Destination

GOLF HOTEL CASTELCONTURBIA

GOLF HOTEL CASTELCONTURBIA

Castelconturbia Golf Hotel on viihtyisä ja moderni hotelli 27 reikäisen golfkentän vieressä.

LUE LISÄÄ
GARDA HOTEL SAN VIGILIO GOLF

GARDA HOTEL SAN VIGILIO GOLF

Tyylikäs neljän tähden Garda Hotel San Vigilio Golf sijaitsee lähellä Gardajärveä, vehreissä ja kauniissa italialaisissa maisemissa. Hotellin vieressä on 27-reikäinen San Vigilion golfkenttä ja kaksi muuta Gardan alueen parasta golfkenttää sijaitsevat vain alle 25 km päässä hotellista. Herkullista ruokaa, laadukkaita viinejä ja kauniita golfkenttiä - mitä muuta golflomalta Italiassa voi toivoa?
LUE LISÄÄ
LA BAGNAIA GOLF & SPA RESORT SIENA

LA BAGNAIA GOLF & SPA RESORT SIENA

Toscanan maaseudun ihastuttavissa maisemissa sijaitseva La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena, Curio Collection by Hilton on historiallinen viiden tähden hotelli Royal Golf La Bagnaian kauniin 18-reikäisen golfkentän vieressä. Tässä vanhaan keskiaikaiseen kylään rakennetussa golf resortissa vietät rauhallisen golfloman viihtyisissä puitteissa, paikallisista herkullisista ruoista ja viineistä nauttien tai vaikkapa spassa rentoutuen.

LUE LISÄÄ
LE ROBINIE

LE ROBINIE

Vain 40 minuutin ajomatkan päässä Milanosta sijaitseva viihtyisä Le Robinie on neljän tähden golf resort, jonka yhteydestä löytyy esimerkiksi monipuolinen Jack Nicklauksen suunnittelema 18-reikäinen golfkenttä sekä loistavat golfin harjoitusalueet. Tässä hotellissa voit viettää esimerkiksi pidennetyn viikonlopun, jossa yhdistyvät kätevästi golf- ja kaupunkiloma.

LUE LISÄÄ
SHERATON PARCO DE´MEDICI ROME HOTEL

SHERATON PARCO DE´MEDICI ROME HOTEL

Kauniin 27-reikäisen Parco de' Medicin golfkentän vieressä sijaitseva Sheraton Parco de' Medici Rome Hotel on tyylikäs neljän tähden golf resort vain noin 15 kilometrin päässä Rooman historiallisesta keskustasta, kaupoista ja ravintoloista. Tässä hotellissa majoittuessasi voit yhdistää golflomaasi vaikkapa kierroksen vuoden 2023 Ryder Cup-kentällä Marco Simonessa sekä Rooman kaupungin historialliset nähtävyydet ja kulinaristiset nautinnot!

LUE LISÄÄ
LEON'S PLACE

LEON'S PLACE

Rooman keskustassa sijaitseva Leon's Place on ihastuttava boutique-tyylinen neljän tähden hotelli, jossa vietät upean yhdistelmän golf- ja kaupunkilomaa. Hotellin yhteydessä on muun muassa pieni ja viihtyisä spa, kuntosali, ravintola sekä tyylikäs baari. Samalla Leon's Place on vain kivenheiton päässä Rooman historiallisista nähtävyyksistä, kulttuuritarjonnasta, lukuisista ihanista ravintoloista sekä shoppailumahdollisuuksista.

LUE LISÄÄ
BOGOGNO GOLF RESORT

BOGOGNO GOLF RESORT

Noin 40 minuutin ajomatkan päässä Milanon lentokentältä sijaitseva Bogogno Golf Resort on tyylikäs 4-tähden golfhotelli kahden 18-reikäisen golfkentän ja monipuolisten harjoittelualueiden vieressä. GEO (Golf Environment Organization) sertifioidun resortin yhteydessä on golffasiliteettien lisäksi viihtyisä spa, tyylikäs ulkouima-allasalue, kuntosali, useampi ravintola ja baari sekä padel- ja tenniskentät. Resort on rakennettu luonnollisia, kierrätettyjä materiaaleja hyödyntäen ja se on energialuokitukseltaan A-luokkaa. Tässä kohteessa vietät ihastuttavan golfloman italialaiseen tapaan!

LUE LISÄÄ
VERDURA RESORT, A ROCCO FORTE HOTEL

VERDURA RESORT, A ROCCO FORTE HOTEL

Oliivipuiden, appelsiinitarhojen ja valkoisten hiekkarantojen ympäröimä Verdura Resort, A Rocco Forte Hotel on ylellinen viiden tähden hotelli Sisilian rannikolla Sciaccan kaupungin laitamilla. Resortin yhteydessä on kaunis 18-reikäinen Kyle Phillipsin suunnittelema championship-golfkenttä, 9-reikäinen Par 3-kenttä sekä loistavat harjoitusalueet. Verdura Resort on täydellinen kohde todelliselle luksusgolflomalle ihanassa Italiassa!

LUE LISÄÄ
ARGENTARIO GOLF RESORT & SPA

ARGENTARIO GOLF RESORT & SPA

Oliivipuiden ja Argentarion kauniin 18-reikäisen golfkentän ympäröimä Argentario Golf Resort & Spa on ylellinen viiden tähden hotelli Toscanassa, vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä Rooman lentokentältä. Tässä ihastuttavassa golf resortissa vietät seesteisen ja tyylikkään golfloman Italiassa, ensiluokkaisista puitteista, mahtavista maisemista, herkullisista ruuista ja hyvistä viineistä nauttien!

LUE LISÄÄ
CASTELFALFI TOSCANA RESORT

CASTELFALFI TOSCANA RESORT

Vehreiden viini- ja oliivitarhojen ympäröimä, taivaallinen ja ylellinen Castelfalfi Toscana Resort on upea viiden tähden kokonaisuus Toscanan sydämessä, noin tunnin ajomatkan päässä historiallisesta Firenzestä. Tässä ihastuttavassa golf resortissa voit huoletta unohtaa kannettavasi huoneeseen ja antaa kännykkäsi akun kulua loppuun, kun astut itse keskelle seesteistä ja taianomaista keskiaikaa huokuvaa tunnelmaa ja keskityt olennaiseen, eli hetkestä nauttimiseen! 

LUE LISÄÄ