Destination

THE ST.REGIS SAADIYAT ISLAND

THE ST.REGIS SAADIYAT ISLAND

Meren rannalla Saadiyatin saarella sijaitseva ylellinen The St. Regis Saadiyat Island on ensiluokkainen ja upea viiden tähden resort aivan Saadiyat Beach Golf Clubin lähettyvillä Abu Dhabissa. Monipuolisuutensa, ylellisyytensä ja ihanteellisen sijaintinsa vuoksi St. Regis Saadiyat Island on loistava kohde golfloman viettoon myös vaativammallekin golfmatkailijalle!

LUE LISÄÄ
THE WESTIN ABU DHABI GOLF RESORT & SPA

THE WESTIN ABU DHABI GOLF RESORT & SPA

Upea viidentähden The Westin Abu Dhabi Golf Resort & Spa sijaitsee Abu Dhabi Golf Clubin yhteydessä, jolla pelataan vuosittain European Tourin kilpailu HSBC Championship. Hotellin yhteydessä on 27-reikäisen golfkentän lisäksi tyylikäs uima-allasalue, Spa, kuntosali sekä 6 ravintolaa ja baaria. Tässä upeassa hotellissa onnistuu helposti myös golfloma rajattomalla golfilla.

LUE LISÄÄ
CROWNE PLAZA YAS ISLAND

CROWNE PLAZA YAS ISLAND

Crowne Plaza Abu Dhabi - Yas Island on tasokas 4-tähden golfhotelli, jonka edustalla ja vieressä kulkee kaunis Yas Linksin golkenttä ja vastapäätä sijaitsee Abu Dhabin formularata Yas Marina Circuit. Hotellin yhteydessä on kaunis ulkouima-allasalue, spa, kuntosali, squashkenttä sekä useampi ravintola ja baari. 

LUE LISÄÄ
W ABU DHABI YAS ISLAND

W ABU DHABI YAS ISLAND

Futuristinen W Abu Dhabi – Yas Island (entinen Yas Viceroy) on tyylikäs ja ainutlaatuinen viiden tähden hotelli, joka on rakennettu puoliksi veden ja puoliksi Abu Dhabin formularadan Yas Marina Circuitin päälle. Hotellin yhteydessä on kuusi ravintolaa, kaksi kattouima-allasaluetta Wet Deck ja Sun Deck sekä ihastuttava Spa ja kuntosali. Tässä hotellissa yhdistät unohtumattomalla tavalla esimerkiksi golfloman ja F1-elämyksen!

LUE LISÄÄ