Destination

ANAHITA GOLF & SPA RESORT

ANAHITA GOLF & SPA RESORT

Anahita Golf & Spa Resort on upea viiden tähden suiteista ja huviloista koostuva tasokas kokonaisuus kahden golfkentän, Anahita Golf Clubin ja Ile Aux Cerfs Golf Clubin äärellä, aivan meren rannassa Mauritiuksen saaren itärannikolla. Hotellin alueella on oma upea hiekkaranta, taivaallinen Spa, kuntosali, useampi ravintola ja baari sekä paljon harrastusmahdollisuuksia, kuten tennis, vesiurheilu ja pyöräily. Tämä resort on täydellinen golflomakohde luksusta ja rentoutumista arvostavalle kaukomatkailijalle!

LUE LISÄÄ
SUGAR BEACH RESORT

SUGAR BEACH RESORT

Mauritiuksen länsirannikolla sijaitseva Sugar Beach Resort on ihastuttava ja elegantti viiden tähden hotelli, jonka arkkitehtuurissa yhdistyvät vanhan maailman ylenpalttisuus ja modernit mukavuudet. Sugar Beachin yhteydestä löytyvät kaikki rentouttavan golfloman ainekset upeista ulkouima-allasalueista ihastuttavaan spahan ja loistavaan ravintolavalikoimaan. Tämä kohde on loistava vaihtoehto esimerkiksi pariskunnille, joista vain toinen osapuoli pelaa golfia. 

"Sugar Beachin vastaanottoon astuessa tuntui siltä, kuin olisi saapunut toiselle aikakaudelle. Resortin alueella vallitsi ihana seesteinen tunnelma." - Susanna

LUE LISÄÄ
HERITAGE LE TELFAIR GOLF & SPA RESORT

HERITAGE LE TELFAIR GOLF & SPA RESORT

Omalla kilometrin pituisella hiekkarannallaan sijaitseva viiden tähden Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort on upea kolonialaistyylinen luksushotelli, joka rakentuu ihastuttavan trooppisen puutarhan keskiöön. Resortin yhteydestä löytyvät niin upeat uima-allasalueet, ihana spa ja kuntosali, laaja ravintolavalikoima kuin mahtavat aktiivisuusmahdollisuudetkin. Lisäksi hotellin vieressä sijaitsee Peter Matkovichin suunnittelema kaunis 18-reikäinen Heritage Golf Club. Tässä upeassa kohteessa vietät rentouttavan ja ylellisen Mauritiuksen golfloman kirkkaansinisen meren ja valkoisten hiekkarantojen äärellä!

LUE LISÄÄ
CONSTANCE BELLE MARE PLAGE

CONSTANCE BELLE MARE PLAGE

Omalla kahden kilometrin pituisella hiekkarannallaan sijaitseva viiden tähden Constance Belle Mare Plage on tyylikäs golf resort, jossa vietät upean ja hinta-laatusuhteeltaan loistavan golfloman Mauritiuksen paratiisisaarella. Hotellilla on kaksi omaa golfkenttää, Legend and Links, joihin resortista on tarjolla kuljetus. Lisäksi Belle Mare Plagen yhteydessä on upea spa, ihastuttavat ulkouima-allasalueet, 9 ravintolaa ja baaria sekä lukuisia aktiivisuusmahdollisuuksia tenniksestä vesiurheiluun!

LUE LISÄÄ
HERITAGE AWALI GOLF & SPA RESORT

HERITAGE AWALI GOLF & SPA RESORT

Heritage Resortin hotelleista toinen, Heritage Awali, on afrikkalaistyylinen viiden tähden hotelli Mauritiuksen etelärannikolla Heritage Golf Clubin vieressä. Tämä kahdesta vierekkäisestä Heritage -hotellista hieman edullisempi tarjoaa viihtyisät ja tyylikkäät puitteet All Inclusive -golflomalle Mauritiuksen paratiisisaarella. 

LUE LISÄÄ
LONG BEACH MAURITIUS

LONG BEACH MAURITIUS

Belle Maren kuuluisalla rannalla sijaitseva Long Beach on upea mauritiuslaistyylinen resort, jonka luksuspuitteissa viihtyvät niin golfaavat pariskunnat kuin perheetkin! Tämä hotelli on loistava vaihtoehto tosigolfareille ja aktiivisille lomailijoille, sillä golfillisesti hyvän sijainnin lisäksi resortissa on muun muassa mahtava ja toimiva kuntosali sekä upeat ulkouima-allasalueet.

LUE LISÄÄ
CONSTANCE PRINCE MAURICE

CONSTANCE PRINCE MAURICE

Viiden tähden Constance Prince Maurice -hotelli sijaitsee idyllisellä paikalla keskellä trooppista vehreyttä yksityisellä ja täysin koskemattomalla maalla Mauritiuksen koillisrannikolla, mikä takaa vieraille maksimaalisen yksityisyyden. Lomakeskuksen trooppinen puutarha koostuu harvinaisesta ja rehevästä kasvillisuudesta, ja rauhallinen turkoosi laguuni sulautuu täydellisesti raikkaan vihreään sisämaahan ja loistavan valkohiekkaisiin rantoihin. Täydellinen paikka maagiselle Mauritiuksen lomalle!

LUE LISÄÄ
SHANGRI-LA LE TOUESSROK

SHANGRI-LA LE TOUESSROK

Shangri-La Le Touessrok on ylellinen ja upea viiden tähden resort Mauritiuksen kirkasvetisten rantojen äärellä. Tämän tasokkaan resortin yhteydessä on tietenkin upea yksityinen hiekkaranta, ihastuttavat laajat ulkouima-allasalueet, eksklusiivinen Spa, tasokas kuntosali ja mahdollisuus harrastaa esimerkiksi vesiurheilua, pyöräilyä, joogaa ja paljon muuta. Resortin alueella on myös laaja ja monipuolinen ravintola- ja baarivalikoima ja sen asukkaille on tarjolla venekuljetus Bernhard Langerin suunnittelemalle Ile Aux Cerfsin golfkentälle, joka sijaitsee läheisellä saarella. Tässä hotellissa voit viettää unelmiesi golfloman Mauritiuksen paratiisisaarella!
LUE LISÄÄ
FOUR SEASONS MAURITIUS AT ANAHITA

FOUR SEASONS MAURITIUS AT ANAHITA

Mauritiuksen itärannikolla sijaitseva Four Seasons Resort Mauritius at Anahita on upea viiden tähden resort, jossa vietät ensiluokkaista golflomaa paratiisisaarella. Valkoiselle hiekkarannalle kristallinkirkkaan meren äärelle levittyvä hotelli tarjoaa tasokkaat ja ylelliset puitteet lomailuun; kokonaisuuteen kuuluu ihastuttava spa, oma yksityinen hiekkaranta, 8 ravintolaa ja baaria, mahdollisuus private diningiin sekä mahtavia aktiivisuusmahdollisuuksia purjehduskurssista katamaraaniristeilyyn ja helikopterilentoon. Golfkierrokset pelataan 5 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevalla Anahita Golf Clubilla sekä Ile Aux Cerfs Golf Clubilla, johon resortista on tarjolla venekuljetuksia.
LUE LISÄÄ