Destination

GOLF & SPA RESORT KONOPISTE

GOLF & SPA RESORT KONOPISTE

Noin 50 minuutin ajomatkan päässä Prahan keskustasta sijaitseva Golf & Spa Resort Konopiste on toimiva ja siisti neljän tähden kokonaisuus, jonka yhteydessä sijaitsee hotellin ja spa-tilojen lisäksi kaksi tasokasta 18-reikäistä golfkenttää, yksi 9-reikäinen par 29 kenttä sekä hyvät golfin harjoittelualueet. Resortin yhteydessä on lisäksi kaksi ravintolaa ja kuntosali. Hotelli ei ole hulppeimmasta päästä, mutta sen hyvä sijainti ja monipuoliset golfmahdollisuudet edullista olutta unohtamatta tekevät Konopisteestä loistavan kohteen todellisille himogolfareille.

LUE LISÄÄ
CLARION HOTEL PRAGUE OLD TOWN

CLARION HOTEL PRAGUE OLD TOWN

Prahan keskustassa sijaitseva Clarion Hotel Prague Old Town on viihtyisä neljän tähden kaupunkihotelli lähellä Vltava -joen rantaa. Prahan Old Town Square on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellista, joten se on sijainniltaan loistava majoituspaikka golf- ja kaupunkiloman yhdistämiselle; upeille Prague Cityn, Albatrossin ja PGA National Oaksin kentille on hotellista vain noin 20-40 minuutin ajomatka.

LUE LISÄÄ
CIHELNY GOLF & WELLNESS RESORT

CIHELNY GOLF & WELLNESS RESORT

Noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Prahan lentokentältä Karlovy Varyn kylpyläkaupungissa sijaitseva Cihelny Golf & Wellness on viihtyisä neljän tähden kokonaisuus Gary Playerin suunnitteleman 18-reikäisen golfkentän vieressä. Resortin yhteydessä on golfkentän ja harjoitusalueiden lisäksi ihana spa saunoineen, altaineen ja hoitohuoneineen sekä ravintola ja baari. Karlovy Varyn viehättävä keskusta sijaitsee noin 10 kilometrin päässä hotellista.

LUE LISÄÄ
RETRO RIVERSIDE WELLNESS RESORT

RETRO RIVERSIDE WELLNESS RESORT

Rauhallisen järven rannalla Karlovy Varyn kylpyläkaupungissa sijaitseva Retro Riverside Wellness Resort on ihastuttava viiden tähden hotelli vain 3 kilometrin päässä Cihelnyn golfkentältä. Resortin yhteydessä on upea kahteen kerrokseen levittäytynyt spa useine saunoineen, sisäaltaineen ja hoitohuoneineen, tyylikäs italialainen ravintola sekä elegantti aulabaari. Karlovy Varyn viehättävä keskusta sijaitsee noin 9 kilometrin päässä hotellista.

LUE LISÄÄ