Destination

QUINTA DO LAGO

QUINTA DO LAGO

Ria Formosan luonnonpuiston sydämessä sijaitseva Hotel Quinta do Lago on ihastuttava viiden tähden kokonaisuus lähellä merenrantaa sekä alueen hienoja golfkenttiä. Hotellin yhteydessä on muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, kuntosali, tyylikäs spa, tenniskentät, 4 ravintolaa ja baaria sekä kävelymatkan päässä sijaitseva oma yksityinen ranta-alue. Tässä kohteessa lomailet ensiluokkaisissa puitteissa luonnon rauhassa, vain lyhyen matkan päässä useista upeista golfkentistä! 

LUE LISÄÄ
VILA GALE CASCAIS

VILA GALE CASCAIS

Vain noin 40 minuutin päässä Lissabonista sijaitsevassa Cascaisin hurmaavassa, vanhassa kalastajakylässä sijaitsee myös Vila Gale Cascais, viihtyisä neljän tähden hotelli vain kivenheiton päässä merenrannasta. Hotellin yhteydessä on muun muassa mukava ulkouima-allasalue, kolme ravintolaa ja baaria sekä pienimuotoinen spa hoitohuoneineen. Golfkenttiä löytyy useampi vain 10–20 minuutin ajomatkan säteeltä ja Cascaisin ihastuttaviin kahviloihin ja pieniin putiikkeihin kävelee hotellilta vain noin 10 minuutissa, jonka vuoksi Vila Gale Cascais on toimiva hotellivalinta Lissabonin alueen golflomallasi!

LUE LISÄÄ
ANANTARA VILAMOURA

ANANTARA VILAMOURA

Upea viiden tähden Anantara Vilamoura Algarve Resort sijaitsee Vilamouran alueella Arnold Palmerin suunnitteleman Dom Pedro Victoria Golf Coursen vieressä, joka isänöinnyt useampana vuonna Portugal Masters-kisaa. Tässä ainekset luksus golflomalle: Majoitu Anantarassa pelaa Dom Pedro Victoria, Dom Pedro Old, Vale do Lobon The Royal ja Ocean kentät ... mitä muuta golfmatkalta voi haluta?

LUE LISÄÄ
VILA GALÉ TAVIRA

VILA GALÉ TAVIRA

Tunnelmallisessa ja perinteisessä portugalilaisessa kalastajakaupunki Tavirassa sijaitseva Vila Galé Tavira on tyylikäs kaupunkihotelli, jossa golflomaa voi viettää lyhyen ajomatkan päässä aluuen upeista golfkentistä kuiten Monte Reista tai Quinta da Riasta, mutta samalla vain kävelymatkan päässä ravintoloista ja kaupoista. Tästä kohteesta pääset helposti pelaamaan golfia myös Espanjan puolelle!

LUE LISÄÄ
ROYAL OBIDOS SPA & GOLF RESORT

ROYAL OBIDOS SPA & GOLF RESORT

Noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonista pohjoiseen sijaitseva Evolutee Hotel at the Royal Óbidos Spa & Golf Resort on tyylikäs viiden tähden kokonaisuus aivan Royal Óbidoksen kauniin 18-reikäisen golfkentän vieressä. Golfloma tässä boutique-hotellissa tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja rauhoittumiseen, sekä golfin pelaamiseen lähialueen (Oeste) parhailla kentillä; Praia D'El Rey, Royal Óbidos ja West Cliffs.
LUE LISÄÄ
BOAVISTA GOLF & SPA

BOAVISTA GOLF & SPA

Länsi-Algarvessa sijaitseva viihtyisä Boavista Golf & Spa Resort on yhdistelmä tasokasta golfia ja tyylikästä majoittautumista tilavissa huoneistoissa. Boavistan upea 18-reikäinen golfkenttä ja klubitalo ravintoloineen sijaitsevat pienen ajomatkan päässä resortin huoneistoista. Golfklubilla on muun muassa spa, kuntosali sekä tenniskenttä ja huoneistot taas ympäröivät yhteisiä uima-allasalueita. Resortista löytyy myös baari. Länsi-Algarven alueella on useita todella tasokkaita golfkenttiä jonka vuoksi Boavista Golf & Spa Resort on loistava kohde vaikkapa long stay -golflomalle. 

LUE LISÄÄ
MONTE REI GOLF & COUNTRY CLUB

MONTE REI GOLF & COUNTRY CLUB

Monte Rei Golf & Country Club Algarvessa on golfarin ympärivuotinen paratiisi! Upeat ja ylelliset villat ja huoneistot, useamman kerran Portugalin parhaaksi golfkentäksi valittu Jack Nicklaus Signature-course, Michelin-tähden ravintola. Mitä muuta golfkohteelta voisi vaativampikaan golflomailija enää toivoa?

LUE LISÄÄ
PRAIA VERDE BOUTIQUE HOTEL

PRAIA VERDE BOUTIQUE HOTEL

Tyylikäs ja tunnelmallinen Praia Verde Boutique Hotel on ihanteellinen kohde rauhallisuutta ja ylellisyyttä arvostavalle golflomailijalle! Lähes kaikki hotellin tilavat ja ihastuttavat huoneet on varustettu upeilla merinäköaloilla ja sen tyylikkäässä ravintolassa tarjoillaan herkullista ja monipuolista ruokaa. Quinta de Ciman, Quinta da Rian ja Quinta do Valen golfkentille Praia Verdestä on kaikille matkaa vain maksimissaan 15 minuuttia eikä Taviran kalastajakyläkään ole hotellista kaukana. Halutessasi voit pelata golflomasi aikana myös kierroksen upealla Monte Rein kentällä, joka sijaitsee Praia Verdestä vain 15 minuutin päässä!

  • HOTELLI REMONTISSA - AVAUTUU 2025
LUE LISÄÄ
THE LAKE SPA RESORT

THE LAKE SPA RESORT

Vilamouran keskustan tuntumassa sijaitseva viiden tähden The Lake Spa Resort on ihastuttava hotelli ja loistava valinta aurinkoisen golfloman viettoon Algravessa! Tässä resortissa nautit ylellisistä puitteista, monipuolisesta ravintolavalikoimasta sekä ystävällisestä palvelusta vain kävelymatkan päässä Falésian rannalta ja Vilamouran venesatamasta ja sen ravintoloista. Hotellista on lisäksi ilmainen kuljetus Dom Pedron viidelle eri golfkentälle, jotka kaikki sijaitsevat vain noin 5-10 minuutin päässä resortista.

LUE LISÄÄ
VILA GALÉ AMPALIUS

VILA GALÉ AMPALIUS

Vilamouran kaupungin keskustan ja venesataman tuntumassa sijaitseva Vila Galé Ampalius on viihtyisä neljän tähden hotelli, jossa vietät toimivan ja mukavan Algarven golfloman vain kävelymatkan päässä ravintoloista, kaupoista ja merenrannasta! Hotellista on lisäksi ilmainen kuljetus Dom Pedron upeille golfkentille. 
LUE LISÄÄ
PALACIO ESTORIL HOTEL, GOLF & WELLNESS

PALACIO ESTORIL HOTEL, GOLF & WELLNESS

Bond-elokuvan kulissinakin toiminut viiden tähden Palácio Estoril Hotel, Golf & Wellnes on tyylikäs historiaa huokuva hotelli, joka sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä merenrannasta ja Estorilin keskustasta. Tässä elegantissa hotellissa vietät upean golfloman, jonka aikana pelaat Cascaisin alueen parhailla golfkentillä (Estoril, sekä halutessasi myös Oitavos Dunes, Penha Longa ja/tai Quinta da Marinha).
LUE LISÄÄ
VILA GALÉ LAGOS

VILA GALÉ LAGOS

Vain kivenheiton päässä merenrannasta sijaitseva Vila Galé Lagos on tyylikäs neljän tähden hotelli Lagosin kaupungissa. Hotellin yhteydessä on muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, ihana spa, kuntosali sekä neljä ravintolaa ja baaria. Vila Galé Lagos on loistava hotellivalinta toimivalle golflomalle Algarvessa, lyhyen ajomatkan päässä Palmareksen upeasta 27-reikäisestä golfkentästä sekä Lagosin keskustan ravintoloista ja kaupoista.
LUE LISÄÄ
ONYRIA QUINTA DA MARINHA HOTEL

ONYRIA QUINTA DA MARINHA HOTEL

Vuoden 2020 aikana täysin remontuitu Onyria Quinta da Marinha Hotel on viihtyisä ja tyylikäs kokonaisuus 10 min ajomatkan päässä ihastuttavasta Cascaisin kaupungista ja 30 km ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä. Tässä hotellissa vietät ihanan golfloman vieressäsi Quinta da Marinhan oma 18-reikäinen kenttä ja 5 min ajomatkan päässä Euroopean Tourin kisojakin isännöinyt upea Oitavos Dunes!
LUE LISÄÄ
MONTADO HOTEL & GOLF RESORT

MONTADO HOTEL & GOLF RESORT

HOTELLI REMONTISSA - AVAUTUU SYKSYLLÄ 2024

LUE LISÄÄ
PENHA LONGA HOTEL & GOLF RESORT

PENHA LONGA HOTEL & GOLF RESORT

The Ritz-Carlton -luksushotelliketjuun kuuluva Penha Longa Resort on upea viiden tähden kokonaisuus Penha Longan 27-reikäisen golfkentän vieressä. Tässä taivaallisessa hotellissa nautit ensiluokkaisesta palvelusta, Michelin-tähden ravintoloiden tarjoamista kulinaristisista elämyksistä sekä ylellisestä tunnelmasta ja puitteista. Penha Longa onkin täydellinen valinta luksusta ja laatua arvostavalle golflomailijalle!
LUE LISÄÄ
THE BEACHFRONT-PRAIA D´EL REY GOLF & BEACH RESORT

THE BEACHFRONT-PRAIA D´EL REY GOLF & BEACH RESORT

Noin reilun tunnin ajomatkan päässä Lissabonista sijaitseva Praia D'El Rey Golf & Beach Resort on ihastuttava golfkohde meren rannalla, Óbidoksen historiallisen kaupungin lähettyvillä. Yhtenä majoitusvaihtoehtona toimivat, upeilla merinäköaloilla varustellut tyylikkäät ja tilavat Beachfront-huoneistot tarjoavat mahtavat puitteet golflomalle tässä ihanassa resortissa. Praia D'El Reyn golfkentän klubitalolle on näistä huoneistoista matkaa noin kilometri, merenrannalle pääsee kävellen mäkeä tai portaita alas vain hetkessä!

LUE LISÄÄ
THE VILLAGE - PRAIA D'EL REY GOLF & BEACH RESORT

THE VILLAGE - PRAIA D'EL REY GOLF & BEACH RESORT

Noin reilun tunnin ajomatkan päässä Lissabonista sijaitseva Praia D'El Rey Golf & Beach Resort on ihastuttava golfkohde meren rannalla, Óbidoksen historiallisen kaupungin lähettyvillä. Yhtenä resortin majoitusvaihtoehtona toimivat The Villagen ihastuttavat, 1-5 makuuhuoneen tilavat huoneistot ja villat, joista osa sijaitsee golfklubin vieressä, osa resortin alueen keskellä ja osa merenrannan tuntumassa. Näissä maisemissa golfloman vietto onnistuu loistavasti niin puolison, perheen kuin isomman kaveriporukankin kesken!

LUE LISÄÄ
PRAIA D'EL REY MARRIOTT GOLF & BEACH RESORT

PRAIA D'EL REY MARRIOTT GOLF & BEACH RESORT

Runsaan tunnin ajomatkan päässä Lissabonin keskustasta sijaitseva viiden tähden Praia D'El Rey Marriott Golf & Beach Resort on ihastuttava hotelli aivan meren rannassa ja Praia D'El Reyn kauniin 18-reikäisen golfkentän vieressä. Tässä upeassa resortissa nautit ylellisestä ja rauhallisesta golflomasta kauniissa ympäristössä ja hienojen golfkenttien äärellä; Praia D'El Reyn oman kentän lisäksi Royal Obidoksen ja West Cliffsin kauniit 18-reikäiset kentät sijaitsevat molemmat vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

LUE LISÄÄ
SESIMBRA HOTEL & SPA

SESIMBRA HOTEL & SPA

Noin 50 minuutin päässä Lissabonin keskustasta sijaitseva Sesimbra Hotel & Spa on ihastuttava neljän tähden hotelli merenrannan tuntumassa. Hotellin huoneista ja kauniilta ulkouima-allasalueelta avautuvat upeat näkymät Altantin valtamerelle. Muun muassa Quinta do Perun ja Aroeiran golfkentille on hotellista matkaa vain noin 30 minuuttia, joten golfloma rauhallisessa merenrantakaupungissa sopivan etäisyyden päässä golfkentistä onnistuu tässä kohteessa loistavasti!
LUE LISÄÄ
THE OITAVOS CASCAIS

THE OITAVOS CASCAIS

Noin 35 kilometrin päässä Lissabonin keskustasta sijaitseva moderni The Oitavos on tyylikäs viiden tähden hotelli, jonka vieressä kulkee yksi Portugalin hienoimmista golfkentistä, Oitavos Dunes. Hotellin yhteydessä on golfkentän lisäksi loistavia ravintoloita, ihastuttava spa, kuntosali sekä kaunis ulkouima-allasalue hierovine suihkuineen. Matkaa Cascaisin hurmaavaan kalastajakylään ravintoloineen on vain 8 kilometria, joten illallistamaan pääsee helposti myös muualle. Tämä kohde on kokonaisuudessaan täydellinen valinta tasokkuutta ja rauhaa arvostavalle golflomailijalle!

LUE LISÄÄ
MARINA CLUB LAGOS RESORT

MARINA CLUB LAGOS RESORT

Marina Club Lagos Resort sijaitsee aivan Lagosin huvivenesataman ja ravintoloiden vieressä tarjoten valoisia ja tilavia huoneistoja. Lagosin ympäristössä on useita laadukkaita golfkenttiä eikä Meia Praian hiekkaranta ole kuin 800 m päässä. Tässä on kohde jossa voit yhdistää golf- ja rantaloman. Samoin Marina Club Lagos toimii myös loistavana Long Stay golfkohteena.

LUE LISÄÄ
TIVOLI MARINA VILAMOURA

TIVOLI MARINA VILAMOURA

Tivoli Marina Vilamoura hotelli sijaitsee aivan Vilamouran huvivenesataman vieressä. Hotellista on ilmainen kuljetus kaikille Vilamouran Dom Pedron kentille - golfloma jossa ei tarvitse itse ajaa ja pääset pelaamaan huippukentille ja iltaelämä on hotellin vieressä!

LUE LISÄÄ
BLUE & GREEN TROIA DESIGN HOTEL

BLUE & GREEN TROIA DESIGN HOTEL

Meren rannassa sijaitseva Blue & Green Troia Design Hotel on tyylikäs ja moderni viiden tähden hotelli vain 5 minuutin ajomatkan päässä Troia Golfista. Hotellin yhteydestä löytyy esimerkiksi kaunis ulkouima-allasalue, Casino, Spa, kuntosali sekä useampi ravintola ja baari.
LUE LISÄÄ
PESTANA GRAMACHO RESIDENCES - APARTHOTEL & GOLF

PESTANA GRAMACHO RESIDENCES - APARTHOTEL & GOLF

Lähellä Ferragudon kaunista kalastajakylää sijaitseva Pestana Gramacho Residences - Aparthotel & Golf on loistava long stay-golflomakohde Algarvessa. Resortin vieressä on Gramachon kaunis 18-reikäinen golfkenttä ja lisäksi huoneistojen asukkaat pääsevät pelaamaan myös neljälle muulle Pestanan golfkentälle - Vale de Pintalle, Altolle, Silvekselle ja Vila Solille. Resortin alueelta on lisäksi vain 5 minuutin matka rannalle ja 10 minuutin matka Portimaõn kaupungin kauppoihin ja ravintoloihin.

LUE LISÄÄ
PENINA HOTEL & GOLF RESORT

PENINA HOTEL & GOLF RESORT

Portimãon kaupungin laitamilla sijaitseva upea viiden tähden Penina Hotel & Golf Resort on loistava golfkohde niin aloittelevalle golfarille kuin taitavallekin pelaajalle! Resortin yhteydessä sijaitsee 18-reikäinen Sir Henry Cottonin suunnittelema kaunis mutta vaativa Championship Course, kaksi 9 reikäistä kenttää - Resort Course ja Academy Course - sekä laadukkaat golfin harjoitusalueet. Golfmahdollisuuksien lisäksi resortista löytyy myös ihastuttava ulkouima-allasalue, kuntosali, pienimuotoinen spa, tenniskentät, Beach Club, pyörävuokraus ja paljon muuta!
LUE LISÄÄ
NAU MORGADO GOLF & COUNTRY CLUB

NAU MORGADO GOLF & COUNTRY CLUB

NAU Morgado Golf & Country Club on viihtyisä hotelli lähellä Portimaon kaupunkia. Hotellissa on 113 huonetta, ravintola, baari. Hotellin vieresssä on kaksi omaa golfkenttää Morgado ja Alamos. Morgadon kentällä on pelattu mm. European Tourin osakilpailuja.

LUE LISÄÄ
DONA FILIPA

DONA FILIPA

Viihtyisä Dona Filipa Hotel tarjoaa loistavat puitteet golflomalle, sillä hotellin asukkailla on erikoishinnat upeille San Lorenzon ja Pinheiros Altosin yksityisille kentille.

LUE LISÄÄ
CASA VELHA DO PALHEIRO

CASA VELHA DO PALHEIRO

Upeat näkymät Funchalin ylle tarjoava viiden tähden Casa Velha do Palheiro tuo luoksesi kuuluisat puutarhat ja ihastuttavan kartanomiljöön! Aivan Palheiron golfkentän vieressä sijaitseva hotelli on loistava majoituspaikka golfarille, joka haluaa pelata reissullaan useamman kierroksen golfia mutta samalla kokea Madeiran kukka- ja väriloiston ja vierailla helposti pääkaupunki Funchalissa! Hotellin historiallinen päärakennus on entinen metsästyshuvila, joka on täysin remontoitu vastaamaan vaativammankin golfmatkailijan vaatimuksia. Sen yhteydessä sijaitsevat myös näyttävät Palheiron puutarhat, joihin hotellin asiakkailla on ilmainen sisäänpääsy.
Nauti golflomallasi upeilla näköaloilla ja korkeuseroilla hurmaavista golfkierroksista niin Palheiron kuin Santo da Serran kentillä ja rentoudu sen jälkeen vaikkapa hotellin ihanassa Spa:ssa!

LUE LISÄÄ
VILA GALE SANTA CRUZ

VILA GALE SANTA CRUZ

Merenrannan tuntumassa, vain 5 minuutin ajomatkan päässä Funchalin lentokentältä sijaitseva Vila Gale Santa Cruz on viihtyisä neljän tähden hotelli Madeiralla, sopivan etäisyyden päässä Santo da Serran golfkentästä ja Funchalin keskustasta ravintoloineen ja kauppoineen. Tässä tyylikkäässä hotellissa vietät toimivan golfloman eksoottisella Madeiralla!

LUE LISÄÄ
ONYRIA QUINTA DA MARINHA VILLAS

ONYRIA QUINTA DA MARINHA VILLAS

Vuoden 2021 aikana täysin uusitut Onyria Quinta da Marinha Villas ovat ihastuttavia ja tilavia yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistoja Onyria Quinta da Marinhan hotellin ja 18-reikäisen golfkentän yhteydessä 10 minuutin ajomatkan päässä ihastuttavasta Cascaisin kaupungista. Näissä villoissa vietät ihanan golfloman vain 30 kilometrin päässä Lissabonin lentokentältä ja vain 5 minuutin ajomatkan päässä European Tourin kisojakin isännöineestä Oitavos Dunesin upeasta kentästä!
LUE LISÄÄ
PESTANA SINTRA GOLF RESORT & SPA HOTEL

PESTANA SINTRA GOLF RESORT & SPA HOTEL

Noin 10 minuutin ajomatkan päässä Sintran historiallisesta kaupungista sijaitseva Pestana Sintra Golf Resort & Spa Hotel on viihtyisä neljän tähden golf resort oman 18-reikäisen golfkenttänsä, Quinta da Beloura Golfin, vieressä. Tyylikäs ja rauhallinen golfloma onnistuu tässä toimivassa hotellissa loistavasti, ja esimerkiksi vuokra-auton kanssa vierailu lähialueen kiehtovissa kaupungeissa, kuten Cascaisissa, Sintrassa ja Estorilissa on vaivatonta ja helppoa!

LUE LISÄÄ
SANA SESIMBRA HOTEL

SANA SESIMBRA HOTEL

Sesimbran tunnelmallisessa merenrantakaupungissa sijaitseva SANA Sesimbra on tyylikäs ja viihtyisä neljän tähden hotelli, jonka huoneista ja yleisistä tiloista avautuvat kauniit näkymät Atlantille. Hotelli ja Sesimbran kaupunki ovat sijainniltaan kätevän etäisyyden päässä Lissabonin alueen golfkentistä; Aroeira, Troia Golf, Montado, Quinta do Peru ja Oitavos Dunes sijaitsevat kaikki 20 min - 1 h 30 min ajomatkan päässä SANA Sesimbrasta. Tässä viihtyisässä hotellissa vietät rentouttavan ja monipuolisen golfloman, josta ei aidon Portugalin tuntua puutu!

LUE LISÄÄ
TROIA RESIDENCE BY THE EDITORY

TROIA RESIDENCE BY THE EDITORY

Noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonista sijaitsevat Troia Residences Acala Apartmentsin tyylikkäät huoneistot ovat loistava valinta long stay -golflomalle meren äärellä rauhallisessa, monipuolisessa ympäristössä! Acala Apartments -huoneistojen yhteydessä on muutama ravintola ja supermarket, kävelymatkan päästä löytyy taas muun muassa Troian Casino, patikointireittejä, vesiurheilumahdollisuuksia ja paljon muuta! Troiasta on myös kätevä katamaraaniyhteys Setubalin kalastajakylään (matka-aika noin 15 min), josta löytyy paljon hyviä ravintoloita ja kahviloita sekä upea kauppahalli.
LUE LISÄÄ
DOLCE CAMPOREAL LISBOA

DOLCE CAMPOREAL LISBOA

Noin 30 minuutin päässä Lissabonin lentokentältä sijaitseva viiden tähden Dolce CampoReal on elegantti hotelli, jota ympäröivät ikivanhat viinitarhat sekä CampoRealin kaunis ja vehreä golfkenttä, jonka on suunnitellut Donald Steel. Tässä ihastuttavassa hotellissa vietät tasokkaan golfloman golfkentän vieressä ja 10 minuutin päässä Torres Vedrasin kaupoista ja ravintoloista.
LUE LISÄÄ
AROEIRA LISBON HOTEL - SEA & GOLF

AROEIRA LISBON HOTEL - SEA & GOLF

Noin 30 minuutin päässä Lissabonin keskustasta sijaitseva Aroeira Lisbon Hotel - Sea & Golf on viihtyisä neljän tähden hotelli vain 1,5 kilometrin päässä merenrannalta. Hotellilta on shuttle bus -kuljetus kahdelle alueen monipuoliselle golfkentälle, Aroeira I:lle ja Aroeira II:lle ja lisäksi hotellin yhteydessä kolme tyylikästä ravintolaa ja baaria, kaunis uima-allasalue sekä pieni spa hoitohuoneineen. Alueella on golfin lisäksi paljon aktiiviisuusmahdollisuuksia ratsastuksesta suppaukseen ja surffaukseen. Aroeirassa vietät onnistuneen golfloman rauhallisessa ja tyylikkäässä ympäristössä!

LUE LISÄÄ
PALHEIRO VILLAGE

PALHEIRO VILLAGE

Madeiran saarella sijaitseva Palheiro Village on viihtyisä kaupunkimainen kokonaisuus, jossa on tyylikkäitä huoneistoja ja villoja jokaiseen tarpeeseen sekä oma 18-reikäinen golfkenttä (Palheiro golf). Lisäksi alueella on oma Spa, josta löytyy sekä sisä- että ulkouima-allas ja kaksi huoneistohotellin omaa ravintolaa sekä teehuone. Palheiro Village sijaitsee aivan Funchalin kaupungin vieressä sijaitsevalla vuoristolla. Madeiran loput golfkentät löytyvät myös aivan Funchalin kaupungin vierestä. 

LUE LISÄÄ
SHERATON CASCAIS RESORT

SHERATON CASCAIS RESORT

Cascaisin hurmaavassa kalastajakylässä sijaitseva Sheraton Cascais Resort on tyylikäs viiden tähden kokonaisuus niin hotelli- kuin huoneistomajoituksiensa puolesta. Resortin yhteydestä löytyy muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, ihastuttava spa, tasokas kuntosali, kaksi upeaa ravintolaa sekä allasbaari. Tässä loistava kohde vaikkapa parin viikon golflomalle tasokkaissa puitteissa!

LUE LISÄÄ
DOM PEDRO VILAMOURA RESORT

DOM PEDRO VILAMOURA RESORT

Vilamouran keskustassa, vain 350 metrin päässä merenrannasta sijaitseva Dom Pedro Vilamoura on viihtyisä ja tyylikäs neljän tähden hotelli Portugalin Algarvessa. Hotellin yhteydessä on muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, ravintola ja kaksi baaria, kuntosali sekä tyylikäs spa sisäuima-altaineen ja hoitohuoneineen. Hotelli on kätevän ajomatkan päässä kaikista alueen Dom Pedron golfkentistä ja samalla myös ainoastaan muutaman askeleen päässä Vilamouran venesatamasta ja sen monipuolisesta ravintola- ja baarivalikoimasta.

LUE LISÄÄ
DOM PEDRO MARINA

DOM PEDRO MARINA

Vain lyhyen matkan päässä merenrannasta sijaitseva Dom Pedro Marina on boutique-tyylinen neljän tähden hotelli, josta on kätevä ajomatka alueen Dom Pedron golfkentille sekä vain muutama askel Vilamouran venesatamaan sen monipuolisine ravintola- ja baarivalikoimineen. Hotellin yhteydessä on muun muassa tyylikäs uima-allasalue, pienimuotoinen spa hoitohuoneineen ja sisäjacuzzineen, ravintola sekä kaksi baaria.

LUE LISÄÄ
CONRAD ALGARVE

CONRAD ALGARVE

Aivan lähietäisyydellä Quinta do Lagon ja Vale do Lobon golfkentistä sijaitseva Conrad Algarve on upea viiden tähden kokonaisuus Portugalin Algarvessa. Ihastuttavan hotellin yhteydestä löytyvät muun muassa mahtavat ulkouima-allasalueet, ylellinen spa, tyylikäs kuntosali sekä useampi baari ja ravintola, joista yksi on varustettu Michelin -tähdellä. Tässä ehdoton kohde sinulle, joka kaipaat todellista luksusgolflomaa – kuvat sen kertovat!

LUE LISÄÄ
HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

Tyylikäs viiden tähden Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa sijaitsee Dom Pedro Pinhalin ja Dom Pedro Old Coursen välissä Vilamourassa. Itse hotellialue muistuttaa trooppista paratiisia erilaisine järvineen, upeine puutarhoineen, pavilijonkeineen ja pylväskäytävineen. Hotellista on ilmainen kuljetus Dom Pedro Vilamouran viidelle eri kentälle, joten kyseinen resort on loistava valinta tasokasta majoitusta arvostavalle golflomailijalle, joka haluaa samalla kulkea helposti ja vaivattomasti pelaamaan lähialueen kentille!

LUE LISÄÄ
WYNDHAM GRAND ALGARVE

WYNDHAM GRAND ALGARVE

Wyndham Grand Algarve on Quinta do Lagon uusin 5 tähden hotelli, joka koostuu rauhalliseen merelliseen luonnonpuistomaisemaan rakennetuista yhden, kahden tai kolmen makuuhuoneen suiteista. Nauti vapaudesta ja tilavuudesta, sekä viiden tähden palveluista ja mukavuuksista. Suitet kunnostettiin vuonna 2021, jolloin tavoitteena oli luoda mukava tunnelma yhdistettynä lämpimään, nykyaikaiseen ja ylelliseen ulkoasuun.

LUE LISÄÄ
IBEROSTAR SELECTION LAGOS ALGARVE

IBEROSTAR SELECTION LAGOS ALGARVE

Iberostar Selection Lagos Algarve on viidentähden viihtyisä hotelli jossa voi yhdistää golf- ja rantaloman. Hotelli on meren rannalla, tarjolla on All Inclusive mahdollisuus ja Lagosin alueella on useita tosi laadukkaita golfkenttiä. Ja jos All Inclusive ei kiinnosta niin  Lagosin kaupungissa on todella hyvä ravintola tarjonta sekä yöelämä.

LUE LISÄÄ
SANA LISBOA HOTEL

SANA LISBOA HOTEL

SANA Park Lisboa -hotelli sijaitsee Lissabonin keskustassa, kävelymatkan päässä ostoskaduista ja vanhasta kaupungista. Lentokenttäkin on vain noin 15 min ajomatkan päässä. Hotellissa on 181 scandinaaviseen tyyliin sisustettua viihtyisää huonetta sekä 4 suitea. 

LUE LISÄÄ
VIDAGO PALACE

VIDAGO PALACE

Noin reilun tunnin ajomatkan päässä Porton kaupungista sijaitseva viiden tähden Vidago Palace Hotel on majesteettinen golfhotelli, jonka yhteydessä on sen oma 18-reikäinen golfkenttä. Resortin alueelta löytyy myös muun muassa ihana Thermal Spa, kuntosali, tennis- ja padelkentät, ulkouima-allasalue, useampi ravintola ja baari sekä pyörävuokraus. Tässä viihtyisässä hotellissa vietät tasokkaan ja rauhallisen golfloman, jonka aikana voit golfin pelaamisen lisäksi vierailla esimerkiksi Porton monipuolisessa kaupungissa tai vaikkapa yhdellä seudun kauniista viinitiloista.
LUE LISÄÄ
THE EDITORY BY THE SEA TROIA COMPORTA HOTEL

THE EDITORY BY THE SEA TROIA COMPORTA HOTEL

Troian kauniilla niemimaalla noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Lissabonista sijaitseva The Editory by The Sea Troia Comporta Hotel on moderni 4-tähden hotelli, jossa golfari majoittuu toimivasti Troian golflomallaan; hotellista on matkaa Troia Golfin kentälle vain alle 2 kilometriä. The Editory by The Sea Troia Comporta Hotelin yhteydessä on muun muassa kompakti ja tyylikäs ulkouima-allasalue, sisäuima-allas sekä yksi ravintol ja yksi baari. Merenrantaan on hotellin ovelta vain alle 500 metrin kävelymatka ja Setubalin hurmaava kalastajakaupunki ravintoloineen ja kauppoineen on vain 20 minuutin lauttamatkan päässä.

LUE LISÄÄ
AMENDOEIRA GOLF RESORT

AMENDOEIRA GOLF RESORT

Portugalin Algarvessa kahden upean 18-reikäisen golfkentän yhteydessä sijaitsevassa Amendoeira Golf Resortissa vietät viihtyisää ja helppoa long stay -golflomaa, jonka aikana voit golfin lisäksi nauttia myös muista aktiivisuusmahdollisuuksista. Amendoeira Golf Resortin alue koostuu kahden golfkentän, loistavien golfin harjoittelualueiden ja golfklubin lisäksi 2-3 makuuhuoneen huoneistoista sekä mahtavasta Sports Clubista, josta löytyy tasokas kuntosali, pilates-tunteja sekä tennis- ja padelkentät. Golfklubilta löytyy lisäksi ravintola ja baari.

LUE LISÄÄ
PALMARES BEACH HOUSE HOTEL

PALMARES BEACH HOUSE HOTEL

- Viiden tähden hotelli Palmareksen 27-reikäisen golfkentän vieressä

- Yhden Michelin -tähden ravintola AL SUD minuutin päässä hotellista sijaitsevan golfklubin yhteydessä
LUE LISÄÄ
ROBINSON QUINTA DA RIA

ROBINSON QUINTA DA RIA

  • NELJÄN TÄHDEN HOTELLI

  • KAKSI LAADUKASTA KENTTÄÄ (Quinta da Ria ja Quinta da Cima)

  • ALL INCLUSIVE

  • TENNIS- JA PADELKENTÄT

  • WELLFIT-KESKUS

LUE LISÄÄ