Destination

QUINTA DO LAGO

QUINTA DO LAGO

Ria Formosan luonnonpuiston sydämessä sijaitseva Hotel Quinta do Lago on ihastuttava viiden tähden kokonaisuus lähellä merenrantaa sekä alueen hienoja golfkenttiä. Hotellin yhteydessä on muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, kuntosali, tyylikäs spa, tenniskentät, 4 ravintolaa ja baaria sekä kävelymatkan päässä sijaitseva oma yksityinen ranta-alue. Tässä kohteessa lomailet ensiluokkaisissa puitteissa luonnon rauhassa, vain lyhyen matkan päässä useista upeista golfkentistä! 

LUE LISÄÄ
ANANTARA VILAMOURA

ANANTARA VILAMOURA

Upea viiden tähden Anantara Vilamoura Algarve Resort sijaitsee Vilamouran alueella Arnold Palmerin suunnitteleman Dom Pedro Victoria Golf Coursen vieressä, joka isänöinnyt useampana vuonna Portugal Masters-kisaa. Tässä ainekset luksus golflomalle: Majoitu Anantarassa pelaa Dom Pedro Victoria, Dom Pedro Old, Vale do Lobon The Royal ja Ocean kentät ... mitä muuta golfmatkalta voi haluta?

LUE LISÄÄ
VILA GALÉ TAVIRA

VILA GALÉ TAVIRA

Tunnelmallisessa ja perinteisessä portugalilaisessa kalastajakaupunki Tavirassa sijaitseva Vila Galé Tavira on tyylikäs kaupunkihotelli, jossa golflomaa voi viettää lyhyen ajomatkan päässä aluuen upeista golfkentistä kuiten Monte Reista tai Quinta da Riasta, mutta samalla vain kävelymatkan päässä ravintoloista ja kaupoista. Tästä kohteesta pääset helposti pelaamaan golfia myös Espanjan puolelle!

LUE LISÄÄ
BOAVISTA GOLF & SPA

BOAVISTA GOLF & SPA

Länsi-Algarvessa sijaitseva viihtyisä Boavista Golf & Spa Resort on yhdistelmä tasokasta golfia ja tyylikästä majoittautumista tilavissa huoneistoissa. Boavistan upea 18-reikäinen golfkenttä ja klubitalo ravintoloineen sijaitsevat pienen ajomatkan päässä resortin huoneistoista. Golfklubilla on muun muassa spa, kuntosali sekä tenniskenttä ja huoneistot taas ympäröivät yhteisiä uima-allasalueita. Resortista löytyy myös baari. Länsi-Algarven alueella on useita todella tasokkaita golfkenttiä jonka vuoksi Boavista Golf & Spa Resort on loistava kohde vaikkapa long stay -golflomalle. 

LUE LISÄÄ
MONTE REI GOLF & COUNTRY CLUB

MONTE REI GOLF & COUNTRY CLUB

Monte Rei Golf & Country Club Algarvessa on golfarin ympärivuotinen paratiisi! Upeat ja ylelliset villat ja huoneistot, useamman kerran Portugalin parhaaksi golfkentäksi valittu Jack Nicklaus Signature-course, Michelin-tähden ravintola. Mitä muuta golfkohteelta voisi vaativampikaan golflomailija enää toivoa?

LUE LISÄÄ
PRAIA VERDE BOUTIQUE HOTEL

PRAIA VERDE BOUTIQUE HOTEL

Tyylikäs ja tunnelmallinen Praia Verde Boutique Hotel on ihanteellinen kohde rauhallisuutta ja ylellisyyttä arvostavalle golflomailijalle! Lähes kaikki hotellin tilavat ja ihastuttavat huoneet on varustettu upeilla merinäköaloilla ja sen tyylikkäässä ravintolassa tarjoillaan herkullista ja monipuolista ruokaa. Quinta de Ciman, Quinta da Rian ja Quinta do Valen golfkentille Praia Verdestä on kaikille matkaa vain maksimissaan 15 minuuttia eikä Taviran kalastajakyläkään ole hotellista kaukana. Halutessasi voit pelata golflomasi aikana myös kierroksen upealla Monte Rein kentällä, joka sijaitsee Praia Verdestä vain 15 minuutin päässä!

  • HOTELLI REMONTISSA - AVAUTUU 2025
LUE LISÄÄ
THE LAKE SPA RESORT

THE LAKE SPA RESORT

Vilamouran keskustan tuntumassa sijaitseva viiden tähden The Lake Spa Resort on ihastuttava hotelli ja loistava valinta aurinkoisen golfloman viettoon Algravessa! Tässä resortissa nautit ylellisistä puitteista, monipuolisesta ravintolavalikoimasta sekä ystävällisestä palvelusta vain kävelymatkan päässä Falésian rannalta ja Vilamouran venesatamasta ja sen ravintoloista. Hotellista on lisäksi ilmainen kuljetus Dom Pedron viidelle eri golfkentälle, jotka kaikki sijaitsevat vain noin 5-10 minuutin päässä resortista.

LUE LISÄÄ
VILA GALÉ AMPALIUS

VILA GALÉ AMPALIUS

Vilamouran kaupungin keskustan ja venesataman tuntumassa sijaitseva Vila Galé Ampalius on viihtyisä neljän tähden hotelli, jossa vietät toimivan ja mukavan Algarven golfloman vain kävelymatkan päässä ravintoloista, kaupoista ja merenrannasta! Hotellista on lisäksi ilmainen kuljetus Dom Pedron upeille golfkentille. 
LUE LISÄÄ
VILA GALÉ LAGOS

VILA GALÉ LAGOS

Vain kivenheiton päässä merenrannasta sijaitseva Vila Galé Lagos on tyylikäs neljän tähden hotelli Lagosin kaupungissa. Hotellin yhteydessä on muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, ihana spa, kuntosali sekä neljä ravintolaa ja baaria. Vila Galé Lagos on loistava hotellivalinta toimivalle golflomalle Algarvessa, lyhyen ajomatkan päässä Palmareksen upeasta 27-reikäisestä golfkentästä sekä Lagosin keskustan ravintoloista ja kaupoista.
LUE LISÄÄ
MARINA CLUB LAGOS RESORT

MARINA CLUB LAGOS RESORT

Marina Club Lagos Resort sijaitsee aivan Lagosin huvivenesataman ja ravintoloiden vieressä tarjoten valoisia ja tilavia huoneistoja. Lagosin ympäristössä on useita laadukkaita golfkenttiä eikä Meia Praian hiekkaranta ole kuin 800 m päässä. Tässä on kohde jossa voit yhdistää golf- ja rantaloman. Samoin Marina Club Lagos toimii myös loistavana Long Stay golfkohteena.

LUE LISÄÄ
TIVOLI MARINA VILAMOURA

TIVOLI MARINA VILAMOURA

Tivoli Marina Vilamoura hotelli sijaitsee aivan Vilamouran huvivenesataman vieressä. Hotellista on ilmainen kuljetus kaikille Vilamouran Dom Pedron kentille - golfloma jossa ei tarvitse itse ajaa ja pääset pelaamaan huippukentille ja iltaelämä on hotellin vieressä!

LUE LISÄÄ
PESTANA GRAMACHO RESIDENCES - APARTHOTEL & GOLF

PESTANA GRAMACHO RESIDENCES - APARTHOTEL & GOLF

Lähellä Ferragudon kaunista kalastajakylää sijaitseva Pestana Gramacho Residences - Aparthotel & Golf on loistava long stay-golflomakohde Algarvessa. Resortin vieressä on Gramachon kaunis 18-reikäinen golfkenttä ja lisäksi huoneistojen asukkaat pääsevät pelaamaan myös neljälle muulle Pestanan golfkentälle - Vale de Pintalle, Altolle, Silvekselle ja Vila Solille. Resortin alueelta on lisäksi vain 5 minuutin matka rannalle ja 10 minuutin matka Portimaõn kaupungin kauppoihin ja ravintoloihin.

LUE LISÄÄ
PENINA HOTEL & GOLF RESORT

PENINA HOTEL & GOLF RESORT

Portimãon kaupungin laitamilla sijaitseva upea viiden tähden Penina Hotel & Golf Resort on loistava golfkohde niin aloittelevalle golfarille kuin taitavallekin pelaajalle! Resortin yhteydessä sijaitsee 18-reikäinen Sir Henry Cottonin suunnittelema kaunis mutta vaativa Championship Course, kaksi 9 reikäistä kenttää - Resort Course ja Academy Course - sekä laadukkaat golfin harjoitusalueet. Golfmahdollisuuksien lisäksi resortista löytyy myös ihastuttava ulkouima-allasalue, kuntosali, pienimuotoinen spa, tenniskentät, Beach Club, pyörävuokraus ja paljon muuta!
LUE LISÄÄ
NAU MORGADO GOLF & COUNTRY CLUB

NAU MORGADO GOLF & COUNTRY CLUB

NAU Morgado Golf & Country Club on viihtyisä hotelli lähellä Portimaon kaupunkia. Hotellissa on 113 huonetta, ravintola, baari. Hotellin vieresssä on kaksi omaa golfkenttää Morgado ja Alamos. Morgadon kentällä on pelattu mm. European Tourin osakilpailuja.

LUE LISÄÄ
DONA FILIPA

DONA FILIPA

Viihtyisä Dona Filipa Hotel tarjoaa loistavat puitteet golflomalle, sillä hotellin asukkailla on erikoishinnat upeille San Lorenzon ja Pinheiros Altosin yksityisille kentille.

LUE LISÄÄ
DOM PEDRO VILAMOURA RESORT

DOM PEDRO VILAMOURA RESORT

Vilamouran keskustassa, vain 350 metrin päässä merenrannasta sijaitseva Dom Pedro Vilamoura on viihtyisä ja tyylikäs neljän tähden hotelli Portugalin Algarvessa. Hotellin yhteydessä on muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, ravintola ja kaksi baaria, kuntosali sekä tyylikäs spa sisäuima-altaineen ja hoitohuoneineen. Hotelli on kätevän ajomatkan päässä kaikista alueen Dom Pedron golfkentistä ja samalla myös ainoastaan muutaman askeleen päässä Vilamouran venesatamasta ja sen monipuolisesta ravintola- ja baarivalikoimasta.

LUE LISÄÄ
DOM PEDRO MARINA

DOM PEDRO MARINA

Vain lyhyen matkan päässä merenrannasta sijaitseva Dom Pedro Marina on boutique-tyylinen neljän tähden hotelli, josta on kätevä ajomatka alueen Dom Pedron golfkentille sekä vain muutama askel Vilamouran venesatamaan sen monipuolisine ravintola- ja baarivalikoimineen. Hotellin yhteydessä on muun muassa tyylikäs uima-allasalue, pienimuotoinen spa hoitohuoneineen ja sisäjacuzzineen, ravintola sekä kaksi baaria.

LUE LISÄÄ
CONRAD ALGARVE

CONRAD ALGARVE

Aivan lähietäisyydellä Quinta do Lagon ja Vale do Lobon golfkentistä sijaitseva Conrad Algarve on upea viiden tähden kokonaisuus Portugalin Algarvessa. Ihastuttavan hotellin yhteydestä löytyvät muun muassa mahtavat ulkouima-allasalueet, ylellinen spa, tyylikäs kuntosali sekä useampi baari ja ravintola, joista yksi on varustettu Michelin -tähdellä. Tässä ehdoton kohde sinulle, joka kaipaat todellista luksusgolflomaa – kuvat sen kertovat!

LUE LISÄÄ
HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

Tyylikäs viiden tähden Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa sijaitsee Dom Pedro Pinhalin ja Dom Pedro Old Coursen välissä Vilamourassa. Itse hotellialue muistuttaa trooppista paratiisia erilaisine järvineen, upeine puutarhoineen, pavilijonkeineen ja pylväskäytävineen. Hotellista on ilmainen kuljetus Dom Pedro Vilamouran viidelle eri kentälle, joten kyseinen resort on loistava valinta tasokasta majoitusta arvostavalle golflomailijalle, joka haluaa samalla kulkea helposti ja vaivattomasti pelaamaan lähialueen kentille!

LUE LISÄÄ
WYNDHAM GRAND ALGARVE

WYNDHAM GRAND ALGARVE

Wyndham Grand Algarve on Quinta do Lagon uusin 5 tähden hotelli, joka koostuu rauhalliseen merelliseen luonnonpuistomaisemaan rakennetuista yhden, kahden tai kolmen makuuhuoneen suiteista. Nauti vapaudesta ja tilavuudesta, sekä viiden tähden palveluista ja mukavuuksista. Suitet kunnostettiin vuonna 2021, jolloin tavoitteena oli luoda mukava tunnelma yhdistettynä lämpimään, nykyaikaiseen ja ylelliseen ulkoasuun.

LUE LISÄÄ
IBEROSTAR SELECTION LAGOS ALGARVE

IBEROSTAR SELECTION LAGOS ALGARVE

Iberostar Selection Lagos Algarve on viidentähden viihtyisä hotelli jossa voi yhdistää golf- ja rantaloman. Hotelli on meren rannalla, tarjolla on All Inclusive mahdollisuus ja Lagosin alueella on useita tosi laadukkaita golfkenttiä. Ja jos All Inclusive ei kiinnosta niin  Lagosin kaupungissa on todella hyvä ravintola tarjonta sekä yöelämä.

LUE LISÄÄ
AMENDOEIRA GOLF RESORT

AMENDOEIRA GOLF RESORT

Portugalin Algarvessa kahden upean 18-reikäisen golfkentän yhteydessä sijaitsevassa Amendoeira Golf Resortissa vietät viihtyisää ja helppoa long stay -golflomaa, jonka aikana voit golfin lisäksi nauttia myös muista aktiivisuusmahdollisuuksista. Amendoeira Golf Resortin alue koostuu kahden golfkentän, loistavien golfin harjoittelualueiden ja golfklubin lisäksi 2-3 makuuhuoneen huoneistoista sekä mahtavasta Sports Clubista, josta löytyy tasokas kuntosali, pilates-tunteja sekä tennis- ja padelkentät. Golfklubilta löytyy lisäksi ravintola ja baari.

LUE LISÄÄ
PALMARES BEACH HOUSE HOTEL

PALMARES BEACH HOUSE HOTEL

- Viiden tähden hotelli Palmareksen 27-reikäisen golfkentän vieressä

- Yhden Michelin -tähden ravintola AL SUD minuutin päässä hotellista sijaitsevan golfklubin yhteydessä
LUE LISÄÄ
ROBINSON QUINTA DA RIA

ROBINSON QUINTA DA RIA

  • NELJÄN TÄHDEN HOTELLI

  • KAKSI LAADUKASTA KENTTÄÄ (Quinta da Ria ja Quinta da Cima)

  • ALL INCLUSIVE

  • TENNIS- JA PADELKENTÄT

  • WELLFIT-KESKUS

LUE LISÄÄ