Destination

JW MARRIOTT HOTEL MARINA

JW MARRIOTT HOTEL MARINA

Loistavalla paikalla Dubai Marinan sydämessä sijaitseva upea Address Dubai Marina on ylellinen viiden tähden hotelli, josta löytyvät niin taivaallinen uima-allasalue, upea spa ja kuntosali kuin useampi ravintola ja baarikin. Lisäksi hotelli on suoralla pääsyllä yhteydessä Dubai Marina Malliin ja sen laajaan ravintolavalikoimaan sekä vaateliikkeisiin ja muihin kauppoihin

LUE LISÄÄ
INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

Dubai Marinan sydämessä sijaitseva 5-tähden Intercontinental Dubai Marina tarjoaa tasokkaat ja tyylikkäät puitteet upealle golflomalle Arabiemiraateissa! Hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Dubai Marina Mallista sekä Jumeirah Beachista, jonka kävelykadun ihanat ravintolat, kaupat ja shishabaarit tarjoavat näin ollen tekemistä vaikka golfloman jokaiseksi illaksi. 

LUE LISÄÄ
PARK HYATT DUBAI CREEK

PARK HYATT DUBAI CREEK

Dubai Creek Golf & Yacht Clubin vieressä sijaitseva Park Hyatt Dubai on ylellinen ja upea viiden tähden hotelli, jossa vietät varmasti rentouttavan ja rauhoittavan luksusgolfloman kaikkine mukavuuksineen.
LUE LISÄÄ
ZABEEL HOUSE THE GREENS BY JUMEIRAH

ZABEEL HOUSE THE GREENS BY JUMEIRAH

Trendikäs ja viihtyisä Zabeel House by Jumeirah the Greens sijaitsee lähellä Dubain Internet Cityä ja Barsha Heightsin aluetta. Kätevän matkan päässä hotellista löytyvät muun muassa Mall of the Emirates-ostoskeskus, Montgomerie Golf Club ja Dubai Marina kauppoineen ja ravintoloineen. Lisäksi Emirates Golf Club kenttineen ja Clubin yhteydestä löytyvä TopGolf Dubai sijaitsevat vain 5 minuutin ajomatkan päässä tästä tyylikkäästä hotellista.
LUE LISÄÄ
RADISSON HOTEL DUBAI DAMAC HILLS

RADISSON HOTEL DUBAI DAMAC HILLS

Radisson Hotel Dubai DAMAC Hills on tyylikäs neljän tähden hotelli DAMAC Hillsin alueella, vain noin kilometrin päässä Trump International Golf Clubilta ja noin 15-25 minuutin ajomatkan päässä Dubain muilta huippukentiltä. Hotellin yhteydessä on muun muassa viihtyisä ulkouima-allasalue, pieni spa, monipuolinen kuntosali sekä neljä ravintolaa ja baaria. Tässä hotellissa majoitut tasokkaissa puitteissa hieman kauempana Dubain pahimmasta hälinästä, mutta kuitenkin sopivan ajomatkan päässä golfkentistä ja tärkeimmistä nähtävyyksistä sekä ravintola- ja ostoskeskittymistä.

LUE LISÄÄ
WYNDHAM DUBAI MARINA

WYNDHAM DUBAI MARINA

Dubai Marinan reunamilla sijaitseva Wyndham Dubai Marina on tyylikäs ja siisti neljän tähden hotelli noin 1,5 kilometrin kävelymatkan päässä merenrannasta ja The Walk at JBR:n monipuolisesta ravintolavalikoimasta sekä kaupoista. Hotellin yhteydessä on muun muassa useampi ravintola ja baari, kompakti kuntosali, pieni ulkouima-allasalue sekä pieni spa hoitohuoneineen. Lisäksi Wyndham Dubai Marinasta on päivisin ilmaisia shuttle-kuljetuksia rannalle, Dubai Marina Mall -ostoskeskukseen ja lähimmälle metroasemalle. Dubain parhaat golfkentät ovat vain noin 15-30 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

LUE LISÄÄ
VIDA DUBAI MARINA & YACHT CLUB

VIDA DUBAI MARINA & YACHT CLUB

Dubai Marinan sydämessä, keskellä virkeintä Dubaita sijaitseva Vida Dubai Marina & Yacht Club on tyylikäs neljän tähden hotelli kävelymatkan päässä Dubai Marinan ja Jumeirah Beach Residencen lukuisista kaupoista, ravintoloista, baareista ja tapahtumapaikoista. Loistavien yhteyksiensä lisäksi tämä modernisti ja raikkaasti sisustettu hotelli tarjoaa asiakkailleen muun muassa kolme ravintolavaihtoehtoa, kauniilla maisemilla varustellun uima-allasalueen sekä toimivan kuntosalin. Hotellin yhteydestä pääsee astumaan suoraan Marina Promenadille ja golfkentille on autolla matkaa vain noin 10-40 minuuttia, minkä vuoksi Vida Dubai Marina & Yacht Club on loistava majoitusvaihtoehto golf- ja kaupunkiloman yhdistämistä kaipaavalle matkailijalle.

LUE LISÄÄ
THE FIRST COLLECTION AT JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE

THE FIRST COLLECTION AT JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE

Jumeirah Villagen alueella sijaitseva The First Collection at Jumeirah Village Circle on tyylikäs ja moderni neljän tähden hotelli kätevän ajomatkan päässä Dubain hienoimmista golfkentistä, ostoskeskuksista sekä muista nähtävyyksistä. Hotellin yhteydessä on muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, spa, kuntosali sekä muutama ravintola ja baari. Hotellin asiakkaille on myös tarjolla ilmainen shuttle-kuljetus hotellista rannalle.

LUE LISÄÄ
TRYP BY WYNDHAM DUBAI

TRYP BY WYNDHAM DUBAI

Keskeisellä sijainnilla Barsha Heightsin alueella sijaitseva TRYP by Wyndham Dubai on viihtyisä neljän tähden hotelli vain lyhyen ajomatkan päässä Dubain valtavista ostoskeskuksista, nähtävyyksistä ja parhaista golfkentistä. Hotellin yhteydessä on pieni ulkouima-allasalue, kolme ravintolaa ja baaria sekä viihtyisä Co-Working Space. Tässä loistava hotellivalinta edullisemmalle Dubain golflomalle!
LUE LISÄÄ
RADISSON BLU HOTEL ABU DHABI YAS ISLAND

RADISSON BLU HOTEL ABU DHABI YAS ISLAND

LUE LISÄÄ