Destination

ANAHITA MAURITIUS RESORT

ANAHITA MAURITIUS RESORT

Anahita Golf & Spa Resort on upea viiden tähden suiteista ja huviloista koostuva tasokas kokonaisuus kahden golfkentän, Anahita Golf Clubin ja Ile Aux Cerfs Golf Clubin äärellä, aivan meren rannassa Mauritiuksen saaren itärannikolla. Hotellin alueella on oma upea hiekkaranta, taivaallinen Spa, kuntosali, useampi ravintola ja baari sekä paljon harrastusmahdollisuuksia, kuten tennis, vesiurheilu ja pyöräily. Tämä resort on täydellinen golflomakohde luksusta ja rentoutumista arvostavalle kaukomatkailijalle!

LUE LISÄÄ
SUGAR BEACH RESORT 5*

SUGAR BEACH RESORT 5*

 Mauritiuksen länsirannikolla sijaitseva Sugar Beach Resort on ihastuttava ja elegantti viiden tähden hotelli, jonka arkkitehtuurissa yhdistyvät vanhan maailman ylenpalttisuus ja modernit mukavuudet. Sugar Beachin yhteydestä löytyvät kaikki rentouttavan golfloman ainekset upeista ulkouima-allasalueista ihastuttavaan spahan ja loistavaan ravintolavalikoimaan. Tämä kohde on loistava vaihtoehto esimerkiksi pariskunnille, joista vain toinen osapuoli pelaa golfia. 

"Sugar Beachin vastaanottoon astuessa tuntui siltä, kuin olisi saapunut toiselle aikakaudelle. Resortin alueella vallitsi ihana seesteinen tunnelma." - Susanna 

LUE LISÄÄ
HERITAGE LE TELFAIR GOLF & SPA RESORT

HERITAGE LE TELFAIR GOLF & SPA RESORT

Omalla kilometrin pituisella hiekkarannallaan sijaitseva viiden tähden Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort on upea kolonialaistyylinen luksushotelli, joka rakentuu ihastuttavan trooppisen puutarhan keskiöön. Hotellin vieressä sijaitsee Peter Matkovichin suunnittelema kaunis 18-reikäinen Heritage Golf Club. Tässä upeassa kohteessa vietät rentouttavan ja ylellisen Mauritiuksen golfloman kirkkaansinisen meren ja valkoisten hiekkarantojen äärellä!

LUE LISÄÄ
CONSTANCE BELLE MARE PLAGE 5*

CONSTANCE BELLE MARE PLAGE 5*

Omalla kahden kilometrin pituisella hiekkarannallaan sijaitseva viiden tähden Constance Belle Mare Plage on tyylikäs golf resort, jossa vietät upean ja hinta-laatusuhteeltaan loistavan golfloman Mauritiuksen paratiisisaarella. Hotellilla on kaksi omaa golfkenttää, Legend and Links, joihin resortista on tarjolla kuljetus. Lisäksi Belle Mare Plagen yhteydessä on upea spa, ihastuttavat ulkouima-allasalueet, 9 ravintolaa ja baaria sekä lukuisia aktiivisuusmahdollisuuksia tenniksestä vesiurheiluun!

LUE LISÄÄ
CONSTANCE C MAURITIUS

CONSTANCE C MAURITIUS

C Mauritius on Constance hotelliketjun edullisempi hotelli, joka sijaitsee myös Belle Maressa merenrannalla. C Mauritius tarjoaa lähes kaikki samat aktiviteetit kuin lähellä sijaitseva Belle Mare Plagekin, mutta hieman vaatimattomammalla ja edullisemmalla majoitusvaihtoehdolla!

LUE LISÄÄ
HERITAGE AWALI GOLF & SPA RESORT

HERITAGE AWALI GOLF & SPA RESORT

Heritage Resortin hotelleista toinen, Heritage Awali, on afrikkalaistyylinen viiden tähden hotelli Mauritiuksen etelärannikolla Heritage Golf Clubin vieressä. Tämä kahdesta vierekkäisestä Heritage -hotellista hieman edullisempi tarjoaa viihtyisät ja tyylikkäät puitteet All Inclusive -golflomalle Mauritiuksen paratiisisaarella. 

LUE LISÄÄ
LONG BEACH MAURITIUS

LONG BEACH MAURITIUS

Belle Maren kuuluisalla rannalla sijaitseva Long Beach on upea mauritiuslaistyylinen resort, jonka luksuspuitteissa viihtyvät niin golfaavat pariskunnat kuin perheetkin! Tämä hotelli on loistava vaihtoehto tosigolfareille ja aktiivisille lomailijoille, sillä golfillisesti hyvän sijainnin lisäksi resortissa on muun muassa mahtava ja toimiva kuntosali sekä upeat ulkouima-allasalueet.

LUE LISÄÄ
CONSTANCE PRINCE MAURICE

CONSTANCE PRINCE MAURICE

LUE LISÄÄ