Destination

SHERATON MALLORCA ARABELLA GOLF HOTEL

SHERATON MALLORCA ARABELLA GOLF HOTEL

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel tarjoaa korkeimmatkin laatuvaatimukset mukavuudessa ja tasossa. Hotelli on Arabellan golfkenttien ympäröimä eikä Palman kaupungin keskusta ole kuin 10 minuutin ajomatkan päässä! Todellinen Luksusgolflomakohde!

LUE LISÄÄ
ELBA SUNSET MALLORCA HOTEL

ELBA SUNSET MALLORCA HOTEL

Elba Sunset Mallorca on tyylikäs neljän tähden hotelli vain hyvin lyhyen matkan päässsä Magalufin turistialueelta ja Palmanovan kaupungista. Erinomaisella paikalla sijaitsevasta hotellista avautuvat upeat näkymät Välimerelle ja SA PORRASA -saarelle.
Hotellin yhteydessä on muun muassa ihastuttava infinity pool, 4 ravintolaa ja baaria, kuntosali sekä Thalasso Spa. Lisäksi useat Mallorcan parhaista golfkentistä sijaitsevat vain noin 5 - 20 kilometrin päässä Elba Sunset Mallorcasta, joten vaivattoman golfloman onnistuminen on tässä hotellissa lähes taattu!

LUE LISÄÄ
SA CREU NOVA PETIT PALAIS ART & SPA

SA CREU NOVA PETIT PALAIS ART & SPA

Noin 30 minuutin ajomatkan päässä Palman keskustasta sijaitseva Sa Creu Nova Petit Palais Art & Spa on upea ja elegantti viiden tähden boutique -hotelli Mallorcan rauhallisessa sisämaassa. Mallorcan historiallista arkkitehtuuria ja modernia ilmettä yhdistävästä hotellista huokuu ylellinen ja tyylikäs tunnelma ja yhteensä sieltä löytyykin vain 17 huonetta, joista käytetään nimeä suite. Sa Creu Novan yhteydessä on kaksi fine dining -ravintolaa, baari, ihastuttava spa, kuntosali sekä pieni uima-allasalue tyylikkäine aurinkotuoleineen. Saaren parhaille golfkentille hotellista on matkaa noin 20 - 60 minuuttia kullekin, merenrannan ääreen pääsee autolla noin 15 minuutissa. Jos kaipaat Mallorcan golflomaltasi yksityisyyttä, rauha ja luksusta, on upea Sa Creu Nova sinulle juuri oikea kohde!

LUE LISÄÄ
INNSIDE BY MELIA CALVIA BEACH

INNSIDE BY MELIA CALVIA BEACH

Aivan merenrannan tuntumassa sijaitseva Innside by Melia Calvia Beach on raikas ja trendikäs neljän tähden hotelli Magalufissa, lähellä tämän ikonisen Mallorcalaisen bilekaupunginosan laajaa ravintola- ja baarivalikoimaa. Hotellin yhteydessä on muun muassa upea lasipohjainen kattouima-allas, tyylikäs kuntosali, yksi ravintola sekä baari.

LUE LISÄÄ
CASTILLO HOTEL SON VIDA

CASTILLO HOTEL SON VIDA

Kolmen kauniin golfkentän ympäröimä viiden tähden Castillo Hotel Son Vida on ylellinen ja elegantti Adults Only-hotelli, joka tarjoaa mahtavat näkymät alas Palman kaupunkiin ja lahdelle. Tässä kohteessa golfloma keskellä rauhaa ja ylellisyyttä on taattu!

LUE LISÄÄ