GOLFPAKETIT

CORNELIA DE LUXE RESORT

CORNELIA DE LUXE RESORT

Cornelia De Luxe Resort on pienempi ja usein edullisempi vaihtoehto Cornelia-ketjun toiselle hotellille, Cornelia Diamondille. Noin 350 huonetta sisältävästä Cornelia De Luxe -resortista löytyy pitkälti kaikki samat palvelut kuin isoveljestään Diamondista, mutta hieman pienemmässä skaalassa. Hotelli sijaitsee noin 10min ajomatkan päässä Cornelia-ketjun golfkentältä, 27-reikäiseltä Cornelia Golf Clubilta, joka on itsensä Sir Nick Faldon suunnittelema, ja tarjoaa kolmella erilaisella 9-reiän (King Course, Queen Course ja Prince Course) kentällä mukavasti vaihtoehtoja lomareissusi pelikierroksiin. Valitse itsellesi mieleinen ajankohta ja lähde viettämään upeaa All Inclusive -golfviikkoa Belekiin!

7 YÖN JA 5 KIERROKSEN ALL INCLUSIVE GOLFMATKA BELEKIIN (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 911
VARAA
TITANIC DELUXE GOLF BELEK

TITANIC DELUXE GOLF BELEK

Titanic Deluxe Golf Belek on tyylikäs ja massiivinen viiden tähden golf- ja rantalomakohde Belekin länsireunalla. Titanic Deluxe Golf Belek sijaitsee muutaman minuutin päässä sisarhotelli Cullinan Belekistä ja molempien hotellien yhteisestä golfklubista, josta löytyy kaksi 18-reikäistä kenttää, Cullinan Links Olympos ja Aspendos. Cullinan Links Golf Clubin kentät ovat lay outiltaan avoimempia kuin Belekin muut, tiheähköihin pinjametsiin rakennetut kentät. Aspendos-kentän takaysi on lisäksi valaistu, joka mahdollistaa kierrokselle lähtemisen myöhemminkin iltapäivällä. Valitse itsellesi mieleinen ajankohta ja lähde viettämään upeaa All Inclusive -golfviikkoa Belekiin!

7 YÖN JA 5 KIERROKSEN ALL INCLUSIVE GOLFMATKA BELEKIIN (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1509
VARAA
CULLINAN BELEK

CULLINAN BELEK

Cullinan Belek on Välimeren golfparatiisin uusin viiden tähden luksushotelli, jonka All Inclusive -konsepti on Belekin laajimpia: Voit käyttää All Inclusive -palveluita hotellin lukuisten ravintoloiden ja baarien lisäksi myös golfklubin ravintolassa (pl. kesäkuu-elokuu). Vain kivenheiton päässä hotellin ulko-ovelta sijaitsevalta Cullinan Links Golf Clubilta löytyy kaksi 18-reikäistä kenttää, Olympos ja Aspendos, jotka ovat lay outiltaan avoimempia kuin Belekin muut, tiheähköihin pinjametsiin rakennetut kentät. Aspendos-kentän takaysi on lisäksi valaistu, mikä mahdollistaa kierroksen aloittamisen myös myöhemmin iltapäivällä. Valitse itsellesi mieleinen ajankohta ja lähde viettämään upeaa All Inclusive -golfviikkoa Belekiin!

7 YÖN JA 5 KIERROKSEN ALL INCLUSIVE GOLFMATKA BELEKIIN (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1455
VARAA
GLORIA VERDE RESORT

GLORIA VERDE RESORT

Gloria Verde Resort on viiden tähden golf- ja rantahotelli, joka on Gloria-ketjun kolmesta hotellista pienin ja idyllisin. Hotellissa yhdistyy oivasti urheilu, terveys, luonto ja vieraanvaraisuus. Hotelliketjun golfklubi Gloria Golf Clubin kaksi 18-reikäistä (Old Course ja New Course) sekä 9-reikäinen Verde Course tarjoavat monien mielestä Belekin upeimman golfkokonaisuuden. Kentät kulkevat satumaisen hienossa puistomaisemassa, jossa sielun on hyvä rauhoittua. Valitse itsellesi mieleinen ajankohta ja lähde viettämään upeaa All Inclusive -golfviikkoa Belekiin!

7 YÖN JA 5 KIERROKSEN ALL INCLUSIVE GOLFMATKA BELEKIIN (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1300
VARAA
SUENO HOTELS GOLF BELEK

SUENO HOTELS GOLF BELEK

Sueno Hotels Golf Belek on nimensä mukaisesti suunniteltu golfaria varten. Sueno-hotelliketjun golfklubi sijaitsee hotellin alakerroksessa, joten golfarille kaikki löytyy saman katon alta. Mikäli kuitenkin kaipaat lomasi aikana esimerkiksi vaihtelua ruokailupaikkoihin tai muihin palveluihin, niin Sueno Golf -hotellin asiakkaana voit käyttää myös parin minuutin päässä sijaitsevan isovelihotelli Sueno Deluxen All Inclusive- ja ekstrapalveluja. Sueno Golf Club koostuu kahdesta erilaisesta 18-reikäisestä kentästä. Sueno Dunes on lyhyehkö ja leppoisa resort-kenttä, jolle vaikeutta kuitenkin luovat väyliä reunustavat, paikoitellen tiheätkin pinjametsät sekä vesiesteet. Sueno Pines taasen on huomattavasti Dunesia pidempi, takatiiltä yli 6400 metriä pitkä kilpakenttä, joka keltaiselta tiiltäkin pelattuna ylettyy yli 6000 metrin. Molempien kenttien 9. ja 18. väylien griinit muodostavat upean neljän griinin kokonaisuuden, jotka on rakennettu osin veden päälle ison vesiesteen ympärille klubitalon "takaterasille". Valitse itsellesi mieleinen ajankohta ja lähde viettämään upeaa All Inclusive -golfviikkoa Belekiin!

7 YÖN JA 5 KIERROKSEN ALL INCLUSIVE GOLFMATKA BELEKIIN (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1045
VARAA
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA

CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT & SPA

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa on viiden tähden golf- ja rantahotelli, joka on toinen Cornelia-ketjun kahdesta hotellista Belekin alueella. Yli 600 hotellihuoneen Diamondista löydät massiiviset uima-allas-, leikki- ja liikunta-alueet, sekä Belekin tunnelmallisimpiin kuuluvan spa-osaston, joiden ansiosta Cornelia Diamond sopii erinomaisesti myös koko perheen lomakohteeksi. Hotellin golfkenttä, 27-reikäinen Cornelia Golf Club on itsensä Sir Nick Faldon suunnittelema ja tarjoaa kolmella erilaisella 9-reiän kentällä mukavasti vaihtoehtoja lomareissusi pelikierroksiin. Valitse itsellesi mieleinen ajankohta ja lähde viettämään upeaa All Inclusive -golfviikkoa Belekiin!

7 YÖN JA 5 KIERROKSEN ALL INCLUSIVE GOLFMATKA BELEKIIN (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1002
VARAA
LYKIA WORLD ANTALYA

LYKIA WORLD ANTALYA

Lykia World Antalya on oiva valinta Välimeren lämpöön hamuavalle golfmatkailijalle. Omassa ylhäisyydessään, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Belekin hotellikeskittymästä ja noin tunnin päässä Antalyan lentokentältä sijaitseva golfresort tarjoaa hinnoittelullaan kilpailukykyisen vaihtoehdon Belekin hotellitarjonnalle. Resortin golfkenttänä toimii useissa eri rankingeissä maineikkaasti menestynyt Lykia Links, joka nimensä mukaisesti edustaa suunnittelultaan links-tyyppistä arkkitehtuuria. Valitse itsellesi mieleinen ajankohta ja lähde viettämään upeaa All Inclusive -golfviikkoa Antalyaan!

7 YÖN ALL INCLUSIVE GOLFMATKA ANTALYAAN RAJATTOMALLA GOLFILLA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 665
VARAA
SUENO HOTELS DELUXE BELEK

SUENO HOTELS DELUXE BELEK

Sueno Hotels Deluxe Belek on Sueno Hotels -ketjun kruununjalokivi, jossa riittää puuhaa koko perheelle. Hotellista löytyy yksi Belekin laajimmista ulkoallasosastoista, vesipuisto, elokuvateatteri, pelihalli ja paljon muuta. Muutaman minuutin shuttle-kuljetuksen päässä sijaitseva Sueno Golf Club - joka sijaitsee sisarhotelli Sueno Hotels Golf Belekin lattiakerroksessa - kruunaa loman kahdella erityyppisellä kentällään. Sueno Dunes on lyhyehkö ja leppoisa resort-kenttä, jolle vaikeutta luovat väyliä reunustavat, paikoitellen tiheätkin pinjametsät sekä vesiesteet. Sueno Pines taasen on huomattavasti Dunesia pidempi, takatiiltä yli 6400 metriä pitkä kilpakenttä, joka keltaiselta tiiltäkin pelattuna ylettyy yli 6000 metrin. Molempien kenttien 9. ja 18. väylien griinit muodostavat upean neljän griinin kokonaisuuden, jotka on rakennettu osin veden päälle ison vesiesteen ympärille klubitalon "takaterasille". Valitse itsellesi mieleinen ajankohta ja lähde viettämään upeaa All Inclusive -golfviikkoa Belekiin!

7 YÖN JA 5 KIERROKSEN ALL INCLUSIVE GOLFMATKA BELEKIIN (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1178
VARAA
SIRENE BELEK HOTEL

SIRENE BELEK HOTEL

Sirene Belek Hotel on elegantti viiden tähden golf- ja rantahotelli, joka toimii sisarorganisaationsa Antalya Golf Clubin huippukentille matkaavien golfareiden majoittajana. Sirenen asiakkaana pääset nauttimaan muun muassa Antalya Golf Clubin PGA Sultan -kentästä, joka löytyy sijalta 2. Golf Digestin rankingissa Belekin golfkenttien osalta. All inclusive -hotellin tarjonnasta löytyy toistakymmentä ravintolaa ja baaria, sekä useita uima-altaita, aina olympia-altaasta vesipuiston lastenaltaisiin. Hotellista löytyy myös ilmaiset harrastuspaikat niin tenniksen, padelin, pingiksen kuin rantalentopallonkin pelaamiseen. Valitse itsellesi mieleinen ajankohta ja lähde viettämään upeaa All Inclusive -golfviikkoa Belekiin!

7 YÖN JA 5 KIERROKSEN ALL INCLUSIVE GOLFMATKA BELEKIIN (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1109
VARAA