OCCIDENTAL MURCIA SIETE CORONAS

OCCIDENTALMURCIAOUT3.jpg
OCCIDENTALMURCIAOUT2.jpg
OCCIDENTALMURCIAOUT.jpg
OCCIDENTALMURCIARESTAURANT.jpg
OCCIDENTALMURCIADELUXE2.jpg
OCCIDENTALMURCIAOUT3.jpg
OCCIDENTALMURCIAOUT2.jpg
OCCIDENTALMURCIAOUT.jpg
OCCIDENTALMURCIARESTAURANT.jpg
OCCIDENTALMURCIADELUXE2.jpg


Kuvaukset

restaurant.png
bar.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ

Murcian kaupungin keskustassa sijaitseva viihtyisä Occidental Murcia Siete Coronas on toimiva neljän tähden kaupunkihotelli noin 50 minuutin päässä Alicanten lentokentästä lounaaseen. Hotellin yhteydessä on muun muassa ravintola, baari ja kuntosali. Tässä loistava hotellivalinta sinulle, joka haluat golfin ohella muutakin tekemistä Murcian alueelle matkustaessasi!

HUONEET
Occidental Murcia Siete Coronasin kaikissa viihtyisissä ja tilavissa huoneissa on ainakin ilmastointi, taulu-tv, minibaari sekä tallelokero.

Hotellissa on seuraavanlaisia huonekategorioita: Superior Room, Superior Triple Room, Deluxe sekä Junior Suite.

RAVINTOLAT

Hotellin ravintolatoiminnasta vastaa Bistro-Bar, jonka keittiö keskittyy paikalliseen ruokaan ja kausituotteisiin. Ravintolan yhteydessä on myös baari, joka levittyy ulkoterassille, ja jossa voi nauttia rauhassa esimerkiksi cocktailin.

ETÄISYYDET
  • Alicanten lentokenttä noin 53 min
  • Golf Altorreal noin 20 min
  • La Torre Golf noin 27 min
  • El Valle Golf noin 22 min
  • Hacienda Riquelme Golf noin 26 min


Tarjouksemme tästä hotellista

VIIKON GOLFMATKA ESPANJAN MURCIAAN - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Kun suuntaat golfmatkalle Murcian keskustassa sijaitsevaan Occidental Murcia Siete Coronas -hotelliin, nautit samalla reissulla niin golf- kuin kaupunkilomasta! Tämän matkan aikana pelaat 5 kierrosta golfia Murcian alueen kauniilla kentillä ja liikut kätevästi vuokra-autolla, joka mahdollistaa tutustumisen myös muuhun kuin pelkkiin golfkenttiin - ja mikä parasta, kaikki on varattu sinulle valmiiksi etukäteen!

HINTA ALK 955
Katso hinnasto

VIIKON GOLFMATKA ESPANJAN MURCIAAN - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Murcian alue on rauhallisempi kohdevaihtoehto Etelä-Espanjassa golflomaillessasi! Murciaan suunnatessasi vältät turistirysät, mutta voit silti tutustua matkasi aikana esimerkiksi samaisen alueen ja kaupungin kulttuuriin ja historiaan tai sitten vain lomailla vaivattomasti ja pysytellä ainoastaan seesteisten resortien rauhassa. 

Kun suuntaat golfmatkalle Murcian keskustassa sijaitsevaan Occidental Murcia Siete Coronas -hotelliin, nautit samalla reissulla niin golf- kuin kaupunkilomasta! Tämän matkan aikana pelaat 5 kierrosta golfia Murcian alueen kauniilla kentillä ja liikut kätevästi vuokra-autolla, joka mahdollistaa tutustumisen myös muuhun kuin pelkkiin golfkenttiin!

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ:

- 7 yön majoitus 2hh aamiaisella Occidental Murcia Siete Coronas hotellissa 4*

- 5 kierrosta golfia (2x Altorreal, 3 kierrosta valitsemillasi kentillä; El Valle, Hacienda Riquelme, La Torre, Alhama Signature)

- Golfauto Altorrealin kentällä

- B-luokan vuokra-auto (sis. rajattomat kilometrit, perusvakuutukset ja omavastuunpoistovakuutuksen)

LISÄMAKSUSTA:

- Lennot Alicanteen

- 80€/bägi golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu

- Kierrokset golfia alueen muilla kentillä 

- Puolihoito