GOLFPAKETIT

GARDA HOTEL SAN VIGILIO GOLF

GARDA HOTEL SAN VIGILIO GOLF

VARAA KESÄ-ELOKUUN PAKETTI 31.3. MENNESSÄ JA SÄÄSTÄ! Valitse mieleisesi matkustusajankohta aikavälillä 1.5. - 30.9.2024 ja lähde viettämään Fly, Drive & Play -golflomaa Italian Gardalle! Tällä viikon mittaisella omatoimimatkalla lennät Veronaan tai Bergamoon, nappaat lentokentällä odottavan vuokra-auton ja huristelet kuvankauniin Gardajärven liepeille viihtyisään Garda Hotel San Vigilio Golfiin, jossa sinua odottaa 7 yön majoitus mukavassa Comfort-huoneessa. Golfia tällä matkalla pelataan 4 kierrosta – 2 hotellin yhteydessä sijaitsevalla Chervon kentällä, yksi Garda Golfissa ja yksi Arzagassa. Neljän pelipäivän ohella ehdit hyvin vierailla myös lähialueen ihastuttavissa kylissä ja kaupungeissa, joihin lukeutuvat muun muassa hurmaava Garda, historiallinen Verona ja keskiaikainen Bergamo. 

FLY & DRIVE & PLAY - 7 YÖN OMATOIMIMATKA ITALIAN GARDALLE - SISÄLTÄÄ LENNOT!
HINTA ALK 1698
VARAA
SHERATON PARCO DE´MEDICI ROME HOTEL

SHERATON PARCO DE´MEDICI ROME HOTEL

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja vietä viihtyisä 4 yön golfloma Rooman liepeillä Parco de' Medicin golfkentän vieressä Sheraton Parco de' Medicisissä -hotellissa. Tämän matkan aikana pelaat 3 kierrosta golfia hotellin kentällä, nautit tervetuloillallisesta hotellin ravintolassa ja vierailet halutessasi Rooman historiallisessa keskustassa. HUOM! Matkan hinta sisältää pelkät maapalvelut (vuokra-auto, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

4 YÖN GOLFLOMA ROOMASSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 672
VARAA
SHERATON PARCO DE´MEDICI ROME HOTEL

SHERATON PARCO DE´MEDICI ROME HOTEL

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja vietä viihtyisä viikon golfloma Rooman liepeillä Parco de' Medicin golfkentän vieressä Sheraton Parco de' Medici -hotellissa 2024! Tämän matkan aikana pelaat 6 kierrosta golfia hotellin kentällä, nautit tervetuloillallisesta hotellin ravintolassa ja vierailet halutessasi Rooman historiallisessa keskustassa. HUOM! Matkan hinta sisältää pelkät maapalvelut (lentokenttäkuljetukset, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

7 YÖN GOLFLOMA ROOMASSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 977
VARAA