Destination

BE LIVE COLLECTION MARRAKECH ADULTS ONLY

BE LIVE COLLECTION MARRAKECH ADULTS ONLY

Adults Only -hotellina toimiva Be Live Collection Marrakech tarjoaa kauniit ja seesteiset puitteet upealle golflomalle Marokossa! Tyylikkäästä hotellista löytyvät muun muassa ihana ulkouima-allasalue, suuri spa, useampi ravintola ja baari sekä kuntosali. Hotellissa on myös All Inclusive -mahdollisuus, jonka avulla vaivaton golfloma tässä ihanassa resortissa on taattu!

LUE LISÄÄ
KENZI MENARA PALACE & RESORT

KENZI MENARA PALACE & RESORT

Kenzie Menara Palace & Resort on perinteiseen marokkolaistyyliin sisustettu viiden tähden hotelli vain lyhyen ajomatkan päässä Marrakechin parhaista golfkentistä ja lentokentästä.

LUE LISÄÄ
VALERIA DAR ATLAS RESORT

VALERIA DAR ATLAS RESORT

Valeria dar Atlas Resort on siisti ja toimiva marokkolaishenkinen neljän tähden hotelli lähellä Marrakechin keskustaa. Resortista löytyy useampi ravintola ja baari sekä oma yökerho. Lisäksi hotellin yhteydessä on spa, rantalentopallokenttä sekä kuntosali. Alueen golfkentillekkään ei ole matkaa kuin 10-30 minuuttia, jonka vuoksi Valeria dar Atlas Resort on oiva kohde vaivattomalle ja edulliselle All Inclusive -golflomalle Marokossa.
LUE LISÄÄ
SOL OASIS MARRAKECH

SOL OASIS MARRAKECH

Marrakechin kaupungin laitamilla sijaitseva Melia Sol Oasis Marrakech on vuoden 2021 aikana täysin uusittu neljän tähden All Inclusive -hotelli, josta on noin 20-45 minuutin ajomatka Marrakechin parhaille golfkentille. Hotellin yhteydessä on muun muassa viihtyisät puutarha- ja ulkouima-allasalueet, kuntosali, spa Hammameineen, tenniskentät sekä 3 ravintolaa ja baaria. Tässä hotellissa vietät vaivattoman ja toimivan golfloman Marokossa!

LUE LISÄÄ