Destination

SOL MARBELLA ESTEPONA ATALAYA PARK

SOL MARBELLA ESTEPONA ATALAYA PARK

Aivan merenrannan tuntumassa sijaitseva Sol Marbella Estepona - Atalaya Park on täysin uusittu viihtyisä hotelli, joka sijaitsee lisäksi vain noin 5 minuutin ajomatkan päässä Atalaya Golfin kahdesta loistavasta kentästä. Hotellin yhteydessä on muun muassa kolme uima-allasta, useampi ravintola, kuntosali sekä tenniskenttä. Monipuolinen golflomakohde!

LUE LISÄÄ
SO / SOTOGRANDE RESORT & SPA

SO / SOTOGRANDE RESORT & SPA

Entisenä Hotel Almenarana tunnettu SO/Sotogrande on upea ja ylellinen, kesällä 2021 avautuva viiden tähden hotelli lähellä Costa del Solin upeimpia golfkenttiä. Marbellaan ja Puerto Banukseenkin on hotellista matkaa vain noin 40 minuuttia, joten tässä kohteessa voit vaivatta yhdistää luksusgolflomaan myös shoppailun ja mahtavat ravintolaelämykset. SO/Sotogranden vieressä sijaitsee Almenaran kaunis 27-reikäinen golfkenttä, mutta jos haluat pelata todellisilla huippukentillä golflomasi aikana, sijaitsevat Espanjan parhaimpiin lukeutuvat Real Club Valderrama, Real Club de Golf Sotogrande ja La Reserva Club Sotogrande vain korkeintaan 15 minuutin ajomatkan päässä hotellista!

LUE LISÄÄ
HOTEL ENCINAR DE SOTOGRANDE

HOTEL ENCINAR DE SOTOGRANDE

Noin 10 minuutin ajomatkan päässä legendaariselta Valderraman golfkentältä sijaitseva Hotel Encinar de Sotogrande on tyylikäs 4 tähden kokonaisuus, jossa voit nauttia golflomasta mukavan lähellä rantoja sekä Costa del Solin parhaita golfkenttiä. Vuodenvaihteen 2022-2023 aikana täysin remontoidun hotellin alueella on muun muassa kaunis puutarha ulkouima-altaineen, yksi ravintola ja baari sekä padel-kenttiä.

LUE LISÄÄ
ANANTARA VILLA PADIERNA PALACE HÔTEL

ANANTARA VILLA PADIERNA PALACE HÔTEL

Costa del Solilla, Marbellan ja Esteponan kaupunkien välimaastossa sijaitseva Anantara Villa Padierna Palace Behavis Marbella Resort on taivaallinen viiden tähden kokonaisuus Villa Padiernan kauniin golfkentän vieressä. Tässä upeassa resortissa vietät todellisen luksusgolfloman, jonka aikana voit nauttia ihastuttavista majoituspuitteista, loistavasta ravintolavalikoimasta sekä esimerkiksi ihanasta spasta hoitoineen.
LUE LISÄÄ
LA CALA GOLF & SPA RESORT

LA CALA GOLF & SPA RESORT

Vain 30 minuutin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä sijaitseva La Cala Golf Hotel Spa on tyylikäs neljän tähden golf resort, jota ympäröivät kolme kaunista golfkenttää. Tässä ihanassa resortissa vietät toimivan, tasokkaan ja monipuolisen golfloman Costa del Solilla.
LUE LISÄÄ
LOS MONTEROS HOTEL & SPA

LOS MONTEROS HOTEL & SPA

Marbellassa, merenrannan tuntumassa ja 200 metrin päässä Santa Clara Golfista sijaitseva upea Los Monteros Spa & Golf Resort on yksi hienoimmista viiden tähden golfkohteista Marbellan alueella! Tässä upeassa resortissa nautit golflomasta kaikilla mukavuuksilla. - SULJETTU REMONTIN VUOKSI TOISTAISEKSI -

LUE LISÄÄ
ONA VALLE ROMANO GOLF & RESORT

ONA VALLE ROMANO GOLF & RESORT

Vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä merenrannasta ja Esteponan kaupungista sekä 30 minuutin ajomatkan päässä Marbellan keskustasta sijaitseva Ona Valle Romano Golf & Resort on tyylikäs ja toimiva long stay-golflomakohde Costa del Solilla, Valle Romanon kauniin golfkentän vieressä. Tilavat ja viihtyisät huoneistot, resortin alueen rauhallinen tunnelma sekä muut aktiivisuusmahdollisuudet, kuten padel golfin ohella takaavat onnistuneen ja rentouttavan golfloman tässä monipuolisessa golf resortissa! HUOM! Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.
LUE LISÄÄ
RIO REAL GOLF & HOTEL

RIO REAL GOLF & HOTEL

Noin 5 kilometrin päässä Marbellan keskustasta sijaitseva Rio Real Golf & Hotel on viihtyisä neljän tähden golf resort, jota Rio Realin kaunis 18-reikäinen golfkenttä ympäröi. Tämän kodikkaan boutique-hotellin yhteydessä on golfkentän lisäksi myös esimerkiksi spa, kuntosali, tenniskentät, ihana ulkouima-allasalue sekä ravintola ja baari, joten monipuolisen ja tasokkaan golfloman viettäminen onnistuu Rio Realissa varmasti!

LUE LISÄÄ
THE WESTIN LA QUINTA GOLF RESORT & SPA

THE WESTIN LA QUINTA GOLF RESORT & SPA

Noin 13 km päässä Marbellan kaupungista sijaitseva The Westin La Quinta Golf Resort & Spa on upea viiden tähden hotelli, jossa golflomaa vietetään luksuspuitteissa hotellin oman 27-reikäisen Championship-tason kentän vieressä. Resortin yhteydessä on golfkentän lisäksi muun muassa upea uima-allasalue, useampi ravintola ja baari, kuntosali sekä spa.
LUE LISÄÄ
KEMPINSKI HOTEL BAHIA

KEMPINSKI HOTEL BAHIA

Esteponan kaupungissa, 15 minuutin ajomatkan päässä Marbellan ja Puerto Banuksen ostosparatiiseista sekä lähellä alueen parhaita golfkenttiä sijaitseva Kempinski Hotel Bahia on upea viiden tähden merenrantaresort, jossa golflomasta nauttii vaativampikin matkailija!

LUE LISÄÄ
HOTEL GUADALMINA SPA & GOLF RESORT

HOTEL GUADALMINA SPA & GOLF RESORT

Viihtyisä Hotel Guadalmina Spa & Golf Resort sijaitsee meren rannalla noin 5 km Marbellan huvivenesatamasta Puerto Banuksesta länteen. Barcelo ketjuun nykyään kuuluva hotelli on Guadalmina South-golfkentän vieressä ja lähellä Marbellan golflaakson lukuisia muita kenttiä. Golfklubilla ja Guadalminan toiselle 18-reikäiselle North-kentälle on matkaa muutama kilometri. Luvassa on siis golfloma parhaimmillaan.

LUE LISÄÄ
AMARE BEACH HOTEL

AMARE BEACH HOTEL

Espanjan Marbellassa, aivan merenrannan tuntumassa sijaitseva Hotel Amàre Marbella on ihastuttava neljän tähden hotelli, joka tarjoaa upeat puitteet tasokkaalle golflomalle Costa del Solilla. Amare Marbella Beach Hotelin yhteydessä on muun muassa ihana spa, kaunis ulkouima-allasalue merinäköaloilla, kuntosali, oma beach club sekä useampi viihtyisä ravintola ja baari.Tässä Adults Only -hotellissa majoittuessasi nautit samalla Marbellan tyylikkäästä tunnelmasta, monipuolisesta ravintolavalikoimasta sekä ostosmahdollisuuksista meren välittömässä läheisyydessä asumatta kuitenkaan liian kaukana Aurinkorannikon hienoimmista golfkentistä!

LUE LISÄÄ
HOTEL LIMA MARBELLA

HOTEL LIMA MARBELLA

Marbellan viehättävässä vanhassa kaupungissa, vain kahden minuutin kävelymatkan päässä meren rannasta sijaitseva Hotel Lima Marbella on ihastuttava neljän tähden hotelli, jossa yhdistät kätevästi golf- ja kaupunkiloman Costa del Solilla. Tasokkaan hotellin yhteydessä on tyylikäs ravintola sekä kauniilla näköaloilla varustettu kattoterassi uima-altaineen ja baareineen, eivätkä Marbellan keskustan lukuisat ravintolat ja baaritkaan ole kuin lyhyen kävelymatkan päässä. Alueen golfkentille on hotellista matkaa noin 15-45 minuuttia.
LUE LISÄÄ
MACDONALD DOÑA LOLA RESORT

MACDONALD DOÑA LOLA RESORT

Meren rannalla Fuengirolan ja Marbellan väliin sijoittuvassa Calahondan rannikkokaupungissa sijaitseva Macdonald Doña Lola Resort on loistava kohde rentouttavalle long stay -golflomalle Costa del Solin auringossa. Resortin yhteydessä on muun muassa viihtyisä uima-allasalue, kaksi tenniskenttää, pienimuotoinen spa hoitohuoneineen sekä 2 ravintolaa. Golflomailijalle Macdonald Doña Lola Resort on ihanteellinen valinta myös siksi, että 10 minuutin ajomatkan säteellä sijaitsee jopa 10 golfkenttää. Lisäksi resortista on kätevä matka myös Malagan tai Marbellan ostosmahdollisuuksien luo.

LUE LISÄÄ
ELBA ESTEPONA GRAN HOTEL & THALASSO SPA

ELBA ESTEPONA GRAN HOTEL & THALASSO SPA

Viihtyisä ja ylellinen rantahotelli sijaitsee Esteponan tuntumassa Aurinkorannikolla. Hotellin läheisyydessä on useita golfkenttiä ja itse hotelli tarjoaa span, sisä- ja ulkouima-altaita sekä tyylikkäitä merinäköalahuoneita, joissa on oma parveke tai terassi. Täällä nautit golflomasta meren äärellä!

LUE LISÄÄ
ALDIANA COSTA DEL SOL

ALDIANA COSTA DEL SOL

Noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Malagan lentokentältä sijaitseva Aldiana Costa del Sol on mukava neljän tähden golf resort kahden 18-reikäisen golfkentän kupeessa Espanjan Aurinkorannikolla. Omien golfkenttiensä, Heathlandin ja upean, kunnostuksen jälkeen vuonna 2022 uudestaan avautuneen Alcaidesa Linksin lisäksi resortista on vain lyhyt ajomatka alueen muille huippukentille, kuten Valderramaan, La Reservaan, Sotograndeen ja Almenaraan. Golfin lisäksi Aldiana Costa del Solissa on paljon aktiviteettimahdollisuuksia tenniksestä pyöräilyyn ja kuntosaliin. Hotellialueelta löytyy myös muutama ravintola ja baari, spa, ulkouima-allas sekä esimerkiksi yökerho.

LUE LISÄÄ
SENATOR BANUS SPA HOTEL

SENATOR BANUS SPA HOTEL

Senator Banus Spa Hotel sijaitsee upealla paikalla Costa del Solin sydämessä, Marbellassa, Espanjassa. Hotelli tarjoaa vierailleen ylellisen lomanviettopaikan, jossa yhdistyvät kauniit maisemat, ensiluokkainen palvelu ja rentouttava ilmapiiri. Lisäksi hotellin vieressä sijaitsee useita loistavia golfkenttiä kuten Los Naranjos ja El Parais.


LUE LISÄÄ