Destination

HOTEL MADERO

HOTEL MADERO

Puerto Maderon tyylikkässä satamanaapurustossa Buenos Airesissa sijaitseva Hotel Madero on viihtyisä viiden tähden hotelli, jossa nautit golflomastasi tasokkaissa puitteissa. Hotellin yhteydessä on muun muassa kuntosali, ihana spa sisäuima-altaineen ja kattoterassi-jacuzzeineen, trendikäs aulabaari, omalla viinikellarilla varustettu ravintola sekä ihastuttava boutique-leivoskauppa. Resortissa on myös golfin ohella paljon aktiivisuusmahdollisuuksia aina pyöräilystä ja vaelluksesta tennikseen ja melontaan.

LUE LISÄÄ
DIPLOMATIC HOTEL

DIPLOMATIC HOTEL

Viiniviljelmien ja -tilojen ympäröimässä Mendozan kaupungissa sijaitseva Diplomatic Hotel on elegantti viiden tähden hotelli, jossa nautit ensiluokkaisesta ja unohtumattomasta golflomasta Argentiinassa. Hotellin yhteydessä on muun muassa tyylikäs spa, kuntosali, kaunis pieni ulkouima-allasalue, sekä ravintola. Lisäksi hotellista on vain lyhyt ajomatka Mendozan upeille viinitiloille sekä Palmares Shopping Centeriin.

LUE LISÄÄ
LLAO LLAO RESORT GOLF & SPA

LLAO LLAO RESORT GOLF & SPA

Llao Llao Resort, Golf & Spa on upea ja uskomattomilla maisemilla varustettu viiden tähden golf resort Patagonian alueella Barilochen kaupungissa Argentiinassa. Tämän ensiluokkaisen resortin yhteydessä on muun muassa oma Llao Llao:n 18-reikäinen golfkenttä, monipuolinen ja todella tasokas ravintolavalikoima, ihastuttava spa, kuntosali sekä uskomattoman kaunis ulkouima-allasalue, jonka infinity-uima-altaalta avautuu henkeäsalpaavan upea näkymä Nahuel Huapin järvelle sekä vuorille. Tässä alppimaisessa resortissa vietät unohtumatonta golflomaa kiehtovassa ja eksoottisessa Argentiinassa.

LUE LISÄÄ