Destination

DREAMS JARDIN TROPICAL RESORT & SPA

DREAMS JARDIN TROPICAL RESORT & SPA

Teneriffan Costa Adejessa meren rannalla sijaitseva Dreams Jardin Tropical Resort & Spa on ihastuttavaan paikalliseen kanarialaiseen tyyliin sisustettu neljän tähden hotelli, jossa vietät varmasti rentouttavan ja tyylikkään golfloman. Resortin yhteydessä on muun muassa upea spa, tyylikäs kuntosali, josta avautuvat suorat näkymät merelle ja joka levittäytyy osittain ulos, laaja ravintolavalikoima, kauniit ulkouima-allasalueet sekä pyörävuokraus. Matkaa alueen golfkentille on Dreams Jardin Tropical Resort & Spasta vain noin 8-20 minuuttia ja Costa Adejen ravintolat ja kaupatkin sijaitsevat ainoastaan kävelymatkan päässä, joten tämä kohde on sijainniltaankin monipuolinen ja ihanteellinen golflomaa ajatellen!

LUE LISÄÄ
LAS MADRIGUERAS GOLF RESORT & SPA

LAS MADRIGUERAS GOLF RESORT & SPA

Las Americasin golfkentän vieressä sijaitseva Las Madrigueras Golf Resort & Spa on ylellinen viiden tähden Adults Only -hotelli lähellä Los Cristianoksen merenrantakaupunkia ja Playa de Las Americasin turistikylää. Hotellin yhteydessä on golfkentän lisäksi ihastuttava ulkouima-allasalue, tasokas ravintolavalikoima, ihana spa sekä kuntosali. Tässä resortissa viihtyy golflomallaan vaativammankin maun omaava golfari!

LUE LISÄÄ
MELIA HACIENDA DEL CONDE

MELIA HACIENDA DEL CONDE

Teneriffan pohjoispuolella, aivan Buenavistan upean golfkentän vieressä sijaitseva Meliá Hacienda del Conde on tyylikäs viiden tähden Adults Only -hotelli, jossa vietät varmasti rentouttavaa golflomaa ensiluokkaisissa puitteissa!

LUE LISÄÄ
THE RITZ-CARLTON TENERIFE, ABAMA

THE RITZ-CARLTON TENERIFE, ABAMA

Teneriffan saaren länsipuolella sijaitseva The Ritz-Carlton, Abama on ihastuttava viiden tähden resort vain lyhyen matkan päässä merenrannasta ja 5 minuutin päässä Abaman golfkentältä. Upean hotellin yhteydessä on muun muassa ihana ulkouima-allasalue, kuntosali, mahtava spa, oma yksityinen alue merenrannalla hotellin asukkaille, tenniskenttiä sekä useampi ravintola ja baari, mukaan lukien kaksi Michelin -tähdillä varustettua fine dining ravintolaa. Tässä täydellinen golfmatkakohde vaativan maun omaavalle golfarille!

LUE LISÄÄ
SALOBRE HOTEL RESORT & SERENITY

SALOBRE HOTEL RESORT & SERENITY

Salobren 36-reikäiselle kauniille golfkentälle upeat näköalat tarjoileva Salobre Hotel Resort & Serenity on ylellinen viiden tähden hotelli, jossa vietät laadukkaan golfloman ihastuttavissa puitteissa ja rauhallisen tunnelmallisessa ympäristössä!
LUE LISÄÄ
SHERATON LA CALETA RESORT & SPA HÔTEL

SHERATON LA CALETA RESORT & SPA HÔTEL

Sheraton La Caleta on viiden tähden lomakeskus meren läheisyydessä, n. 17 min. ajomatkan päässä Reina Sofian lentoasemalta (Tenerife Sud) länteen. Saaren viisi golfkenttää on alle 25 km ajomatkan päässä hotellista!

LUE LISÄÄ
ELBA PALACE GOLF & VITAL HOTEL

ELBA PALACE GOLF & VITAL HOTEL

Fuerteventuran golfkentän vieressä sijaitseva viiden tähden Elba Palace Golf & Vital Hotel on tyylikäs Adults Only-hotelli, jonka sisustus ja ilmapiiri henkii menneen ajan tunnelmaa espanjalaisilla vivahteilla. Tässä resortissa vietät rauhallisen ja vaivattoman Fuerteventuran golfloman viihtyisissä ja tasokkaissa puitteissa!
LUE LISÄÄ
LAS TERRAZAS DE ABAMA SUITES

LAS TERRAZAS DE ABAMA SUITES

Las Terrazas de Abama Suites sijaitsee ylellisessä miljöössä Teneriffan saarella Abaman tasokkaan golfkentän yhteydessä. Alueelta on hulppeat näköalat merelle, La Gomeralle sekä Teiden tulivuorelle. Sviittien yhteydessä on oma ulkouima-allas ja ravintola. Resort tarjoaa myös maksuttoman kuljetuspalvelun rannalle. Muille alueen golfkentistä on matkaa noin 15-60 min.
LUE LISÄÄ
BE LIVE EXPERIENCE LA NIÑA

BE LIVE EXPERIENCE LA NIÑA

Costa Adejessa, vain muutaman sadan metrin päässä meren rannalta sijaitseva Be Live Experience La Niña on viihtyisä neljän tähden All Inclusive -hotelli Teneriffan saaren etelä-puolella. Resortin yhteydessä on muun muassa mukava ulkouima-allasalue, spa, kuntosali, useampi ravintola ja baari sekä meren rannalla hotellille kuuluvia rantatuoleja.

Jos kaipaat rauhallista golflomaa, ei tämä perhehotelli ole välttämättä sinulle paras vaihtoehto Teneriffan resortien joukossa, mutta jos pieni hälinä ei haittaa ja kaipaat reissullesi All Inclusiven tuomaa vaivattomuutta, on Be Live Experience La Niña edullinen ja toimiva valinta!

LUE LISÄÄ
HOTEL SUITE VILLA MARIA

HOTEL SUITE VILLA MARIA

Aivan merenrannan tuntumassa La Caletan kalastajakylässä Teneriffalla sijaitseva viiden tähden Hotel Suite Villa Maria on hurmaava espanjalaistyylinen resort, jossa vietät rauhallisen ja toimivan golfloman Kanariansaarilla. Resortin yhteydessä on muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, kaksi ravintolaa, wellness centre sekä erillisiä villoja, joissa hotellin asiakkaat majoittuvat. Hotel Suite Villa Mariasta on myös ilmainen kuljetus Golf Los Lagosin kentälle, joka sijaitseekin vain noin 2 minuutin päässä resortista. Myös Golf Costa Adejen kenttä sijaitsee aivan resortin kulmilla, vain noin 5 minuutin ajomatkan päässä.
LUE LISÄÄ
LOPESAN COSTA MELONERAS

LOPESAN COSTA MELONERAS

Rantapromenadin varrella sijaitseva Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa on tyylikäs neljän tähden hotelli Gran Canarialla, alle viiden kilometrin päässä Meloneras Golfista ja Maspalomas Golfista. Tämä kauniin puutarhan lomaan levittäytynyt resort on loistava valinta vaivattomalle ja viihtyisälle golflomalle Kanariansaarilla! 
LUE LISÄÄ
LOPESAN VILLA DEL CONDE

LOPESAN VILLA DEL CONDE

Perinteistä kanarialaista kylää muistuttava Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso on ihastuttava viiden tähden hotelli merenrannan tuntumassa Gran Canarialla. Tässä monipuolisessa resortissa vietät helposti viihtyisän ja toimivan golfloman Kanariansaarilla, sillä esimerkiksi Maspalomas Golfin ja Lopesan Meloneras Golfin kauniit kentät sijaitsevat vain 6 minuutin ajomatkan päässä hotellista!

LUE LISÄÄ
ROYAL HIDEAWAY CORALES BEACH

ROYAL HIDEAWAY CORALES BEACH

Meren rannalla Adejessa Teneriffalla sijaitseva Royal Hideaway Corales Resort on upea viiden tähden hotelli, jossa vaativammankin maun omaava golfari viihtyy golflomallaan Kanariansaarilla. Tasokkaan resortin yhteydessä on muun muassa oma uimaranta, ihastuttava spa, tyylikäs kuntosali, upeat ulkouima-allasalueet sekä mahtava ravintolavalikoima, johon lukeutuu esimerkiksi kaksi Michelin-tähdillä varustettua ravintolaa. Golfkentille on hotellista matkaa vain noin 5-30 minuuttia.

LUE LISÄÄ
HOTEL JARDIN TECINA

HOTEL JARDIN TECINA

Viihtyisä neljän tähden Hotel Jardin Tecina sijaitsee La Gomeran pienellä ja rauhallisella saarella, Teneriffan länsipuolella. Saarelle pääsee Teneriffalta laivalla alle tunnissa ja La Gomeran ainoa golfkenttä, upea Tecina Golf sijaitsee aivan hotellin vieressä. Hotellista avautuvat hienot näköalat Atlantille ja sitä ympäröi upea puutarha, jonka lisäksi resortin yhteydestä löytyy muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, 5 ravintolaa ja 5 baaria, kuntosali, tenniskentät, spa sekä beach club. Tässä kohde, jossa voit viettää golflomaa viihtyisässä ja samalla rauhallisessa sekä rentouttavassa ympäristössä, kuitenkin aivan golfkentän vieressä!

LUE LISÄÄ
ELBA CARLOTA

ELBA CARLOTA

Merenrannalla sijaitseva 4-tähden Elba Carlota Beach & Convention Resort on viihtyisä hotelli vain noin 6 minuutin ajomatkan päässä Fuerteventura Golf Clubilta. Hotellin yhteydessä on muun muassa laaja ulkouima-allasalue, kuntosali, tenniskentät sekä 3 ravintolaa ja baaria. Elba Carlotasta on lisäksi suora pääsy Gran Casino Antiguaan. Tässä resortissa vietät toimivan ja edullisen golfloman Fuerteventuralla!

LUE LISÄÄ
SHERATON FUERTEVENTURA BEACH, GOLF & SPA RESORT

SHERATON FUERTEVENTURA BEACH, GOLF & SPA RESORT

Merenrannalla Fuerteventuran itärannikolla sijaitseva Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort on tasokas viiden tähden hotelli vain 10 minuutin ajomatkan päässä Fuerteventuran Golf Clubilta. Tyylikkään hotellin yhteydessä on muun muassa upea spa, kuntosali, kauniit ulkouima-allasalueet, oma ranta, tenniskentät, minigolfrata, tenniskenttä sekä viisi ravintolaa ja baaria. Tässä resortissa vietät varmasti monipuolisen ja tasokkaan golfloman!

LUE LISÄÄ