Destination

SHERATON MALLORCA ARABELLA GOLF HOTEL

SHERATON MALLORCA ARABELLA GOLF HOTEL

Vain noin 5 kilometrin päässä Palman kaupungin keskustasta sijaitseva ihastuttava Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel on tyylikäs viiden tähden hotelli, joka on loistava valinta laatua ja luksusta arvostavalle golflomailijalle. Sheratonin omistamat kolme Mallorcan saaren parhaimmistoon kuuluvaa golfkenttää Son Vida, Son Quint ja Son Muntanerkin sijaitsevat aivan upean hotellin lähistöllä ja niihin on hotellin asukkaille tarjolla ilmainen kuljetus.
LUE LISÄÄ
ELBA SUNSET MALLORCA HOTEL

ELBA SUNSET MALLORCA HOTEL

Elba Sunset Mallorca on tyylikäs neljän tähden hotelli vain hyvin lyhyen matkan päässsä Magalufin turistialueelta ja Palmanovan kaupungista. Erinomaisella paikalla sijaitsevasta hotellista avautuvat upeat näkymät Välimerelle ja Isla de sa Porrassa -saarelle. Hotellin yhteydessä on muun muassa ihastuttava infinity pool, 4 ravintolaa ja baaria, kuntosali sekä Thalasso Spa. Lisäksi useat Mallorcan parhaista golfkentistä sijaitsevat vain noin 5 - 20 kilometrin päässä Elba Sunset Mallorcasta, joten vaivattoman golfloman onnistuminen on tässä hotellissa lähes taattu!

LUE LISÄÄ
SA CREU NOVA PETIT PALAIS ART & SPA

SA CREU NOVA PETIT PALAIS ART & SPA

Noin 30 minuutin ajomatkan päässä Palman keskustasta sijaitseva Sa Creu Nova Petit Palais Art & Spa on upea ja elegantti viiden tähden boutique -hotelli Mallorcan rauhallisessa sisämaassa. Mallorcan historiallista arkkitehtuuria ja modernia ilmettä yhdistävästä hotellista huokuu ylellinen ja tyylikäs tunnelma ja yhteensä sieltä löytyykin vain 17 huonetta, joista käytetään nimeä suite. Sa Creu Novan yhteydessä on kaksi fine dining -ravintolaa, baari, ihastuttava spa, kuntosali sekä pieni uima-allasalue tyylikkäine aurinkotuoleineen. Saaren parhaille golfkentille hotellista on matkaa noin 20 - 60 minuuttia kullekin, merenrannan ääreen pääsee autolla noin 15 minuutissa. Jos kaipaat Mallorcan golflomaltasi yksityisyyttä, rauha ja luksusta, on upea Sa Creu Nova sinulle juuri oikea kohde!

LUE LISÄÄ
INNSIDE BY MELIA CALVIA BEACH

INNSIDE BY MELIA CALVIA BEACH

Aivan merenrannan tuntumassa sijaitseva Innside by Melia Calvia Beach on raikas ja trendikäs neljän tähden hotelli Magalufissa, lähellä tämän ikonisen Mallorcalaisen bilekaupunginosan laajaa ravintola- ja baarivalikoimaa. Hotellin yhteydessä on muun muassa upea lasipohjainen kattouima-allas, tyylikäs kuntosali, yksi ravintola sekä baari.

LUE LISÄÄ
HOTEL HACIENDA SON ANTEM, AUTOGRAPH COLLECTION

HOTEL HACIENDA SON ANTEM, AUTOGRAPH COLLECTION

Son Antemin kahden kauniin 18-reikäisen golfkentän kupeessa sijaitseva Hotel Hacienda Son Antem, Autograph Collection on upea viiden tähden hotelli Mallorcan aurinkoisella saarella. Viereisten golfkenttiensä lisäksi resortin yhteydestä löytyy muun muassa ihana spa, tasokas kuntosali, kauniit ulkouima-allasalueet sekä kolme ravintolaa ja baaria. Matkaa Palman hurmaavan kaupungin keskustaan on hotellista vain noin 25 minuuttia ja Son Antemin golfkenttien lisäksi 30 minuutin etäisyydellä sijaitsee vielä kuusi muutakin golfkenttää, minkä vuoksi Hotel Hacienda Son Antem, Autograph Collection on loistava valinta Mallorcan golflomasi majoituspaikaksi.

LUE LISÄÄ
IBEROSTAR GRAND HOTEL PORTALS NOUS

IBEROSTAR GRAND HOTEL PORTALS NOUS

Kristallinkirkkaan meren rannalla vain 10 minuutin ajomatkan päässä Palman keskustasta sijaitseva Iberostar Grand Portals Nous on ihastuttava ja ylellinen viiden tähden hotelli, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Marcel Wanders Studion luomuksilla koristetusta ja sisustetusta hotellista on suora pääsy merenrannalle ja lisäksi sen yhteydestä löytyy kaunis ulkouima-allasalue, spa, kuntosali, taidegalleria, kolme ravintolaa ja baaria sekä vesiurheilumahdollisuuksia

LUE LISÄÄ
IBEROSTAR SELECTION LLAUT PALMA

IBEROSTAR SELECTION LLAUT PALMA

15 minuutin ajomatkan päässä Palman keskustasta ja alle 5 minuutin kävelymatkan päässä merenrannasta sijaitseva Iberostar Selection Llaut Palma on hurmaava viiden tähden hotelli, jossa golflomallaan viihtyy ainakin rauhaa ja tasokkuutta arvostava matkailij. Hotellin yhteydessä on muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, ihastuttava spa, kuntosali, 4 ravintolaa ja baaria sekä aktiivisuusmahdollisuuksia joogasta ja pilateksesta pyörävuokraukseen. Mallorcan parhaille golfkentille on hotellista matkaa 15-55 minuuttia kentästä riippuen.

LUE LISÄÄ
IBEROSTAR SELECTION JARDIN DEL SOL SUITES

IBEROSTAR SELECTION JARDIN DEL SOL SUITES

Merenrannalla noin puolen tunnin ajomatkan päässä Palman keskustasta ja lentoasemasta sijaitseva Iberostar Jardin del Sol Suites on tyylikäs neljän tähden Adults Only -hotelli ja oiva valinta rauhallista ja seesteistä lomaa kaipaavalle golfarille. Hotellin yhteydessä on muun muassa kauniit merinäköalat tarjoileva ulkouima-allasalue, pieni spa, kuntosali sekä viisi ravintolaa ja baaria. Iberostar Jardin del Sol Suites on loistava majoituspaikka golflomalle silloin, kun haluat, että matalimmankin huonekategorian huoneessa on tilaa ja takuuvarmat merinäköalat!

LUE LISÄÄ
CASTILLO HOTEL SON VIDA

CASTILLO HOTEL SON VIDA

Kolmen kauniin golfkentän ympäröimä viiden tähden Castillo Hotel Son Vida on ylellinen ja elegantti Adults Only-hotelli, joka tarjoaa mahtavat näkymät alas Palman kaupunkiin ja lahdelle. Tässä kohteessa golfloma keskellä rauhaa ja ylellisyyttä on taattu!

LUE LISÄÄ
PULA GOLF RESORT

PULA GOLF RESORT

Mallorcan saaren itäpuolella sijaitseva neljän tähden Pula Golf Resort on tyylikäs ja rauhallinen golfhotelli, jonka yhteydessä on 18-reikäisen kentän lisäksi myös monipuoliset golfin harjoittelualueet. Historiallisesta, 1581-luvulta peräisin olevasta kartanosta löytyy hotellin ja golf clubin tilojen lisäksi esimerkiksi ihana spa, kuntosali sekä tyylikäs ravintola. Pihapiiriä koristavat hurmaava ulkouima-allasalue sekä vehreä kasvillisuus. Tässä viehättävä rustiikkinen golfkohde, jossa vietät erilaista Mallorcan golflomaa!
LUE LISÄÄ