Destination

BE LIVE COLLECTION MARRAKECH ADULTS ONLY

BE LIVE COLLECTION MARRAKECH ADULTS ONLY

Adults Only -hotellina toimiva Be Live Collection Marrakech tarjoaa kauniit ja seesteiset puitteet upealle golflomalle Marokossa! Tyylikkäästä hotellista löytyvät muun muassa ihana ulkouima-allasalue, suuri spa, useampi ravintola ja baari sekä kuntosali. Hotellissa on myös All Inclusive -mahdollisuus, jonka avulla vaivaton golfloma tässä ihanassa resortissa on taattu!

LUE LISÄÄ
TIKIDA GOLF PALACE

TIKIDA GOLF PALACE

Golf Du Soleilin golfkentälle näkymät tarjoava Tikida Golf Palace on upea viiden tähden hotelli, jossa yhdistyvät kaunis marokkolainen arkkitehtuuri ja nykyaikainen tyyli. Hotellin yhteydessä on kahden golfkentän lisäksi muun muassa ihana spa, tasokas kuntosali, upea uima-allasalue sekä ravintola ja baari. 

LUE LISÄÄ
IBEROSTAR FOUNTY BEACH

IBEROSTAR FOUNTY BEACH

Aivan merenrannan tuntumassa sijaitseva Iberostar Founty Beach Hotel on viihtyisä "All Inclusive" -hotelli, jonka yhteydessä on suuri ulkouima-allasalue, spa, kuntosali, sisäuima-allas sekä 5 baaria ja ravintolaa. Hotellilta on kaikille alueen golfkentille noin 15-30 minuutin ajomatka, joten loistava valinta golfmatkalle!

LUE LISÄÄ
HYATT PLACE TAGHAZOUT BAY

HYATT PLACE TAGHAZOUT BAY

Viiden tähden moderni Hyatt Place Taghazout Bay hotelli sijaitsee 18-reikäisen golfkentän vieressä. Kaksi ulkouima-allasta, useampi ravintola ja baari sekä toimiva kuntosali. Mitä muuta golflomalla tarvitsee?

LUE LISÄÄ
SOFITEL AGADIR THALASSA SEA & SPA

SOFITEL AGADIR THALASSA SEA & SPA

Omalla yksityisellä rannallaan sijaitseva ylellinen viiden tähden Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa Hotel on upea kohde seesteistä ja rauhallista luksusgolflomaa kaipaavalle! Hotellin ihanassa Thalassa Spassa voi rentoutua hoidoissa tai altaissa ja sen loistavissa ravintoloissa pääsee nauttimaan fine diningista. Agadirin parhaat golfkentätkin ovat Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa Hotelista korkeintaan noin 30 minuutin ajomatkan päässä.

LUE LISÄÄ
KENZI MENARA PALACE & RESORT

KENZI MENARA PALACE & RESORT

Kenzie Menara Palace & Resort on perinteiseen marokkolaistyyliin sisustettu viiden tähden hotelli vain lyhyen ajomatkan päässä Marrakechin parhaista golfkentistä ja lentokentästä.

LUE LISÄÄ
VALERIA DAR ATLAS RESORT

VALERIA DAR ATLAS RESORT

Valeria dar Atlas Resort on siisti ja toimiva marokkolaishenkinen neljän tähden hotelli lähellä Marrakechin keskustaa. Resortista löytyy useampi ravintola ja baari sekä oma yökerho. Lisäksi hotellin yhteydessä on spa, rantalentopallokenttä sekä kuntosali. Alueen golfkentillekkään ei ole matkaa kuin 10-30 minuuttia, jonka vuoksi Valeria dar Atlas Resort on oiva kohde vaivattomalle ja edulliselle All Inclusive -golflomalle Marokossa.
LUE LISÄÄ
MAZAGAN GOLF & BEACH RESORT

MAZAGAN GOLF & BEACH RESORT

Mazagan Golf & Spa Resort sijaitsee upealla hiekkarannalla n. 1 tunti Casablancasta etelään. Upean 5-tähden hotellin vieressä oleva Gary Playerin suunnittelema täysverinen links-kenttä antaa sopivasti haastetta niin kokeneelle kuin aloittelevallekin pelaajalle. Hotellissa on useita ravintoloita, upea uima-allasalue, hyvä kuntosali sekä pohjoisen Afrikan suurin kasino. Kokonaisuudessaan upea golfkohde pariskunnille ja kaveriporukoille.

LUE LISÄÄ
SOL OASIS MARRAKECH

SOL OASIS MARRAKECH

Marrakechin kaupungin laitamilla sijaitseva Melia Sol Oasis Marrakech on vuoden 2021 aikana täysin uusittu neljän tähden All Inclusive -hotelli, josta on noin 20-45 minuutin ajomatka Marrakechin parhaille golfkentille. Hotellin yhteydessä on muun muassa viihtyisät puutarha- ja ulkouima-allasalueet, kuntosali, spa Hammameineen, tenniskentät sekä 3 ravintolaa ja baaria. Tässä hotellissa vietät vaivattoman ja toimivan golfloman Marokossa!

LUE LISÄÄ