Destination

COLUMBIA BEACH RESORT

COLUMBIA BEACH RESORT

Meren rannalla Kyproksen lounaisrannikolla sijaitseva Columbia Beach Resort on upea viiden tähden hotelli, jossa nautit golflomasta tasokkaissa puitteissa. Tyylikkään resortin yhteydessä on oma ranta, ihastuttavat ulkouima-allasalueet, useampia ravintoloita ja baareja, monipuolinen spa, tyylikäs kuntosali ja aktiivisuusmahdollisuuksia golfin ohella myös tenniksen, pyöräilyn ja vesiurheilun parissa. Kyproksen parhaat golfkentät sijaitsevat noin 20-40 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

LUE LISÄÄ
AMAVI HOTEL - ADULTS ONLY

AMAVI HOTEL - ADULTS ONLY

Aivan meren rannassa sijaitseva tyylikäs Couples-Only hotelli Amavi Hotel on ylellinen viiden tähden resort sopivan ajomatkan päässä Pafoksen kaikista neljästä kauniista golfkentästä. Rentouttavaa ja rauhallista luksusgolflomaa hakevalle Amavi on täydellinen valinta; ihastuttavat majoituspuitteet, upea spa, tasokas ravintolavalikoima ja Adults Only-vaatimuksen mukainen seesteinen tunnelma takaavat unelmiesi golfloman!

LUE LISÄÄ
ATLANTICA APHRODITE HILLS HOTEL

ATLANTICA APHRODITE HILLS HOTEL

European Tourin kisojakin isännöineen Aphrodite Hills Golf Coursen vieressä sijaitseva Aphrodite Hills Hotel by Atlantica on tyylikäs ja upeilla merinäköaloilla varusteltu viiden tähden golf resort Kyproksen Pafoksella. Tässä hotellissa nautit golflomastasi ihastuttavista majoituspuitteissa, loistavan ravintolavalikoiman äärellä ja upealla kentällä pelaten!
LUE LISÄÄ
KORINEUM GOLF & BEACH RESORT

KORINEUM GOLF & BEACH RESORT

Korineumin kauniin 18-reikäisen golfkentän vieressä sijaitseva Korineum Golf & Beach Resort on tyylikäs neljän tähden hotelli Pohjois-Kyproksella, vain 1,5 kilometrin päässä merenrannasta. Tässä boutique-tyylisessä resortissa vietät viihtyisän ja rentouttavan golfloman muun muassa hyvän ravintolavalikoiman ja monipuolisten aktiivisuusmahdollisuuksien ympäröimänä!
LUE LISÄÄ
MINTHIS RESORT

MINTHIS RESORT

Minthis Resort on vuonna 2021 valmistunut uusi, tulevaisuudessa 40 huoneiston kokonaisuus Minthis golfkentän vieressä. Valoisista ja todella luksustason huoneistoista on upeat näköala vuorille sekä golfkentälle eikä Páfosin kaupunki ole kuin 12 min ajomatkan päässä. Tässä luksusresortissa voit nauttia auringosta ja golfista joko viikon tai vaikka Long Stay golfmatkan muodossa sillä Kyproksella on yli 300 aurinkoista päivää vuodessa.

LUE LISÄÄ
OLYMPIC LAGOON RESORT PAPHOS

OLYMPIC LAGOON RESORT PAPHOS

Aivan merenrannan tuntumassa sijaitseva upea Olympic Lagoon Resort Paphos on tyylikäs viiden tähden hotelli Kyproksen Pafoksella, alle 25 kilometrin päässä kaikista alueen neljästä kauniista golfkentästä! Tässä ihastuttavassa hotellissa vietät vaivatonta ja tasokasta All Inclusive-golflomaa, jonka aikana voit nauttia hyvästä ravintolavalikoimasta ja halutessasi vaikkapa span ihanista hoidoista!

LUE LISÄÄ
APHRODITE HILLS HOLIDAY RESIDENCES & APARTMENTS

APHRODITE HILLS HOLIDAY RESIDENCES & APARTMENTS

European Tourin kisojakin isännöineen Aphrodite Hills Golf Coursen vieressä sijaitsevat Aphrodite Hills Holiday Residences & Apartments huoneistot ja villat ovat tyylikäs ja toimiva majoitusvalinta golflomallasi Kyproksen Pafoksella. Näissä huoneistoissa tai villoissa majoittuessasi golfin pelaaminen onnistuu myös muilla Kyproksen kentillä, esimerkiksi kauniilla Secret Valleylla, joka sijaitsee alle 7 kilometrin päässä hotellista!

LUE LISÄÄ