Destination

CARTON HOUSE

CARTON HOUSE

Ylellinen ja tunnelmallinen Carton House A Fairmont Managed Hotel on ensiluokkainen resort kahden Championship-tason golfkentän, The Montgomerien ja The O'Mearan vieressä. Golfkenttien lisäksi tämän upean hotellin yhteydestä löytyy myös ihana spa, kuntosali, kolme ravintolaa ja baari sekä tenniskentät. Tässä ihastuttavassa hotellissa vietät upean ja unohtumattoman golfloman vain 20 minuutin ajomatkan päässä Dublinin keskustasta! 
LUE LISÄÄ
PORTMARNOCK HOTEL & GOLF LINKS

PORTMARNOCK HOTEL & GOLF LINKS

Bernhard Langerin suunnitteleman 18-reikäisen links-kentän vieressä sijaitseva Portmarnock Hotel on upea neljän tähden golfhotelli vain 15 minuutin ajomatkan päässä Dublinin lentokentältä. Tässä tyylikkäässä resortissa nautit tasokkaasta golflomasta muun muassa kauniin golfkentän, ihanan span ja hyvän ravintolavalikoiman yhteydessä!

LUE LISÄÄ
THE K CLUB

THE K CLUB

The K Club on tyylikäs maalaislomakohde, joka sijaitsee Kildaren maaseudulla, aivan Dublinin kynnyksellä, ja se on ankkuroitu vanhan koulun irlantilaiseen vieraanvaraisuuteen ilahduttavan rennon ja mutkaton tavalla. Vuonna 2006 Ryder Cupia isännöineen resortin kenttävalikoima koostuu kahdesta Arnold Palmerin 18-reiän luomuksesta. Resortissa voit myös nauttia ratsastuksesta, tenniksestä tai kalastuksesta, myös asiantuntijoiden opastuksella.

LUE LISÄÄ
DRUIDS GLEN HOTEL & GOLF RESORT

DRUIDS GLEN HOTEL & GOLF RESORT

Druids Glen Hotel & Golf Resort on luksushotelli, joka sijaitsee upealla paikalla Irlannin Wicklown kreivikunnassa. Hotelli tunnetaan erityisesti ylellisyydestään, ensiluokkaisista palveluistaan ja upeista maisemistaan. Druids Glen Hotel tunnetaan myös maailmanluokan golfkentistään. Hotelli on isännöinyt useita golfturnauksia ja on suosittu kohde golfareiden keskuudessa. Kentät ovat kauniisti maisemoituja ja tarjoavat haastavia pelielämyksiä kaiken tasoisille pelaajille.

LUE LISÄÄ