Destination

ADDRESS DUBAI MARINA

ADDRESS DUBAI MARINA

Loistavalla paikalla Dubai Marinan sydämessä sijaitseva upea Address Dubai Marina on ylellinen viiden tähden hotelli, josta löytyvät niin taivaallinen uima-allasalue, upea spa ja kuntosali kuin useampi ravintola ja baarikin. Lisäksi hotelli on suoralla pääsyllä yhteydessä Dubai Marina Malliin ja sen laajaan ravintolavalikoimaan sekä vaateliikkeisiin ja muihin kauppoihin

LUE LISÄÄ
INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

Dubai Marinan sydämessä sijaitseva 5-tähden Intercontinental Dubai Marina tarjoaa tasokkaat ja tyylikkäät puitteet upealle golflomalle Arabiemiraateissa! Hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Dubai Marina Mallista sekä Jumeirah Beachista, jonka kävelykadun ihanat ravintolat, kaupat ja shishabaarit tarjoavat näin ollen tekemistä vaikka golfloman jokaiseksi illaksi. 

LUE LISÄÄ
PARK HYATT DUBAI

PARK HYATT DUBAI

Dubai Creek Golf & Yacht Clubin vieressä sijaitseva Park Hyatt Dubai on ylellinen ja upea viiden tähden hotelli, jossa vietät varmasti rentouttavan ja rauhoittavan luksusgolfloman kaikkine mukavuuksineen.
LUE LISÄÄ
ZABEEL HOUSE THE GREENS BY JUMEIRAH

ZABEEL HOUSE THE GREENS BY JUMEIRAH

Trendikäs ja viihtyisä Zabeel House by Jumeirah the Greens sijaitsee lähellä Dubain Internet Cityä ja Barsha Heightsin aluetta. Kätevän matkan päässä hotellista löytyvät muun muassa Mall of the Emirates-ostoskeskus, Montgomerie Golf Club ja Dubai Marina kauppoineen ja ravintoloineen. Lisäksi Emirates Golf Club kenttineen ja Clubin yhteydestä löytyvä TopGolf Dubai sijaitsevat vain 5 minuutin ajomatkan päässä tästä tyylikkäästä hotellista.
LUE LISÄÄ
JA OCEAN VIEW HOTEL

JA OCEAN VIEW HOTEL

The Walk at JBR-rantapromenadin päässä sijaitseva viiden tähden JA Ocean View Hotel tarjoaa tyylikkään majoitusvaihtoehdon Dubain golflomalle lyhyen kävelymatkan päässä mahtavista ravintoloista, merenrannasta ja Dubai Marina Mall-ostoskeskuksesta. Hotellin kaikista huoneista ja uima-allasalueelta on upeat näköalat merelle, Palm Jumeirah-palmusaarelle sekä Bluewaters Islandin Ain Dubai-maailmanpyörälle.Tässä hotellissa yhdistät aamupäivän golfkierrokset ja viihtyisät illat Dubai Marinan ihanissa ravintoloissa illallistaen. 
LUE LISÄÄ
MERCURE DUBAI BARSHA HEIGHTS

MERCURE DUBAI BARSHA HEIGHTS

Dubai Internet Cityn liepeillä ja vain lyhyen taksimatkan päässä Dubai Marinasta ja The Walk at JBR-kävelykadusta sijaitseva Mercure Dubai Barsha Heights Hotel on viihtyisä neljän tähden hotelli, jossa vietät varmasti onnistuneen ja toimivan golfloman! Hyvän sijainnin lisäksi hotelli tarjoaa viihtyisät puitteet ja sen yhteydessä on muun muassa tyylikäs uima-allasalue, tilava kuntosali, muutama ravintola ja baari sekä mahdollisuus long stay -majoitukseen tilavissa huoneistoissa, jossa on oma keittiö. Matkaa Dubain parhaille golfkentille on Mercure Dubai Barsha Heightsista vain noin 10-40 minuutin verran kentästä riippuen.

LUE LISÄÄ
CROWNE PLAZA DUBAI FESTIVAL CITY

CROWNE PLAZA DUBAI FESTIVAL CITY

Vain noin 7 minuutin ajomatkan päässä Dubain kansainväliseltä lentokentältä sijaitseva Crowne Plaza Dubai Festival City on tyylikäs ja viihtyisä neljän tähden hotelli, josta on suora pääsy Dubai Festival City Mall-ostoskeskuksen lukuisiin kauppoihin ja ravintoloihin. Hotellin yhteydessä on muun muassa hienoilla näköaloilla varustettu tyylikäs ulkouima-allasalue, kuntosali sekä kolme ravintolaa ja baaria. Golfloma tässä hotellissa onnistuu mahtavasti, sillä lähin kenttä Dubai Creek sijaitsee vain noin 12 minuutin ajomatkan päässä.

LUE LISÄÄ
GROSVENOR HOUSE DUBAI MARINA

GROSVENOR HOUSE DUBAI MARINA

Dubai Marinan pilvenpiirtäjien keskellä kohoava Grosvenor House, A Luxury Collection Hotel, Dubai on upea ja ensiluokkainen viiden tähden hotelli vain kivenheiton päässä JBR:n ja Dubai Marinan ravintoloista, kaupoista ja muista palveluista. Tässä tyylikkäässä luksushotellissa vietät varmasti ylellisen golfloman vain 10 - 30 minuutin ajomatkan päässä Dubain parhaista golfkentistä!

LUE LISÄÄ
LE ROYAL MERIDIEN BEACH RESORT & SPA

LE ROYAL MERIDIEN BEACH RESORT & SPA

Persianlahden rannalla sijaitseva upea Le Royal Meridien Beach Resort & Spa on ylellinen viiden tähden kokonaisuus, jossa golflomallaan viihtyy vaativampikin matkailija. Resortista on vain noin kilometrin kävelymatka the Walk at JBR:n rantapromenadille kauppoineen ja ravintoloineen, eivätkä Dubain parhaat golfkentätkään sijaitse kuin noin 10 - 30 minuutin päässä. 


LUE LISÄÄ
RADISSON HOTEL DUBAI DAMAC HILLS

RADISSON HOTEL DUBAI DAMAC HILLS

Radisson Hotel Dubai DAMAC Hills on tyylikäs neljän tähden hotelli DAMAC Hillsin alueella, vain noin kilometrin päässä Trump International Golf Clubilta ja noin 15-25 minuutin ajomatkan päässä Dubain muilta huippukentiltä. Hotellin yhteydessä on muun muassa viihtyisä ulkouima-allasalue, pieni spa, monipuolinen kuntosali sekä neljä ravintolaa ja baaria. Tässä hotellissa majoitut tasokkaissa puitteissa hieman kauempana Dubain pahimmasta hälinästä, mutta kuitenkin sopivan ajomatkan päässä golfkentistä ja tärkeimmistä nähtävyyksistä sekä ravintola- ja ostoskeskittymistä.

LUE LISÄÄ
WYNDHAM DUBAI MARINA

WYNDHAM DUBAI MARINA

Dubai Marinan reunamilla sijaitseva Wyndham Dubai Marina on tyylikäs ja siisti neljän tähden hotelli noin 1,5 kilometrin kävelymatkan päässä merenrannasta ja The Walk at JBR:n monipuolisesta ravintolavalikoimasta sekä kaupoista. Hotellin yhteydessä on muun muassa useampi ravintola ja baari, kompakti kuntosali, pieni ulkouima-allasalue sekä pieni spa hoitohuoneineen. Lisäksi Wyndham Dubai Marinasta on päivisin ilmaisia shuttle-kuljetuksia rannalle, Dubai Marina Mall -ostoskeskukseen ja lähimmälle metroasemalle. Dubain parhaat golfkentät ovat vain noin 15-30 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

LUE LISÄÄ
VIDA DUBAI MARINA & YACHT CLUB

VIDA DUBAI MARINA & YACHT CLUB

Dubai Marinan sydämessä, keskellä virkeintä Dubaita sijaitseva Vida Dubai Marina & Yacht Club on tyylikäs neljän tähden hotelli kävelymatkan päässä Dubai Marinan ja Jumeirah Beach Residencen lukuisista kaupoista, ravintoloista, baareista ja tapahtumapaikoista. Loistavien yhteyksiensä lisäksi tämä modernisti ja raikkaasti sisustettu hotelli tarjoaa asiakkailleen muun muassa kolme ravintolavaihtoehtoa, kauniilla maisemilla varustellun uima-allasalueen sekä toimivan kuntosalin. Hotellin yhteydestä pääsee astumaan suoraan Marina Promenadille ja golfkentille on autolla matkaa vain noin 10-40 minuuttia, minkä vuoksi Vida Dubai Marina & Yacht Club on loistava majoitusvaihtoehto golf- ja kaupunkiloman yhdistämistä kaipaavalle matkailijalle.

LUE LISÄÄ