ANORETA RESORT

ENTRADA_AÑORETAPHOTO-2020-11-09-11-47-08.jpg
Casa-glub-y-hoyo-13.jpg
ANORETAGOLF.jpg
ANORETAROOM.jpg
ANORETAHOTEL2.jpg
ENTRADA_AÑORETAPHOTO-2020-11-09-11-47-08.jpg
Casa-glub-y-hoyo-13.jpg
ANORETAGOLF.jpg
ANORETAROOM.jpg
ANORETAHOTEL2.jpg


Kuvaukset

golf.png
restaurant.png
bar.png
pro-shop.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ

Alle 30 kilometrin päässä Malagan lentokentästä sijaitseva Añoreta Resort on pieni ja tyylikäs hotelli, jossa majoittuessasi yhdistät täydellisesti padel- ja golfloman Costa del Solilla! Tämän 8:sta huoneesta koostuvan viihtyisän hotellin yhteydessä on 18-reikäisen golfkentän ja padelkenttien sekä -harjoitustilojen lisäksi myös muun muassa ulkouima-allas ja 3 ravintolaa. Matkaa Malagan keskustaankin on vain noin 15 kilometriä, joten esimerkiksi shoppailun yhdistäminen lomaviikkoon onnistuu täällä loistavasti!

HUONEET
Añoreta Resortissa on kahdeksan tilavaa ja tyylikästä huonetta ja suitea, joissa kaikissa on oma parveke tai terassi. Suiteissa näköalat avautuvat golfkentälle ja merelle, tavallisissa huoneissa resortin alueelle. Lisäksi huuoneista löytyy muun muassa taulu-tv, ilmastointi, kahvinkeitin sekä minibaari.

Hotellissa on seuraavanlaisia huonekategorioita: Deluxe Room ja Junior Suite.

RAVINTOLAT

Hotellissa on kolme ravintolaa, joissa tarjoillaan pääasiassa välimerellisiä ja espanjalaisia ruokia, mutta myös kansainvälisiä herkkuja, kuten sushia. Kahden ravintolan yhteydessä on myös baari, josta saa esimerkiksi cocktaileja.

ETÄISYYDET
  • Malagan lentokenttä 27 km
  • Malagan keskusta 15 km