MELIA MADRID PRINCESA

MELIAMADRIDPRINCESALOBBY.jpg
MELIAMADRIDPRINCESASTANDARD.jpg
MELIAMADRIDPRINCESASTANDARD2.jpg
MELIAMADRIDPRINCESASPA.jpg
MELIAMADRIDPRINCESALOBBY2.jpg
MELIAMADRIDPRINCESALOBBY.jpg
MELIAMADRIDPRINCESASTANDARD.jpg
MELIAMADRIDPRINCESASTANDARD2.jpg
MELIAMADRIDPRINCESASPA.jpg
MELIAMADRIDPRINCESALOBBY2.jpg


Kuvaukset

pool-indoor.png
restaurant.png
bar.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ
Madridin kulttuurillisessa keskustassa sijaitseva Meliá Madrid Princesa on ihastuttava ja viihtyisä viiden tähden hotelli, joka tarjoaa upeat puitteet monipuoliselle ja tyylikkäälle golflomalle Espanjan pääkaupungissa. Hotellin loistavan sijainnin lisäksi sen valttikortteja ovat mahtava välimerellinen ravintola sekä kauniit modernit huoneet. Hotellissa on myös pieni wellness-alue ja kuntosali.
HUONEET

Meliá Madrid Princesan kaikki täysin kunnostetut ja modernit huoneet on sisustettu karkein sävyin ja niistä löytyy muun muassa taulu-tv, ilmastointi, kahvin- ja teenkeittovälineet sekä kylpytakit ja -tohvelit. Huoneita on saatavilla myös tilavampina ja paremmilla näköaloilla. Lisäksi hotellissa on parempi tasoisia The Level-huoneita, joiden asukkailla on pääsy The Level Loungeen omine aamiaisineen ja Open Bareineen. The Level-huoneiden varustukseen kuuluu myös muun muassa Nespresso-kahvikone sekä RITUALSin eksklusiiviseet kylpytuotteet.
Hotellissa on useita eri huonekategorioita: Melia Room Twin, Premium Room, Supreme Room with View, Family Room, The Level Room, The Level Suite, Junior Suite The Level, Grand Premium Room The Level, Grand Suite Princesa The Level sekä Presidential Suite The Level.

RAVINTOLAT

Hotellissa on yksi ravintola, Mosaico, jossa tarjoillaan välimerellisiä herkkuja sekä paikallisia espanjalaisia viinejä. Tässä ravintolassa tarjoillaan myös aamiainen. Ravintolan lisäksi hotellissa on Bribone Bar, josta saa tapaksia, tyylikkäitä cocktaileja sekä laadukkaita gin & toniceja.

ETÄISYYDET
  • Madrid lentokenttä noin 22 min
  • Centro Nacional Golf noin 19 min
  • Santander GC noin 20min
  • Retamares GC noin 38 min