MAR DE PULPÍ

NEW_AGUILON_16_kopio.jpg
MAR_DE_PULPI_POLLS.jpg
LIVING_ROOM_2.jpg
BATHROOM.jpg
NEW_AGUILON_16_kopio.jpg
MAR_DE_PULPI_POLLS.jpg
LIVING_ROOM_2.jpg
BATHROOM.jpg


Kuvaukset

pool-outdoor.png
restaurant.png
bar.png
tennis.png
velo.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
diving.png
YLEISTÄ

Kaakkois-Espanjassa, San Juan de Los Terrerosin kaupungissa Andalusian rannikolla sijaitsevan Mar de Pulpín tyylikkäät ja tilavat huoneistot ovat loistava long stay-kohde meren äärellä, kätevän ajomatkan päässä kolmesta tasokkaasta golfkentästä! Huoneistojen yhteydessä on muun muassa yhteinen ulkouima-allasalue, kuntosali, paljon harrastusmahdollisuuksia tenniksestä pyöräilyyn ja suppailuun sekä muutama ravintola ja baari. Huoneistokompleksin vieressä on lisäksi Mar de Pulpín ostoskeskus, josta löytyy kauppoja, kahviloita sekä supermarket - kaikki vain kävelymatkan päässä majoituksesta! Huoneistoissa on sallittuja myös pienet koirat!

HUONEET

Mar de Pulpín huoneistokompleksissa on erilaisia huoneistovaihtoehtoja, joista me tarjoamme asiakkaillemme vain kivenheiton päässä merenrannasta sijaitsevia Front Beach Solarium-huoneistoja. Nämä tilavat ja tyylikkäät, kooltaan 64 neliömetrin huoneistot on sisustettu modernisti, ja niissä kaikissa on oma parveke tai terassi, täydellisesti varusteltu keittiö astianpesukoneineen ja pesukoneineen, yksi makuuhuone sekä kaksi kylpyhuonetta. Huoneistojen varustukseen kuuluu lisäksi ilmastointi, taulu-tv, kahvinkeitin sekä hiustenkuivaaja.

RAVINTOLAT

Erityisesti Mar de Pulpín huoneistokompleksin asiakkaille suunnatut kaksi ravintolaa ja kaksi rantabaaria tarjoilevat muun muassa paikallisia espanjalaisia ja välimerellisiä herkkuja, aamiaista, iltapäiväkahvia sekä drinkkejä ja virvokkeita.

ETÄISYYDET
  • Alicanten lentokenttä noin 2 h
  • Desert Springs Golf Club noin 29 min
  • Lorca Golf Course noin 47 min
  • Aguilón Golf noin 10 min
  • Aguilaksen kaupunki noin 11 km
  • Murcian kaupunki noin 112 km


Tarjouksemme tästä hotellista

OMATOIMINEN LONG STAY -GOLFLOMA MEREN ÄÄRELLÄ MURCIASSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)

Vietä rauhallinen long stay -golfloma meren äärellä tyylikkäässä Mar de Pulpíssa. Tämän 28 vuorokauden mittaisen golfmatkan aikana majoitut viihtyisässä, kattoterassilla varustetussa Solarium -huoneistossa ja pelaat 16 kierrosta golfia kolmella monipuolisella kentällä (ylväs Aguilon, Arizonalaista golfkenttää muistuttava, hurmaava Desert Springs sekä uutena vähän pidemmän ajomatkan päässä sijaitseva Alhama Signature).

HINTA ALK 1736
Katso hinnasto

OMATOIMINEN LONG STAY -GOLFLOMA MEREN ÄÄRELLÄ MURCIASSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)

Lähde tyylikkäälle omatoimiselle long stay -golflomalle Espanjan Murciaan, meren rannalla sijaitsevaan long stay kohteeseemme Mar de Pulpíin 

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja vietä rauhallinen long stay -golfloma meren äärellä tyylikkäässä Mar de Pulpíssa. Tämän 28 vuorokauden mittaisen golfmatkan aikana majoitut viihtyisässä, kattoterassilla varustetussa Solarium -huoneistossa ja pelaat 16 kierrosta golfia kolmella monipuolisella kentällä (ylväs Aguilon, Arizonalaista golfkenttää muistuttava, hurmaava Desert Springs sekä vähän pidemmän ajomatkan päässä sijaitseva Alhama Signature).

HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot ja vuokra-auton puolestasi!

Kaakkois-Espanjassa, San Juan de Los Terrerosin kaupungissa Andalusian rannikolla sijaitsevan Mar de Pulpín tyylikkäät ja tilavat huoneistot ovat loistava long stay-kohde meren äärellä, kätevän ajomatkan päässä kolmesta tasokkaasta golfkentästä! Huoneistojen yhteydessä on muun muassa yhteinen ulkouima-allasalue, kuntosali, paljon harrastusmahdollisuuksia tenniksestä pyöräilyyn ja suppailuun sekä muutama ravintola ja baari. Huoneistokompleksin vieressä on lisäksi Mar de Pulpín ostoskeskus, josta löytyy kauppoja, kahviloita sekä supermarket - kaikki vain kävelymatkan päässä majoituksesta!

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ

- 28 yön majoitus 2 mh Solarium -huoneistossa (ei merenrantarivistössä) kahdelle

- 16 kierrosta golfia (4x Alhama signature, 4 x Desert Springs ja 8 x Aguilon Golf) etukäteen varatuilla tiiajoilla

MUUT MAKSUT

- 20e toimistomaksu

LISÄMAKSUSTA

- Lennot Alicanteen (Norwegian tai Finnair)

- 70-80e/bägi golfbägin kuljetus meno-paluu

- 352e/28vrk merenrantahuoneisto (Beach Side Apartment Garden tai Solarium)

- Vuokra-auto