GOLFPAKETIT

VILNIUS GRAND RESORT

VILNIUS GRAND RESORT

Etkö raaski lähteä kesällä viikoksi ulkomaille golfaamaan? Pelaa kesäkuukausina edes muutama kierros Suomen rajojen ulkopuolella ja ota suunnaksi helppo ja muutaman päivän reissulle loistavasti sopiva lähikohde Liettua ja Vilnius Grand Resort! Valitse siis itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikavälillä 1.5. - 30.9.2024 ja vietä 2 yötä viihtyisässä ja toimivassa Vilnius Grand Resortissa, jonka vieressä sijaitsevalla The V Golf Clubin monipuolisella kentällä ehdit hyvin pelata 3 kierrosta golfia. 

2 YÖN GOLFLOMA 3 KIERROKSELLA GOLFIA KESÄISESSÄ VILNASSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 401
VARAA
VILNIUS GRAND RESORT

VILNIUS GRAND RESORT

Etkö raaski lähteä kesällä viikoksi ulkomaille golfaamaan? Pelaa kesäkuukausina edes muutama kierros Suomen rajojen ulkopuolella ja ota suunnaksi helppo ja muutaman päivän reissulle loistavasti sopiva lähikohde Liettua ja Vilnius Grand Resort! Valitse siis itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikavälillä 1.5. - 30.9.2024, vietä 3 yötä viihtyisässä ja toimivassa Vilnius Grand Resortissa ja pelaa 4 kierrosta golfia Liettuan monipuolisilla kentillä - 2 hotellin vieressä sijaitsevalla V Golf Clubilla ja kaksi vieraskentillä The Capitals Clubilla ja European Centre Golf Clubilla.

3 YÖN GOLFLOMA 4 KIERROKSELLA GOLFIA KESÄISESSÄ VILNASSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 507
VARAA
VILNIUS GRAND RESORT

VILNIUS GRAND RESORT

Etkö raaski lähteä kesällä viikoksi ulkomaille golfaamaan? Pelaa kesäkuukausina edes muutama kierros Suomen rajojen ulkopuolella ja ota suunnaksi helppo ja muutaman päivän reissulle loistavasti sopiva lähikohde Liettua ja Vilnius Grand Resort! Valitse siis itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikavälillä 1.5. - 30.9.2024, vietä 4 yötä viihtyisässä ja toimivassa Vilnius Grand Resortissa ja pelaa 4 kierrosta golfia Liettuan monipuolisilla kentillä - 3 hotellin vieressä sijaitsevalla V Golf Clubilla ja kaksi vieraskentillä The Capitals Clubilla ja European Centre Golf Clubilla.

4 YÖN GOLFLOMA 5 KIERROKSELLA GOLFIA KESÄISESSÄ VILNASSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 595
VARAA