Destination

THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO

THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO

Peloponnesoksen kauniilla niemimaalla sijaitseva viiden tähden The Westin Resort, Costa Navarino on unelmalomakohde niin golfarille kuin golfista vähemmän kiinnostuneelle matkailijalle!
Neljä upeilla maisemilla varusteltua tasokasta golfkenttää, ylellinen ja tyylikäs The Westin hotelli ihanine uima-allasalueineen ja monipuolisine ravintolavalikoimineen, eksklusiiviset ja ensiluokkaiset villat ja huoneistot, mahtavat aktiivisuusmahdollisuudet ja lähistöllä sijaitsevat Peleponnesoksen alueen vaikuttavat historialliset nähtävyydet tekevät Costa Navarinosta ainutlaatuisen ja unohtumattoman golflomakohteen, jossa jokaisen golfarin tulisi vierailla ainakin kerran elämässään! Costa Navarinosta ei turhaan puhuta yhtenä Euroopan hienoimmista golfkohteista.

LUE LISÄÄ
THE ROMANOS COSTA NAVARINO

THE ROMANOS COSTA NAVARINO

Kauniiden oliivitarhojen keskellä sijaitseva upea The Romanos, A Luxury Collection Resort, Costa Navarino on upea viiden tähden kokonaisuus vain kivenheiton päässä Costa Navarinon upeista golfkentistä ja merenrannasta. Tässä kohteessa vietät todellakin ylellisen ja unohtumattoman golfloman nauttien golfin lisäksi myös upeista kulinaristisista elämyksistä ja ihastuttavista maisemista.

LUE LISÄÄ
W COSTA NAVARINO

W COSTA NAVARINO

Merenrannalla, The Bay kentän kupeessa sijaitseva W Costa Navarino on ihastuttava viiden tähden hotelli, jossa ylellinen tunnelma yhdistyy vehreään ja luonnonläheiseen sisustukseen. W Costa Navarinon yhteydessä on kaksi upeaa uima-allasaluetta, tasokas kuntosali, ihana spa, 5 tyylikästä ravintolaa ja baaria sekä suora beach access hotellin suuremmalta uima-allasalueelta. Tämä hotelli on oikea valinta hiukan intiimimpää ja rauhallisempaa ilmapiiriä arvostavalle, Costa Navarinossa lomailevalle golfarille.
LUE LISÄÄ
MANDARIN ORIENTAL COSTA NAVARINO

MANDARIN ORIENTAL COSTA NAVARINO

Costa Navarinon The Bay -kenttää reunustaville rinteille levittyvä ja osittain niiden sisään kätkeytyvä Mandarin Oriental, Costa Navarino on ketjun ensimmäinen hotelli Kreikassa ja Costa Navarinon majoitusvaihtoehdoista uusin ja selvästi eksklusiivisin. Henkeäsalpaavia merinäköaloja tarjoileva viiden tähden resort tarjoaa asiakkailleen ylellisen, intiimin ja viimeistä yksityiskohtaa myöten hiotun kokonaisuuden, jonka keskellä seesteinen ja tasokas golfloma onnistuu takuuvarmasti. Hotellilta on suora pääsy The Bay-kentän klubille ja lisäksi sen yhteydestä löytyy 6 upeaa ravintolaa ja baaria, ihana spa, upeilla näköaloilla varustettu kuntosali sekä tyylikäs Beach Club uima-altaineen ja hiekkarantoineen. Jos haluat nostaa jo valmiiksi tasokkaan ja ylellisen Costa Navarinon golflomasi vielä aavistuksen ainutlaatuisemmalle tasolle, on Mandarin Oriental harkitsemisen arvoinen vaihtoehto sinulle!

LUE LISÄÄ