisuus Costa Blancalla. Resortiin kuuluu ihastuttava viiden tähden hotelli, monipuolinen spa, useampi ravintola ja baari sekä kaksi 18-reikäistä golfkenttää, resortin alueella sijaitseva La Finca sekä noin 25 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Villamartín Golf. Resortin asikkailla on lisäksi käytössään myös esimerkiksi tasokas ja laaja kuntosali, tenniskentät, pyörävuokraus sekä tyylikäs ulkouima-allasalue.

LUE LISÄÄ
MACDONALD DOÑA LOLA RESORT

MACDONALD DOÑA LOLA RESORT

Meren rannalla Fuengirolan ja Marbellan väliin sijoittuvassa Calahondan rannikkokaupungissa sijaitseva Macdonald Doña Lola Resort on loistava kohde rentouttavalle long stay -golflomalle Costa del Solin auringossa. Resortin yhteydessä on muun muassa viihtyisä uima-allasalue, kaksi tenniskenttää, pienimuotoinen spa hoitohuoneineen sekä 2 ravintolaa. Golflomailijalle Macdonald Doña Lola Resort on ihanteellinen valinta myös siksi, että 10 minuutin ajomatkan säteellä sijaitsee jopa 10 golfkenttää. Lisäksi resortista on kätevä matka myös Malagan tai Marbellan ostosmahdollisuuksien luo.

LUE LISÄÄ
PRECISE  RESORT EL ROMPIDO

PRECISE RESORT EL ROMPIDO

El Rompidon 18-reikäisten North- ja South kenttien vieressä, noin yhden tunnin ajomatkan päässä Faron lentokentältä sijaitseva Precise Resort El Rompido on ihastuttava viiden tähden hotelli Costa de la Luzilla. Tässä tyylikkäässä golfhotellissa vietät rentouttavan ja toimivan golfloman rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä El Rompidon kalastajakylän tuntumassa.

LUE LISÄÄ
INNSIDE BY MELIA CALVIA BEACH

INNSIDE BY MELIA CALVIA BEACH

Aivan merenrannan tuntumassa sijaitseva Innside by Melia Calvia Beach on raikas ja trendikäs neljän tähden hotelli Magalufissa, lähellä tämän ikonisen Mallorcalaisen bilekaupunginosan laajaa ravintola- ja baarivalikoimaa. Hotellin yhteydessä on muun muassa upea lasipohjainen kattouima-allas, tyylikäs kuntosali, yksi ravintola sekä baari.

LUE LISÄÄ
ELBA ESTEPONA GRAN HOTEL & THALASSO SPA

ELBA ESTEPONA GRAN HOTEL & THALASSO SPA

Viihtyisä ja ylellinen rantahotelli sijaitsee Esteponan tuntumassa Aurinkorannikolla. Hotellin läheisyydessä on useita golfkenttiä ja itse hotelli tarjoaa span, sisä- ja ulkouima-altaita sekä tyylikkäitä merinäköalahuoneita, joissa on oma parveke tai terassi. Täällä nautit golflomasta meren äärellä!

LUE LISÄÄ
THE RESIDENCES LA TORRE GOLF RESORT

THE RESIDENCES LA TORRE GOLF RESORT

Lähellä Murcian kaupunkia Mar Menorissa, La Torren 18-reikäisen golfkentän vieressä sijaitsevat The Residences La Torren huoneistot ovat osa tyylikästä La Torre Golf Resortia, joka muistuttaa ikään kuin pientä kylää keskusaukioineen, supermarketeineen sekä ravintoloineen ja baareineen. The Residences La Torren huoneistojen asukkaiden käytössä on näiden lisäksi yhteinen ulkouima-allas (ei lämmitetty), tennis- ja padelkentät sekä ulkokuntosali. 
LUE LISÄÄ
ALDIANA COSTA DEL SOL

ALDIANA COSTA DEL SOL

Noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä sijaitseva Aldiana Costa del Sol on mukava neljän tähden golf resort kahden 18-reikäisen golfkentän kupeessa Espanjan Aurinkorannikolla. Omien golfkenttiensä, Heathlandin ja upean, kunnostuksen jälkeen vuonna 2022 uudestaan avautuneen Alcaidesa Linksin lisäksi resortista on vain lyhyt ajomatka alueen muille huippukentille, kuten Valderramaan, La Reservaan, Sotograndeen ja Almenaraan. Golfin lisäksi Aldiana Costa del Solissa on paljon aktiviteettimahdollisuuksia tenniksestä pyöräilyyn ja kuntosaliin. Hotellialueelta löytyy myös muutama ravintola ja baari, spa, ulkouima-allas sekä esimerkiksi yökerho.

LUE LISÄÄ
ASIA GARDENS HOTEL & THAI SPA

ASIA GARDENS HOTEL & THAI SPA

Viiden tähden Asia Gardens Hotel & Thai Spa on viihtyisä ja ylellinen thaimaalaistyylinen hotelli Benidormin kaupungin ulkopuolella, Sierra Cortina-vuorilla. Asia Gardens Hotel & Thai Span yhteydessä on eksklusiivisen Thai Spa:n lisäksi muun muassa taivaalliset uima-allasalueet, 4 tasokasta ravintolaa, 3 baaria sekä kuntosali. Asia Gardens Hotel & Thai Spassa vietät ylellisen aasialaistyylisen golfloman Euroopassa!
LUE LISÄÄ
HOTEL JARDIN TECINA

HOTEL JARDIN TECINA

Viihtyisä neljän tähden Hotel Jardin Tecina sijaitsee La Gomeran pienellä ja rauhallisella saarella, Teneriffan länsipuolella. Saarelle pääsee Teneriffalta laivalla alle tunnissa ja La Gomeran ainoa golfkenttä, upea Tecina Golf sijaitsee aivan hotellin vieressä. Hotellista avautuvat hienot näköalat Atlantille ja sitä ympäröi upea puutarha, jonka lisäksi resortin yhteydestä löytyy muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, 5 ravintolaa ja 5 baaria, kuntosali, tenniskentät, spa sekä beach club. Tässä kohde, jossa voit viettää golflomaa viihtyisässä ja samalla rauhallisessa sekä rentouttavassa ympäristössä, kuitenkin aivan golfkentän vieressä!

LUE LISÄÄ
ELBA CARLOTA

ELBA CARLOTA

Merenrannalla sijaitseva 4-tähden Elba Carlota Beach & Convention Resort on viihtyisä hotelli vain noin 6 minuutin ajomatkan päässä Fuerteventura Golf Clubilta. Hotellin yhteydessä on muun muassa laaja ulkouima-allasalue, kuntosali, tenniskentät sekä 3 ravintolaa ja baaria. Elba Carlotasta on lisäksi suora pääsy Gran Casino Antiguaan. Tässä resortissa vietät toimivan ja edullisen golfloman Fuerteventuralla!

LUE LISÄÄ
SHERATON FUERTEVENTURA BEACH, GOLF & SPA RESORT

SHERATON FUERTEVENTURA BEACH, GOLF & SPA RESORT

Merenrannalla Fuerteventuran itärannikolla sijaitseva Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort on tasokas viiden tähden hotelli vain 10 minuutin ajomatkan päässä Fuerteventuran Golf Clubilta. Tyylikkään hotellin yhteydessä on muun muassa upea spa, kuntosali, kauniit ulkouima-allasalueet, oma ranta, tenniskentät, minigolfrata, tenniskenttä sekä viisi ravintolaa ja baaria. Tässä resortissa vietät varmasti monipuolisen ja tasokkaan golfloman!

LUE LISÄÄ
CASTILLO HOTEL SON VIDA

CASTILLO HOTEL SON VIDA

Kolmen kauniin golfkentän ympäröimä viiden tähden Castillo Hotel Son Vida on ylellinen ja elegantti Adults Only-hotelli, joka tarjoaa mahtavat näkymät alas Palman kaupunkiin ja lahdelle. Tässä kohteessa golfloma keskellä rauhaa ja ylellisyyttä on taattu!

LUE LISÄÄ
HOTEL PRINCESA PLAZA

HOTEL PRINCESA PLAZA

Madridin keskustassa sijaitseva Hotel Princesa Plaza on tyylikäs neljän tähden hotelli, joka tarjoaa mukavat puitteet ja ihanteellisen sijainnin golflomalle Espanjan pääkaupungissa. Hotellissa on pieni spa-osasto, kuntosali sekä ravintola ja baari. 

LUE LISÄÄ
HOTEL CAMIRAL AT PGA CATALUNYA

HOTEL CAMIRAL AT PGA CATALUNYA

PGA Catalunya Resortin ja sen huippugolfkenttien yhteydessä sijaitseva Hotel Camiral on upea ja tyylikäs viiden tähden hotelli, josta löytyvät niin ihastuttava ulkouima-allasalue, spa, kuntosali, tennis- ja padelkentät kuin useampi ravintola ja baarikin. Tämän parempaa golflomakohdetta saat hakea.

LUE LISÄÄ
VALLE DEL ESTE RESORT

VALLE DEL ESTE RESORT

Hotel Valle del Este on rauhallinen ja tyylikäs neljän tähden hotelli ja osa samannimistä Golf Resortia noin kahden tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä. Hotellin yhteydessä on oman monipuolisen golfkentän lisäksi muun muassa viihtyisä ulkouima-allasalue, pienimuotoinen spa, kuntosali, useampi ravintola ja baari sekä padelkenttiä. Golfkentän ohesta löytyvät myös tasokkaat harjoitusalueet, jonka vuoksi Valle del Este on hyvä kohde esimerkiksi opetusmatkaryhmille!

LUE LISÄÄ
MAR DE PULPÍ

MAR DE PULPÍ

Kaakkois-Espanjassa, San Juan de Los Terrerosin kaupungissa Andalusian rannikolla sijaitsevan Mar de Pulpín tyylikkäät ja tilavat huoneistot ovat loistava long stay-kohde meren äärellä, kätevän ajomatkan päässä kolmesta tasokkaasta golfkentästä! Huoneistojen yhteydessä on muun muassa yhteinen ulkouima-allasalue, kuntosali, paljon harrastusmahdollisuuksia tenniksestä pyöräilyyn ja suppailuun sekä muutama ravintola ja baari. Huoneistokompleksin vieressä on lisäksi Mar de Pulpín ostoskeskus, josta löytyy kauppoja, kahviloita sekä supermarket - kaikki vain kävelymatkan päässä majoituksesta!

LUE LISÄÄ
DOUBLE TREE BY HILTON ISLANTILLA GOLF RESORT

DOUBLE TREE BY HILTON ISLANTILLA GOLF RESORT

Vuonna 2020 täysin uusittu DoubleTree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort on Islantillan 27-reikäisen golfkentän vieressä sijaitseva tyylikäs neljän tähden hotelli, joka on oivallinen valinta hyvää hinta-laatusuhdetta hakevalle golflomailijalle! Omilla parvekkeilla varustellut huoneet ovat valoisia ja viihtyisiä ja huonehintaan usein sisältyvä puolihoito on monipuolinen ja vaivaton vaihtoehto. Hotelli on noin tunnin ajomatkan päässä Portugalin puolella sijaitsevalta Faron lentokentältä ja noin kolmen ja puolen tunnin päässä Malagan lentokentältä.

LUE LISÄÄ
MONICA HOTEL BOUTIQUE

MONICA HOTEL BOUTIQUE

Cambrilsin kaupungissa, noin puolentoista tunnin päässä Barcelonasta sijaitseva Monica Hotel Boutique on tyylikäs neljän tähden Adults Only-hotelli, jossa viihtyisä ja rentouttava golfloma onnistuu varmasti! Hotelli sijaitsee vain noin 20 minuutin päässä Infinitum Golfin (entinen Lumine) 3 tasokkaasta 18-reikäisestä kentästä, joihin hotellista on paketteihin sisällytettynä ilmainen kuljetus!

LUE LISÄÄ