Destination

DRUIDS GLEN HOTEL & GOLF RESORT

DRUIDS GLEN HOTEL & GOLF RESORT

Druids Glen Hotel & Golf Resort on luksushotelli, joka sijaitsee upealla paikalla Irlannin Wicklown kreivikunnassa. Hotelli tunnetaan erityisesti ylellisyydestään, ensiluokkaisista palveluistaan ja upeista maisemistaan. Druids Glen Hotel tunnetaan myös maailmanluokan golfkentistään. Hotelli on isännöinyt useita golfturnauksia ja on suosittu kohde golfareiden keskuudessa. Kentät ovat kauniisti maisemoituja ja tarjoavat haastavia pelielämyksiä kaiken tasoisille pelaajille.

LUE LISÄÄ
THE TRINITY CITY HOTEL

THE TRINITY CITY HOTEL

Dublinin eläväisessä keskustassa sijaitseva Trinity City Hotel on modernin neljän tähden hotelli, josta kävelet helposti paikallisille nähtävyyksille, kauppoihin ja ravintoloihin. Hotellin yhteydessä on muun muassa kuntosali sekä viihtyisät ravintola ja baari. Valmiiseen matkapakettiin sisältyvät golfkentät Royal Dublin, Portmarnock, County Louth, The European ja The Island sijaitsevat kaikki noin 15-60 minuutin ajomatkan päässä hotellista. Trinity City Hotelissa yhdistät helposti unohtumattoman kaupunki- ja golfloman Dublinissa!
LUE LISÄÄ
SCHOLARS TOWNHOUSE HOTEL

SCHOLARS TOWNHOUSE HOTEL

Vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Dublinin keskustasta sijaitseva Scholars Townhouse Hotel on tunnelmallinen kolmen tähden hotelli historiallisessa rakennuksessa Droghedan hurmaavan kaupungin sydämessä. Tämän kodikkaan hotellin yhteydestä löydät hienostuneen ravintolan, viihtyisän baarin ja kauniin puutarhan. Scholars Townhouse Hotel on loistava majoituspaikka unohtumattomalle golflomalle Irlannin rannikolla, sillä paikallisen tunnelman tarjoamisen lisäksi se sijaitsee vain noin 15-25 minuutin päässä alueen upeimmista golfkentistä!
LUE LISÄÄ
THE GRAND HOTEL MALAHIDE

THE GRAND HOTEL MALAHIDE

Ylellinen ja tunnelmallinen The Grand Hotel Malahide sijaitsee upealla paikalla Malahiden rannikolla vain alle 20 minuutin ajomatkan päässä Dublinin keskustasta. Tämä ihastuttava neljän tähden hotelli tarjoaa vierailleen monipuolisia palveluja, kuten ihanan span, modernin kuntosalin sekä ravintolan ja baarin. Valmiiseen matkapakettiin sisältyvät, tarkoin valitut Royal Dublinin, Corballiksen ja The Islandin upeat golfkentät sijaitsevat vain noin 20-30 minuutin päässä hotellista, joten toimiva muutaman päivän Irlannin-golfloma onnistuu tässä kohteessa varmasti!
LUE LISÄÄ