Destination

ADDRESS DUBAI MARINA

ADDRESS DUBAI MARINA

Loistavalla paikalla Dubai Marinan sydämessä sijaitseva upea Address Dubai Marina on ylellinen viiden tähden hotelli, josta löytyvät niin taivaallinen uima-allasalue, upea spa ja kuntosali kuin useampi ravintola ja baarikin. Lisäksi hotelli on suoralla pääsyllä yhteydessä Dubai Marina Malliin ja sen laajaan ravintolavalikoimaan sekä vaateliikkeisiin ja muihin kauppoihin

LUE LISÄÄ
INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

Dubai Marinan sydämessä sijaitseva 5-tähden Intercontinental Dubai Marina tarjoaa tasokkaat ja tyylikkäät puitteet upealle golflomalle Arabiemiraateissa! Hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Dubai Marina Mallista sekä Jumeirah Beachista, jonka kävelykadun ihanat ravintolat, kaupat ja shishabaarit tarjoavat näin ollen tekemistä vaikka golfloman jokaiseksi illaksi. 

LUE LISÄÄ
PARK HYATT DUBAI 5*

PARK HYATT DUBAI 5*

Dubai Creek Golf & Yacht Clubin vieressä sijaitseva Park Hyatt Dubai on ylellinen ja upea viiden tähden hotelli, jossa vietät varmasti rentouttavan ja rauhoittavan luksusgolfloman kaikkine mukavuuksineen.
LUE LISÄÄ
ZABEEL HOUSE THE GREENS BY JUMEIRAH

ZABEEL HOUSE THE GREENS BY JUMEIRAH

Trendikäs ja viihtyisä Zabeel House by Jumeirah the Greens sijaitsee lähellä Dubain Internet Cityä ja Barsha Heightsin aluetta. Kätevän matkan päässä hotellista löytyvät muun muassa Mall of the Emirates-ostoskeskus, Montgomerie Golf Club ja Dubai Marina kauppoineen ja ravintoloineen. Lisäksi Emirates Golf Club kenttineen ja Clubin yhteydestä löytyvä TopGolf Dubai sijaitsevat vain 5 minuutin ajomatkan päässä tästä tyylikkäästä hotellista.
LUE LISÄÄ
JA OCEAN VIEW HOTEL

JA OCEAN VIEW HOTEL

The Walk at JBR-rantapromenadin päässä sijaitseva viiden tähden JA Ocean View Hotel tarjoaa tyylikkään majoitusvaihtoehdon Dubain golflomalle lyhyen kävelymatkan päässä mahtavista ravintoloista, merenrannasta ja Dubai Marina Mall-ostoskeskuksesta. Hotellin kaikista huoneista ja uima-allasalueelta on upeat näköalat merelle, Palm Jumeirah-palmusaarelle sekä Bluewaters Islandin Ain Dubai-maailmanpyörälle.Tässä hotellissa yhdistät aamupäivän golfkierrokset ja viihtyisät illat Dubai Marinan ihanissa ravintoloissa illallistaen. 
LUE LISÄÄ
MERCURE DUBAI BARSHA HEIGHTS

MERCURE DUBAI BARSHA HEIGHTS

Dubai Internet Cityn liepeillä ja vain lyhyen taksimatkan päässä Dubai Marinasta ja The Walk at JBR-kävelykadusta sijaitseva Mercure Dubai Barsha Heights Hotel on viihtyisä neljän tähden hotelli, jossa vietät varmasti onnistuneen ja toimivan golfloman! Hyvän sijainnin lisäksi hotelli tarjoaa viihtyisät puitteet ja sen yhteydessä on muun muassa tyylikäs uima-allasalue, tilava kuntosali, muutama ravintola ja baari sekä mahdollisuus long stay -majoitukseen tilavissa huoneistoissa, jossa on oma keittiö. Matkaa Dubain parhaille golfkentille on Mercure Dubai Barsha Heightsista vain noin 10-40 minuutin verran kentästä riippuen.

LUE LISÄÄ