Destination

THE RESIDENCES LA SELLA

THE RESIDENCES LA SELLA

Tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä sijaitsevat The Residences La Sellan tyylikkäät ja tilavat huoneistot ovat osa La Sella Golf Resortia, jonka yhteydessä on Marriott-hotelli,  27-reikäinen golfkenttä, upea Spa, kaunis ja viihtyisä uima-allasalue sekä useampi ravintola ja baari. Tämä Golf Resort tarjoaa loistavat puitteet luksus-long stay golflomalle Espanjan auringon alla!

LUE LISÄÄ
MARRIOTT LA SELLA

MARRIOTT LA SELLA

Montgón kansallispuiston ja meren välissä, 10 minuutin ajomatkan päässä Denian kaupungista sijaitseva ihastuttava Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa on tyylikäs viiden tähden hotelli La Sellan 27-reikäisen golfkentän yhteydessä. Resortin alueella on golfkentän lisäksi spa, kuntosali, kauniit uima-allasalueet sekä kolme loistavaa ravintolaa. Tässä hotellissa nautit viiden tähden golflomasta kaikilla mukavuuksilla!

LUE LISÄÄ
HOTEL MELIÁ VILLAITANA

HOTEL MELIÁ VILLAITANA

Noin 30 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä ja aivan Benidormin keskustan tuntumassa sijaitseva Meliá Villaitana on ihastuttava hotelli, jossa viihtyvät myös ei-golfaajat! Hotellin yhteydessä on muun muassa upea uima-allasalue, ihastuttava suuri spa, kuntosali sekä neljä ravintolaa ja baaria. Aivan kävelymatkan päässä sijaitsevat myös kaksi Jack Nicklauksen suunnittelemaa haastavaa ja monipuolista golfkenttää, Levante ja Poniente. 

LUE LISÄÄ
OLIVA NOVA BEACH & GOLF RESORT

OLIVA NOVA BEACH & GOLF RESORT

Oliva Nova Beach & Golf Resort on neljän tähden hotelli loistavalla sijainnilla aivan rannan ja Oliva Novan golfkentän vieressä.
LUE LISÄÄ
THE LEVEL AT MELIÁ VILLAITANA

THE LEVEL AT MELIÁ VILLAITANA

The Level at Meliá Villaitana on Meliá Villaitanan yhteydessä, omissa tyylikkäissä tiloissaan sijaitseva viiden tähden boutique-hotelli aivan Benidormin keskustan tuntumassa ja kahden golfkentän vieressä. The Level-huoneiden asukkailla on muun muassa oma yksityinen hotellivastaanotto, oma parempi aamiainen, omat ulkouima-allasalueet, pääsy Level-loungeen välipaloineen ja alkuillan open bareineen sekä omat eksklusiiviset ruokailupaikat, à la carte ravintola Indigo ja buffet-ravintola Botanic. Näiden lisäksi The Level-huoneiden asukkailla on käytössään myös kaikki tavallisen hotellin palvelut, joihin kuuluvat muun muassa kuntosali ja spa sekä neljä ravintolaa ja baaria. 
LUE LISÄÄ
HOTEL BONALBA ALICANTE

HOTEL BONALBA ALICANTE

Costa Blancan alueella Alicantessa sijaitseva Hotel Bonalba Alicante on viihtyisä neljän tähden hotelli aivan Bonalban 18-reikäisen golfkentän vieressä. Tässä hotellissa nautit rauhallisesta mutta edullisesta golflomasta miellyttävässä ympäristössä!

LUE LISÄÄ
ASIA GARDENS HOTEL & THAI SPA

ASIA GARDENS HOTEL & THAI SPA

Viiden tähden Asia Gardens Hotel & Thai Spa on viihtyisä ja ylellinen thaimaalaistyylinen hotelli Benidormin kaupungin ulkopuolella, Sierra Cortina-vuorilla. Asia Gardens Hotel & Thai Span yhteydessä on eksklusiivisen Thai Spa:n lisäksi muun muassa taivaalliset uima-allasalueet, 4 tasokasta ravintolaa, 3 baaria sekä kuntosali. Asia Gardens Hotel & Thai Spassa vietät ylellisen aasialaistyylisen golfloman Euroopassa!
LUE LISÄÄ
VALLE DEL ESTE RESORT

VALLE DEL ESTE RESORT

Hotel Valle del Este on rauhallinen ja tyylikäs neljän tähden hotelli ja osa samannimistä Golf Resortia noin kahden tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä. Hotellin yhteydessä on oman monipuolisen golfkentän lisäksi muun muassa viihtyisä ulkouima-allasalue, pienimuotoinen spa, kuntosali, useampi ravintola ja baari sekä padelkenttiä. Golfkentän ohesta löytyvät myös tasokkaat harjoitusalueet, jonka vuoksi Valle del Este on hyvä kohde esimerkiksi opetusmatkaryhmille!

LUE LISÄÄ