Destination

ROYAL OBIDOS SPA & GOLF RESORT

ROYAL OBIDOS SPA & GOLF RESORT

Noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonista pohjoiseen sijaitseva Evolutee Hotel at the Royal Óbidos Spa & Golf Resort on tyylikäs viiden tähden kokonaisuus aivan Royal Óbidoksen kauniin 18-reikäisen golfkentän vieressä. Golfloma tässä boutique-hotellissa tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja rauhoittumiseen, sekä golfin pelaamiseen lähialueen (Oeste) parhailla kentillä; Praia D'El Rey, Royal Óbidos ja West Cliffs.
LUE LISÄÄ
THE BEACHFRONT-PRAIA D´EL REY GOLF & BEACH RESORT

THE BEACHFRONT-PRAIA D´EL REY GOLF & BEACH RESORT

Noin reilun tunnin ajomatkan päässä Lissabonista sijaitseva Praia D'El Rey Golf & Beach Resort on ihastuttava golfkohde meren rannalla, Óbidoksen historiallisen kaupungin lähettyvillä. Yhtenä majoitusvaihtoehtona toimivat, upeilla merinäköaloilla varustellut tyylikkäät ja tilavat Beachfront-huoneistot tarjoavat mahtavat puitteet golflomalle tässä ihanassa resortissa. Praia D'El Reyn golfkentän klubitalolle on näistä huoneistoista matkaa noin kilometri, merenrannalle pääsee kävellen mäkeä tai portaita alas vain hetkessä!

LUE LISÄÄ
THE VILLAGE - PRAIA D'EL REY GOLF & BEACH RESORT

THE VILLAGE - PRAIA D'EL REY GOLF & BEACH RESORT

Noin reilun tunnin ajomatkan päässä Lissabonista sijaitseva Praia D'El Rey Golf & Beach Resort on ihastuttava golfkohde meren rannalla, Óbidoksen historiallisen kaupungin lähettyvillä. Yhtenä resortin majoitusvaihtoehtona toimivat The Villagen ihastuttavat, 1-5 makuuhuoneen tilavat huoneistot ja villat, joista osa sijaitsee golfklubin vieressä, osa resortin alueen keskellä ja osa merenrannan tuntumassa. Näissä maisemissa golfloman vietto onnistuu loistavasti niin puolison, perheen kuin isomman kaveriporukankin kesken!

LUE LISÄÄ
PRAIA D'EL REY MARRIOTT GOLF & BEACH RESORT

PRAIA D'EL REY MARRIOTT GOLF & BEACH RESORT

Runsaan tunnin ajomatkan päässä Lissabonin keskustasta sijaitseva viiden tähden Praia D'El Rey Marriott Golf & Beach Resort on ihastuttava hotelli aivan meren rannassa ja Praia D'El Reyn kauniin 18-reikäisen golfkentän vieressä. Tässä upeassa resortissa nautit ylellisestä ja rauhallisesta golflomasta kauniissa ympäristössä ja hienojen golfkenttien äärellä; Praia D'El Reyn oman kentän lisäksi Royal Obidoksen ja West Cliffsin kauniit 18-reikäiset kentät sijaitsevat molemmat vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

LUE LISÄÄ
DOLCE CAMPOREAL LISBOA

DOLCE CAMPOREAL LISBOA

Noin 30 minuutin päässä Lissabonin lentokentältä sijaitseva viiden tähden Dolce CampoReal on elegantti hotelli, jota ympäröivät ikivanhat viinitarhat sekä CampoRealin kaunis ja vehreä golfkenttä, jonka on suunnitellut Donald Steel. Tässä ihastuttavassa hotellissa vietät tasokkaan golfloman golfkentän vieressä ja 10 minuutin päässä Torres Vedrasin kaupoista ja ravintoloista.
LUE LISÄÄ
SANA LISBOA HOTEL

SANA LISBOA HOTEL

SANA Park Lisboa -hotelli sijaitsee Lissabonin keskustassa, kävelymatkan päässä ostoskaduista ja vanhasta kaupungista. Lentokenttäkin on vain noin 15 min ajomatkan päässä. Hotellissa on 181 scandinaaviseen tyyliin sisustettua viihtyisää huonetta sekä 4 suitea. 

LUE LISÄÄ