MAR DE PULPÍ

NEW_AGUILON_16_kopio.jpg
MAR_DE_PULPI_POLLS.jpg
LIVING_ROOM_2.jpg
BATHROOM.jpg
NEW_AGUILON_16_kopio.jpg
MAR_DE_PULPI_POLLS.jpg
LIVING_ROOM_2.jpg
BATHROOM.jpg


Kuvaukset

pool-outdoor.png
restaurant.png
bar.png
tennis.png
velo.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
diving.png
YLEISTÄ

Kaakkois-Espanjassa, San Juan de Los Terrerosin kaupungissa Andalusian rannikolla sijaitsevan Mar de Pulpín tyylikkäät ja tilavat huoneistot ovat loistava long stay-kohde meren äärellä, kätevän ajomatkan päässä kolmesta tasokkaasta golfkentästä! Huoneistojen yhteydessä on muun muassa yhteinen ulkouima-allasalue, kuntosali, paljon harrastusmahdollisuuksia tenniksestä pyöräilyyn ja suppailuun sekä muutama ravintola ja baari. Huoneistokompleksin vieressä on lisäksi Mar de Pulpín ostoskeskus, josta löytyy kauppoja, kahviloita sekä supermarket - kaikki vain kävelymatkan päässä majoituksesta!

HUONEET

Mar de Pulpín huoneistokompleksissa on erilaisia huoneistovaihtoehtoja, joista me tarjoamme asiakkaillemme Solarium Apartment ja Beach Side Garden tai Solarium Apartment huoneistoja. 

Nämä tilavat ja tyylikkäät, kooltaan 125-150 neliömetrin huoneistot on sisustettu modernisti, ja niissä kaikissa on oma parveke tai terassi, täydellisesti varusteltu keittiö astianpesukoneineen ja pesukoneineen, kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone (Solarium huoneistoissa on on kaksi kylpyhuonetta). Huoneistojen varustukseen kuuluu lisäksi ilmastointi, taulu-tv, kahvinkeitin sekä hiustenkuivaaja.

RAVINTOLAT

Erityisesti Mar de Pulpín huoneistokompleksin asiakkaille suunnatut kaksi ravintolaa ja kaksi rantabaaria tarjoilevat muun muassa paikallisia espanjalaisia ja välimerellisiä herkkuja, aamiaista, iltapäiväkahvia sekä drinkkejä ja virvokkeita.

ETÄISYYDET
  • Alicanten lentokenttä noin 2 h
  • Desert Springs Golf Club noin 29 min
  • Lorca Golf Course noin 47 min
  • Aguilón Golf noin 10 min
  • Aguilaksen kaupunki noin 11 km
  • Murcian kaupunki noin 112 km