RYHMÄMATKAMME

LA FINCA RESORT

LA FINCA RESORT

Lähde tyylikkäälle ryhmämatkalle Espanjan La Finca Resortiin hyvässä seurassa maalis-huhtikuun vaihteessa keväällä 2023. Viikon aikana pelataan 5 kierrosta golfia, majoitutaan  viiden tähden puitteissa ja nautitaan yhteisistä illallisista! Matkanjohtajana toimii Seija Lammi.

TYYLIKÄS GOLFVIIKKO LA FINCASSA SEIJA LAMMIN JOHDOLLA 25.3. - 1.4.2023
HINTA ALK 1595
VARAA
LA FINCA RESORT

LA FINCA RESORT

Lähde tyylikkäälle opetusmatkkalle Espanjan La Finca Resortiin Pro Joonas Elorannan ja Pro Bettiina Törmäsen johdolla huhtikuussa 2023. Viikon aikana pelaat 5 kierrosta golfia, majoitut viiden tähden puitteissa ja saat Joonakselta ja Bettiinalta opetusta ja pelivinkkejä rangella ja kierrosten aikana.

PALOHEINÄ GOLFIN OPETUSMATKA TYYLIKKÄÄSEEN LA FINCAAN 7.4. - 14.4.2023 - TÄYNNÄ
HINTA ALK 1695
VARAA
INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

Race To Dubai -finaalimatka palaa parempana ja upeampana kuin koskaan! Tänä vuonna voit kokea todellisen Race To Dubai Experiencen – majoitu ihastuttavassa viiden tähden hotellissa Dubai Marinassa kauppojen ja ravintoloiden ympäröimänä, seuraa DP World Tourin huippujen peliä kahtena viimeisenä kisapäivänä, pelaa 4 kierrosta golfia, mukaan lukien kisakenttä Jumeirah Earth, ja nauti hyvästä matkaseurasta golfkierrosten ja yhteisten kolmen ruokalajin illallisten aikana!

RACE TO DUBAI -FINAALIMATKA - PELAA KISAKENTTÄ JUMEIRAH EARTH ITSE JA MAJOITU 5-TÄHDEN PUITTEISSA
HINTA ALK 3795
VARAA
HOTEL PERALADA WINE SPA & GOLF

HOTEL PERALADA WINE SPA & GOLF

Jos kaipaat syksyn 2023 matkakalenteriisi todellista luksuslomaa, on tämä upea lokakuun ryhmämatka Oonan johdolla juuri oikea valinta sinulle! Pelaa 5 kierrosta golfia Peraladan kauniilla kentällä, yövy ihastuttavissa majoituspuitteissa, koe upea viinitilavierailu viininmaisteluineen ja lounaineen Pereladan viinitilalla, rentoudu spassa ja nauti unohtumattomasta illallisesta Michelin -tähdellä varustetussa Castell Peralada Restaurantissa.

GOLFIA, VIINIÄ JA MICHELIN TÄHDEN ILLALLINEN IHASTUTTAVASSA PERALADASSA 14. - 21.10.2023
HINTA ALK 1995
VARAA
VALLE DEL ESTE RESORT

VALLE DEL ESTE RESORT

Aloita vuoden 2023 golfkausi Vierumäki Golfin pelimatkalla Valle del Estessä PGA Pro Marko Avikaisen ja PGA Pro Ville Vaimalan johdolla huhtikuussa. Viikon opetus- ja pelimatkan aikana nautit tyylikkäästä majoituksesta, vaivattomasta puolihoidosta, viidestä kierroksesta golfia hyvässä peliseurassa sekä Markon ja Villen golfopetuksesta rangella ja pelivinkeistä kierrosten aikana! 

VIERUMÄKI GOLFIN OPETUS- JA PELIMATKA VALLE DEL ESTEEN 2.4. - 9.4.2023 - TÄYNNÄ
HINTA ALK 1545
VARAA