Destination

DOUBLE TREE BY HILTON LA TORRE

DOUBLE TREE BY HILTON LA TORRE

Noin reilun tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä lounaaseen sijaitseva Double Tree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort on tyylikäs viiden tähden hotelli lähellä Murcian kaupunkia. Hotellin yhteydessä on La Torren golfkentän lisäksi muun muassa spa, kuntosali, kaunis ulkouima-allasalue sekä useampi ravintola ja baari. Tässä resortissa vietät varmasti viihtyisän ja rentouttavan golfloman, jonka aikana ei välttämättä tarvitse lähteä golfklubia kauemmas!

LUE LISÄÄ
OCCIDENTAL MURCIA SIETE CORONAS

OCCIDENTAL MURCIA SIETE CORONAS

Murcian kaupungin keskustassa sijaitseva viihtyisä Occidental Murcia Siete Coronas on toimiva neljän tähden kaupunkihotelli noin 50 minuutin päässä Alicanten lentokentästä lounaaseen. Hotellin yhteydessä on muun muassa ravintola, baari ja kuntosali. Tässä loistava hotellivalinta sinulle, joka haluat golfin ohella muutakin tekemistä Murcian alueelle matkustaessasi!

LUE LISÄÄ
HOTEL 525

HOTEL 525

Merenrantakaupunki Los Alcázaresissa sijaitseva Hotel 525 on viithyisä neljän tähden hotelli vain noin tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentästä etelään. Hotellin yhteydessä on kaksi baaria ja ravintola, pienimuotoinen spa saunoineen ja kuntosaleineen sekä ulkouima-allas hotellin katolla. Tässä loistava hotelli sinulle, joka haluat lomailla Murcian alueella kaupungissa, mutta samalla merenrannan tuntumassa!

LUE LISÄÄ
LA FINCA RESORT

LA FINCA RESORT

Noin 40 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä sijaitseva La Finca Resort on tyylikäs golfkokonaisuus Costa Blancalla. Resortiin kuuluu ihastuttava viiden tähden hotelli, monipuolinen spa, useampi ravintola ja baari sekä kaksi 18-reikäistä golfkenttää, resortin alueella sijaitseva La Finca sekä noin 25 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Villamartín Golf. Resortin asikkailla on lisäksi käytössään myös esimerkiksi tasokas ja laaja kuntosali, tenniskentät, pyörävuokraus sekä tyylikäs ulkouima-allasalue.

LUE LISÄÄ
THE RESIDENCES LA TORRE GOLF RESORT

THE RESIDENCES LA TORRE GOLF RESORT

Lähellä Murcian kaupunkia Mar Menorissa, La Torren 18-reikäisen golfkentän vieressä sijaitsevat The Residences La Torren huoneistot ovat osa tyylikästä La Torre Golf Resortia, joka muistuttaa ikään kuin pientä kylää keskusaukioineen, supermarketeineen sekä ravintoloineen ja baareineen. The Residences La Torren huoneistojen asukkaiden käytössä on näiden lisäksi yhteinen ulkouima-allas (ei lämmitetty), tennis- ja padelkentät sekä ulkokuntosali. 
LUE LISÄÄ
DESERT SPRINGS RESORT

DESERT SPRINGS RESORT

Almerian alueella Kaakkois-Espanjassa sijaitseva Desert Springs Resort on viihtyisä ja monipuolinen golfkohde, jossa tuntee olevansa lomalla kuin Arizonan aavikolla kaktusten ja kallioiden keskellä. Resortin yhteydessä on tasokas 18-reikäinen aavikkokenttä Indiana, hyvät golfin harjoitusalueet, spa, kuntosali, padel- ja tenniskentät, minimarket, 3 ravintolaa ja baaria sekä aina useamman huoneiston kesken jaettava ulkouima-allasalue. Golfloma tässä tunnelmallisessa resortissa ei varmasti jätä ketään kylmäksi!

LUE LISÄÄ
VALLE DEL ESTE RESORT

VALLE DEL ESTE RESORT

Hotel Valle del Este on rauhallinen ja tyylikäs neljän tähden hotelli ja osa samannimistä Golf Resortia noin kahden tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä. Hotellin yhteydessä on oman monipuolisen golfkentän lisäksi muun muassa viihtyisä ulkouima-allasalue, pienimuotoinen spa, kuntosali, useampi ravintola ja baari sekä padelkenttiä. Golfkentän ohesta löytyvät myös tasokkaat harjoitusalueet, jonka vuoksi Valle del Este on hyvä kohde esimerkiksi opetusmatkaryhmille!

LUE LISÄÄ
MAR DE PULPÍ

MAR DE PULPÍ

Kaakkois-Espanjassa, San Juan de Los Terrerosin kaupungissa Andalusian rannikolla sijaitsevan Mar de Pulpín tyylikkäät ja tilavat huoneistot ovat loistava long stay-kohde meren äärellä, kätevän ajomatkan päässä kolmesta tasokkaasta golfkentästä! Huoneistojen yhteydessä on muun muassa yhteinen ulkouima-allasalue, kuntosali, paljon harrastusmahdollisuuksia tenniksestä pyöräilyyn ja suppailuun sekä muutama ravintola ja baari. Huoneistokompleksin vieressä on lisäksi Mar de Pulpín ostoskeskus, josta löytyy kauppoja, kahviloita sekä supermarket - kaikki vain kävelymatkan päässä majoituksesta! Huoneistoissa on sallittuja myös pienet koirat!

LUE LISÄÄ