Destination

THE ST.REGIS SAADIYAT ISLAND

THE ST.REGIS SAADIYAT ISLAND

Meren rannalla Saadiyatin saarella sijaitseva ylellinen The St. Regis Saadiyat Island on ensiluokkainen ja upea viiden tähden resort aivan Saadiyat Beach Golf Clubin lähettyvillä Abu Dhabissa. Monipuolisuutensa, ylellisyytensä ja ihanteellisen sijaintinsa vuoksi St. Regis Saadiyat Island on loistava kohde golfloman viettoon myös vaativammallekin golfmatkailijalle!

LUE LISÄÄ
VOGO ABU DHABI GOLF RESORT & SPA

VOGO ABU DHABI GOLF RESORT & SPA

Upea viiden tähden VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa (aikaisemmin The Westin) sijaitsee Abu Dhabi Golf Clubin yhteydessä, jolla pelataan vuosittain European Tourin kilpailu HSBC Championship. Hotellin yhteydessä on 27-reikäisen golfkentän lisäksi tyylikäs uima-allasalue, Spa, kuntosali sekä 6 ravintolaa ja baaria. Tässä upeassa hotellissa onnistuu helposti myös golfloma rajattomalla golfilla.

LUE LISÄÄ
CROWNE PLAZA YAS ISLAND

CROWNE PLAZA YAS ISLAND

  • NELJÄN TÄHDEN RANTAHOTELLI (rannalle kuljetus, golfkentän väylä menee välissä)

  • UPEA YAS LINKS KENTTÄ VIERESSÄ (lyhyen ajomatkan päässä)

  • GOLFAUTO SISÄLTYY KAIKILLE KIERROKSILLE

  • PERHEKOHDE (hotellin vieressä Ferrari World, Warner Bros World, Yas Waterworld)

LUE LISÄÄ
W ABU DHABI YAS ISLAND

W ABU DHABI YAS ISLAND

Futuristinen W Abu Dhabi - Yas Island (entinen Yas Viceroy) on tyylikäs ja ainutlaatuinen viiden tähden hotelli, joka on rakennettu puoliksi veden ja puoliksi Abu Dhabin formularadan Yas Marina Circuitin päälle. Hotellin yhteydessä on kuusi ravintolaa, kaksi kattouima-allasaluetta Wet Deck ja Sun Deck sekä ihastuttava Spa ja kuntosali. Tässä hotellissa yhdistät unohtumattomalla tavalla esimerkiksi golfloman ja F1-elämyksen!

LUE LISÄÄ
SOUTHERN SUN ABU DHABI

SOUTHERN SUN ABU DHABI

Abu Dhabin keskikaupungilla sijaitseva Southern Sun Abu Dhabi on tyylikäs neljän tähden hotelli, jossa vietät hyvällä hinta-laatusuhteella varustettua golflomaa Arabiemiraateissa. Kävelymatkan päässä alueen ravintoloista ja noin kahden kilometrin päässä Abu Dhabi Mallista sijaitsevan hotellin yhteydessä on muun muassa uima-allasalueella varustettu kattoterassi sekä yksi Abu Dhabin suosituimmista pihviravintoloista. Hotellin viihtyisissä huoneissa on mukavasti tilaa ja golfkentille pääsee taksilla 15-25 minuutissa.
LUE LISÄÄ
SAADIYAT ROTANA RESORT & VILLAS

SAADIYAT ROTANA RESORT & VILLAS

Puhtaanvalkoiselle hiekkarannalle Abu Dhabin Saadiyat Islandilla levittyvä Saadiyat Rotana Resort & Villas on viehättävä viiden tähden resort, jota reunustaa Saadiyat Beach Golf Clubin kaunis 18-reikäinen golfkenttä. Resortin alueelta löytyy laaja valikoima ravintoloita ja tekemistä aina kuntosalitreenistä padeliin ja tennikseen. Saadiyat Rotana Resort & Villas on loistava valinta vaikkapa koko perheen rentouttavalle golf- ja rantalomalle Abu Dhabissa.
LUE LISÄÄ