Destination

THE RESIDENCES LA SELLA

THE RESIDENCES LA SELLA

Tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä sijaitsevat The Residences La Sellan tyylikkäät ja tilavat huoneistot ovat osa La Sella Golf Resortia, jonka yhteydessä on Marriott-hotelli,  27-reikäinen golfkenttä, upea Spa, kaunis ja viihtyisä uima-allasalue sekä useampi ravintola ja baari. Tämä Golf Resort tarjoaa loistavat puitteet luksus-long stay golflomalle Espanjan auringon alla!

LUE LISÄÄ
MARRIOTT LA SELLA

MARRIOTT LA SELLA

Montgón kansallispuiston ja meren välissä, 10 minuutin ajomatkan päässä Denian kaupungista sijaitseva ihastuttava Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa on tyylikäs viiden tähden hotelli La Sellan 27-reikäisen golfkentän yhteydessä. Resortin alueella on golfkentän lisäksi spa, kuntosali, kauniit uima-allasalueet sekä kolme loistavaa ravintolaa. Tässä hotellissa nautit viiden tähden golflomasta kaikilla mukavuuksilla!

LUE LISÄÄ
HOTEL MELIÁ VILLAITANA

HOTEL MELIÁ VILLAITANA

Noin 30 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä ja aivan Benidormin keskustan tuntumassa sijaitseva Meliá Villaitana on ihastuttava hotelli, jossa viihtyvät myös ei-golfaajat! Hotellin yhteydessä on muun muassa upea uima-allasalue, ihastuttava suuri spa, kuntosali sekä neljä ravintolaa ja baaria. Aivan kävelymatkan päässä sijaitsevat myös kaksi Jack Nicklauksen suunnittelemaa haastavaa ja monipuolista golfkenttää, Levante ja Poniente. 

LUE LISÄÄ
LA MANGA CLUB PRINCIPE FELIPE

LA MANGA CLUB PRINCIPE FELIPE

Puolen tunnin ajomatkan päässä Cartagenan kaupungista, La Manga Clubin sydämessä sijaitseva Hotel Príncipe Felipe on ihastuttava viiden tähden luksushotelli, jota ympäröivät kaunis puutarha ja resortin golfkentät. Hotellin yhteydestä löytyvät muun muassa ulkouima-allasaluee, kaksi ravintolaa ja kaksi baaria sekä kuntosali. Tämä on vaativankin golflomalaisen paratiisi!

LUE LISÄÄ
DOUBLE TREE BY HILTON LA TORRE

DOUBLE TREE BY HILTON LA TORRE

LUE LISÄÄ
OLIVA NOVA BEACH & GOLF RESORT

OLIVA NOVA BEACH & GOLF RESORT

Oliva Nova Beach & Golf Resort on neljän tähden hotelli loistavalla sijainnilla aivan rannan ja Oliva Novan golfkentän vieressä.
LUE LISÄÄ
THE LEVEL AT MELIÁ VILLAITANA

THE LEVEL AT MELIÁ VILLAITANA

The Level at Meliá Villaitana on Meliá Villaitanan yhteydessä, omissa tyylikkäissä tiloissaan sijaitseva viiden tähden boutique-hotelli aivan Benidormin keskustan tuntumassa ja kahden golfkentän vieressä. The Level-huoneiden asukkailla on muun muassa oma yksityinen hotellivastaanotto, oma parempi aamiainen, omat ulkouima-allasalueet, pääsy Level-loungeen välipaloineen ja alkuillan open bareineen sekä omat eksklusiiviset ruokailupaikat, à la carte ravintola Indigo ja buffet-ravintola Botanic. Näiden lisäksi The Level-huoneiden asukkailla on käytössään myös kaikki tavallisen hotellin palvelut, joihin kuuluvat muun muassa kuntosali ja spa sekä neljä ravintolaa ja baaria. 
LUE LISÄÄ
CALEIA MAR MENOR GOLF & SPA RESORT

CALEIA MAR MENOR GOLF & SPA RESORT

Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort (entinen Intercontinental Mar Menor Golf Resort & Spa) on viihtyisä ja tyylikäs golfhotelli San Havierin -kaupungin eteläpuolella, Jack Nicklaus Designin suunnitteleman 18-reikäisen golfkentän vieressä. Hotellin yhteydessä on golfkentän ja sen caddie-masterin lisäksi muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, 7 ravintolaa ja baaria, ihana spa-osasto, kuntosali sekä tenniskentät. Caleia Mar Menor Golf & Spa Resortissa vietät rauhallisen golfloman tyylikkäissä puitteissa!
LUE LISÄÄ
THE RESIDENCES AT MAR MENOR

THE RESIDENCES AT MAR MENOR

Caleia Mar Menor Golf & Spa Resortin lähellä sijaitsevat The Residences at Mar Menor Golf & Resortin toimivat ja avarat yhden - kolmen makuuhuoneen huoneistot ovat long stay-golflomalaisten suuressa suosiossa! Resortin alueella on muun muassa huoneistojen yhteinen ulkouima-allas, joka sijaitsee huoneistorakennusten keskellä. Lisäksi huoneistojen ja hotellin välissä on ainoastaan driving range, joten esimerkiksi hotellin ravintolat, kuntosali ja spa (maksullinen) ovat helposti myös huoneistojen asukkaiden käytössä.

LUE LISÄÄ
THE RESIDENCES LA TORRE GOLF RESORT

THE RESIDENCES LA TORRE GOLF RESORT

Lähellä Murcian kaupunkia Mar Menorissa, La Torren 18-reikäisen golfkentän vieressä sijaitsevat The Residences La Torren huoneistot ovat osa tyylikästä La Torre Golf Resortia, joka muistuttaa ikään kuin pientä kylää keskusaukioineen, supermarketeineen sekä ravintoloineen ja baareineen. The Residences La Torren huoneistojen asukkaiden käytössä on näiden lisäksi yhteinen ulkouima-allas (ei lämmitetty), tennis- ja padelkentät sekä ulkokuntosali. 
LUE LISÄÄ
ASIA GARDENS HOTEL & THAI SPA

ASIA GARDENS HOTEL & THAI SPA

Viiden tähden Asia Gardens Hotel & Thai Spa on viihtyisä ja ylellinen thaimaalaistyylinen hotelli Benidormin kaupungin ulkopuolella, Sierra Cortina-vuorilla. Asia Gardens Hotel & Thai Span yhteydessä on eksklusiivisen Thai Spa:n lisäksi muun muassa taivaalliset uima-allasalueet, 4 tasokasta ravintolaa, 3 baaria sekä kuntosali. Asia Gardens Hotel & Thai Spassa vietät ylellisen aasialaistyylisen golfloman Euroopassa!
LUE LISÄÄ
VALLE DEL ESTE RESORT

VALLE DEL ESTE RESORT

Neljäntähden Hotel Valle del Este Golf Resort sijaitsee Valle del Esten golfkentän vieressä ja tarjoaa erinomaiset puitteet golfin ja rentoutumisen yhdistämiseen.  Hotellista on 10 minuutin ajomatka läheiseen Veran kylään ja merenrantaan.

LUE LISÄÄ
MAR DE PULPÍ

MAR DE PULPÍ

Kaakkois-Espanjassa, San Juan de Los Terrerosin kaupungissa Andalusian rannikolla sijaitsevan Mar de Pulpín tyylikkäät ja tilavat huoneistot ovat loistava long stay-kohde meren äärellä, kätevän ajomatkan päässä kolmesta tasokkaasta golfkentästä! Huoneistojen yhteydessä on muun muassa yhteinen ulkouima-allasalue, kuntosali, paljon harrastusmahdollisuuksia tenniksestä pyöräilyyn ja suppailuun sekä muutama ravintola ja baari. Huoneistokompleksin vieressä on lisäksi Mar de Pulpín ostoskeskus, josta löytyy kauppoja, kahviloita sekä supermarket - kaikki vain kävelymatkan päässä majoituksesta!

LUE LISÄÄ