Destination

MONTADO HOTEL & GOLF RESORT

MONTADO HOTEL & GOLF RESORT

HOTELLI REMONTISSA - AVAUTUU SYKSYLLÄ 2024

LUE LISÄÄ
SESIMBRA HOTEL & SPA

SESIMBRA HOTEL & SPA

Noin 50 minuutin päässä Lissabonin keskustasta sijaitseva Sesimbra Hotel & Spa on ihastuttava neljän tähden hotelli merenrannan tuntumassa. Hotellin huoneista ja kauniilta ulkouima-allasalueelta avautuvat upeat näkymät Altantin valtamerelle. Muun muassa Quinta do Perun ja Aroeiran golfkentille on hotellista matkaa vain noin 30 minuuttia, joten golfloma rauhallisessa merenrantakaupungissa sopivan etäisyyden päässä golfkentistä onnistuu tässä kohteessa loistavasti!
LUE LISÄÄ
SANA SESIMBRA HOTEL

SANA SESIMBRA HOTEL

Sesimbran tunnelmallisessa merenrantakaupungissa sijaitseva SANA Sesimbra on tyylikäs ja viihtyisä neljän tähden hotelli, jonka huoneista ja yleisistä tiloista avautuvat kauniit näkymät Atlantille. Hotelli ja Sesimbran kaupunki ovat sijainniltaan kätevän etäisyyden päässä Lissabonin alueen golfkentistä; Aroeira, Troia Golf, Montado, Quinta do Peru ja Oitavos Dunes sijaitsevat kaikki 20 min - 1 h 30 min ajomatkan päässä SANA Sesimbrasta. Tässä viihtyisässä hotellissa vietät rentouttavan ja monipuolisen golfloman, josta ei aidon Portugalin tuntua puutu!

LUE LISÄÄ
TROIA RESIDENCE BY THE EDITORY

TROIA RESIDENCE BY THE EDITORY

Noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonista sijaitsevat Troia Residences Acala Apartmentsin tyylikkäät huoneistot ovat loistava valinta long stay -golflomalle meren äärellä rauhallisessa, monipuolisessa ympäristössä! Acala Apartments -huoneistojen yhteydessä on muutama ravintola ja supermarket, kävelymatkan päästä löytyy taas muun muassa Troian Casino, patikointireittejä, vesiurheilumahdollisuuksia ja paljon muuta! Troiasta on myös kätevä katamaraaniyhteys Setubalin kalastajakylään (matka-aika noin 15 min), josta löytyy paljon hyviä ravintoloita ja kahviloita sekä upea kauppahalli.
LUE LISÄÄ
AROEIRA LISBON HOTEL - SEA & GOLF

AROEIRA LISBON HOTEL - SEA & GOLF

Noin 30 minuutin päässä Lissabonin keskustasta sijaitseva Aroeira Lisbon Hotel - Sea & Golf on viihtyisä neljän tähden hotelli vain 1,5 kilometrin päässä merenrannalta. Hotellilta on shuttle bus -kuljetus kahdelle alueen monipuoliselle golfkentälle, Aroeira I:lle ja Aroeira II:lle ja lisäksi hotellin yhteydessä kolme tyylikästä ravintolaa ja baaria, kaunis uima-allasalue sekä pieni spa hoitohuoneineen. Alueella on golfin lisäksi paljon aktiiviisuusmahdollisuuksia ratsastuksesta suppaukseen ja surffaukseen. Aroeirassa vietät onnistuneen golfloman rauhallisessa ja tyylikkäässä ympäristössä!

LUE LISÄÄ
THE EDITORY BY THE SEA TROIA COMPORTA HOTEL

THE EDITORY BY THE SEA TROIA COMPORTA HOTEL

Troian kauniilla niemimaalla noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Lissabonista sijaitseva The Editory by The Sea Troia Comporta Hotel on moderni 4-tähden hotelli, jossa golfari majoittuu toimivasti Troian golflomallaan; hotellista on matkaa Troia Golfin kentälle vain alle 2 kilometriä. The Editory by The Sea Troia Comporta Hotelin yhteydessä on muun muassa kompakti ja tyylikäs ulkouima-allasalue, sisäuima-allas sekä yksi ravintol ja yksi baari. Merenrantaan on hotellin ovelta vain alle 500 metrin kävelymatka ja Setubalin hurmaava kalastajakaupunki ravintoloineen ja kauppoineen on vain 20 minuutin lauttamatkan päässä.

LUE LISÄÄ