LA FINCA RESORT

LaFincaGolfCourseClubHouse.jpg
LaFincaGolf.jpg
LAFINCAROOMS.jpg
LAFINCAROOM.jpg
LAFINCAOUT.jpg
LAFINCAMALVAROOM.jpg
LAFINCAPOOL.jpg
LAFINCAPOOL2.jpg
LAFINCASPA.jpg
LAFINCAAREA.jpg
LAFINCABALCONY.jpg
LaFincaGolfCourseClubHouse.jpg
LaFincaGolf.jpg
LAFINCAROOMS.jpg
LAFINCAROOM.jpg
LAFINCAOUT.jpg
LAFINCAMALVAROOM.jpg
LAFINCAPOOL.jpg
LAFINCAPOOL2.jpg
LAFINCASPA.jpg
LAFINCAAREA.jpg
LAFINCABALCONY.jpg


Kuvaukset

golf.png
pool-indoor.png
pool-outdoor.png
spa.png
restaurant.png
bar.png
pro-shop.png
tennis.png
velo.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ

Noin 40 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä sijaitseva La Finca Resort on tyylikäs golfkokonaisuus Costa Blancalla. Resortiin kuuluu ihastuttava viiden tähden hotelli, monipuolinen spa, useampi ravintola ja baari sekä kaksi 18-reikäistä golfkenttää, resortin alueella sijaitseva La Finca sekä noin 25 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Villamartín Golf. Resortin asikkailla on lisäksi käytössään myös esimerkiksi laaja kuntosali, tenniskentät, pyörävuokraus sekä tyylikäs ulkouima-allasalue. La Finca Resortista löydätkin ihanteelliset puitteet rauhalliselle ja tasokkaalle golflomalle Espanjassa!

HUONEET

La Finca Resortin kaikissa valoisissa ja moderneissa huoneissa on oma parveke tai terassi, josta avautuvat näkymät joko resortin alueelle tai golfkentälle. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluu muun muassa taulu-tv, tallelokero, kylpytakit ja tohvelit sekä kylpyhuoneessa erilliset suihku ja kylpyamme.

Hotellissa on seuraavanlaisia huonekategorioita: Standard Deluxe Room, Club Room, Club Superior Room With Terrace sekä Junior Suite.

RAVINTOLAT

La Finca Resortin yhteydessä on kuusi ravintolaa ja baaria; italialais-meksikolainen fuusioravintola Frijolino, tyylikäs välimerellinen Citrus Experience, snack -henkistä ruokaa tarjoileva The Hub, allasbaari Al Fresco Pool & Grill Bar sekä klubiravintola La Finca Clubhouse.

ETÄISYYDET
  • Alicanten lentokenttä noin 40 min
  • Villamartín Golf noin 25 min
  • Alicanten keskusta noin 50 min


Tarjouksemme tästä hotellista

OMATOIMIGOLFLOMA IHASTUTTAVASSA LA FINCASSA ALICANTESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)

Valitse mieleisesi matkustusajankohta ja lähde viettämään golflomaa Espanjan aurinkoon ihastuttavaan La Finca Resortiin Costa Blancalla! Viikon aikana pelaat 5 kierrosta golfia maineikkaalla La Fincan kentällä ja majoitut viiden tähden puitteissa!

HINTA ALK 1175
Katso hinnasto

OMATOIMIGOLFLOMA IHASTUTTAVASSA LA FINCASSA ALICANTESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)

Vietä golfloma Espanjan auringon alla ihastuttavassa La Finca Resortissa Costa Blancalla. Viikon aikana pelaat 5 kierrosta golfia, majoitut viiden tähden puitteissa! HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (majoitus, golf ja vuokra-auto), mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

Noin 40 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä sijaitseva La Finca Resort on tyylikäs golfkokonaisuus Costa Blancalla. Resortiin kuuluu ihastuttava viiden tähden hotelli, monipuolinen spa, useampi ravintola ja baari sekä kaksi 18-reikäistä golfkenttää, resortin alueella sijaitseva La Finca sekä noin 25 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Villamartín Golf. Resortin asikkailla on lisäksi käytössään myös esimerkiksi tasokas ja laaja kuntosali, tenniskentät, pyörävuokraus sekä tyylikäs ulkouima-allasalue.

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ:

- 7 yön majoitus 2hh aamiaisella La Finca Resortissa 5*

- 5 kierrosta golfia La Fincan kentällä etukäteen varatuilla tiiajoilla

- B-luokan vuokra-auto Ford Fiesta tai vastaava (sis. rajattomat kilometrit, perusvakuutukset ja omavastuunpoistovakuutuksen)

MUUT MAKSUT:

- Toimistomaksu 20e

- Mahdollinen turistivero - maksetaan paikan päällä hotellissa

LISÄMAKSUSTA:

- Lennot Alicanteen

- 80€/bägi golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu