Destination

MONTADO HOTEL & GOLF RESORT

MONTADO HOTEL & GOLF RESORT

Noin 45 minuutin ajomatkan päässä Lissabonin keskustasta sijaitseva Montado Hotel & Golf Resort on toimiva golfkohde, joka tarjoaa asiakkailleen loistavat puitteet niin golfin harjoitteluun kuin itse pelaamiseen. Hotellissa on edullinen puolihoitomahdollisuus, mutta vuokra-auton kanssa myös liikkuminen esimerkiksi 15 minuutin päässä sijaitsevaan Setubalin kaupunkiin loistavine ravintoloineen on todella vaivatonta!

LUE LISÄÄ
SESIMBRA HOTEL & SPA

SESIMBRA HOTEL & SPA

Noin 50 minuutin päässä Lissabonin keskustasta sijaitseva Sesimbra Hotel & Spa on ihastuttava neljän tähden hotelli merenrannan tuntumassa. Hotellin huoneista ja kauniilta ulkouima-allasalueelta avautuvat upeat näkymät Altantin valtamerelle. Muun muassa Quinta do Perun ja Aroeiran golfkentille on hotellista matkaa vain noin 30 minuuttia, joten golfloma rauhallisessa merenrantakaupungissa sopivan etäisyyden päässä golfkentistä onnistuu tässä kohteessa loistavasti!
LUE LISÄÄ
SANA SESIMBRA HOTEL

SANA SESIMBRA HOTEL

Sesimbran tunnelmallisessa merenrantakaupungissa sijaitseva SANA Sesimbra on tyylikäs ja viihtyisä neljän tähden hotelli, jonka huoneista ja yleisistä tiloista avautuvat kauniit näkymät Atlantille. Hotelli ja Sesimbran kaupunki ovat sijainniltaan kätevän etäisyyden päässä Lissabonin alueen golfkentistä; Aroeira, Troia Golf, Montado, Quinta do Peru ja Oitavos Dunes sijaitsevat kaikki 20 min - 1 h 30 min ajomatkan päässä SANA Sesimbrasta. Tässä viihtyisässä hotellissa vietät rentouttavan ja monipuolisen golfloman, josta ei aidon Portugalin tuntua puutu!

LUE LISÄÄ
TROIA RESIDENCE BY THE EDITORY

TROIA RESIDENCE BY THE EDITORY

Noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonista sijaitsevat Troia Residences Acala Apartmentsin tyylikkäät huoneistot ovat loistava valinta long stay -golflomalle meren äärellä rauhallisessa, monipuolisessa ympäristössä! Acala Apartments -huoneistojen yhteydessä on muutama ravintola ja supermarket, kävelymatkan päästä löytyy taas muun muassa Troian Casino, patikointireittejä, vesiurheilumahdollisuuksia ja paljon muuta! Troiasta on myös kätevä katamaraaniyhteys Setubalin kalastajakylään (matka-aika noin 15 min), josta löytyy paljon hyviä ravintoloita ja kahviloita sekä upea kauppahalli.
LUE LISÄÄ