GOLFPAKETIT

ONYRIA QUINTA DA MARINHA VILLAS

ONYRIA QUINTA DA MARINHA VILLAS

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikavälillä 1.9.2023 – 31.10.2024 ja lähde viihtyisälle viikon golflomalle Quinta da Marinhan huoneistoihin Portugalin Cascaisiin. Tämän toimivan 7 päivän golfloman aikana majoitut tyylikkäissä puitteissa Quinta da Marinhan tilavissa huoneistoissa, pelaat 5 kierrosta golfia hotellin viereisellä Quinta da Marinhan kentällä (lisämaksusta voit vaihtaa yhden kierroksista esimerkiksi upeaan Oitavos Dunesiin) ja nautit lentokenttäkuljetusten vaivattomuudesta!

OMATOIMIGOLFLOMA LISSABONISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 807
VARAA
ONYRIA QUINTA DA MARINHA HOTEL

ONYRIA QUINTA DA MARINHA HOTEL

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikavälillä 1.9.2023 – 31.10.2024 ja lähde viihtyisälle viikon golflomalle Onyria Quinta da Marinhaan Portugalin Cascaisiin. Tämän toimivan 7 päivän golfloman aikana majoitut tyylikkäissä puitteissa vuonna 2020 täysin uusitussa hotellissa, pelaat 5 kierrosta golfia hotellin viereisellä Quinta da Marinhan kentällä (lisämaksusta voit vaihtaa yhden kierroksista esimerkiksi upeaan Oitavos Dunesiin) ja nautit lentokenttäkuljetusten vaivattomuudesta!

OMATOIMIGOLFLOMA LISSABONISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 910
VARAA
AROEIRA LISBON HOTEL - SEA & GOLF

AROEIRA LISBON HOTEL - SEA & GOLF

Lähde golfmatkalle viihtyisään ja rauhalliseen Aroeira Lisbon Hoteliin! Tämän tyylikkään golfloman aikana pelaat 5 kierrosta golfia 4 eri kentällä ja majoitut mukavasti Aroeira Lisbon Hotelissa.

OMATOIMINEN GOLFLOMA LISSABONISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 804
VARAA
TIVOLI MARINA VILAMOURA

TIVOLI MARINA VILAMOURA

Vilamouran kaupungin keskustan ja huvivenesataman vieressä sijaitseva Tivoli Marina Vilamoura on tyylikäs viidentähden hotelli, jossa vietät toimivan ja mukavan golfloman vain kävelymatkan päässä ravintoloista, kaupoista ja merenrannasta! Tällä golflomalla pääset nauttimaan Vilamouran kaupungin elämästä ja loistavasta golfista Dom Pedron upeilla golfkentillä Algarven auringossa!

VIIKON GOLFLOMA PORTUGALIN ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1555
VARAA
VILA GALÉ AMPALIUS

VILA GALÉ AMPALIUS

Vilamouran kaupungin keskustan ja venesataman tuntumassa sijaitseva Vila Galé Ampalius on viihtyisä neljän tähden hotelli, jossa vietät toimivan ja mukavan Algarven golfloman vain kävelymatkan päässä ravintoloista, kaupoista ja merenrannasta! Valitse siis itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 12.2. - 31.10.2024 ja suuntaa omatoimiselle golfmatkalle, jonka aikana pääset pelaamaan 5 kierrosta golfia Dom Pedron huippukentillä ja nauttimaan vuokra-auton tuomasta vapaudesta! HUOM! Matkan hinta sisältää pelkät maapalvelut (vuokra-auto, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot Faroon tai Lissaboniin puolestasi!

VIIKON OMATOIMIGOLFLOMA PORTUGALIN ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 976
VARAA
DOLCE CAMPOREAL LISBOA

DOLCE CAMPOREAL LISBOA

Vietä syksyllä tyylikäs ja rauhallinen golfloma ihastuttavassa Campo Realissa. Tämän omatoimimatkan aikana pelaat 6 kierrosta golfia Oesten alueen kauniilla kentillä, mukaan lukien Royal Obidos ja resortin oma kenttä Campo Real. Lisämaksusta pääset pelaamaan myös esimerkiksi upean Praia D’El Reyn tai West Cliffsin - tästä ei Portugalin golfmatka parane!

OMATOIMINEN GOLFLOMA LISSABONIN AURINGOSSA - DOLCE CAMPOREAL 29.10 - 05.11.2022
HINTA ALK 1315
VARAA
SANA SESIMBRA HOTEL

SANA SESIMBRA HOTEL

Lähde viettämään aitoa portugalilaista golflomaa ihastuttavaan Sesimbran kylään viihtyisään SANA Sesimbra -hotelliin syksyllä 2022. Tämän omatoimimatkan aikana nautit tasokkaan majoituksen ja Sesimbran ihanan autenttisen miljöön lisäksi viidestä kierroksesta golfia kolmella eri kentällä sekä pakettiin sisältyvän vuokra-auton tuomasta vaivattomuudesta.

OMATOIMINEN GOLFLOMA AURINKOISESSA LISSABONISSA - SANA SESIMBRA 29.10 - 05.11.2022
HINTA ALK 1435
VARAA
DOLCE CAMPOREAL LISBOA

DOLCE CAMPOREAL LISBOA

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikavälillä 1.11.2023 – 31.10.2024 ja lähde rauhalliselle omatoimigolflomalle ihastuttavaan Campo Realiin. Tämän viikon golfmatkan aikana majoitut viiden tähden puitteissa, pelaat 5 kierrosta golfia Campo Realin kauniilla kentällä ja vierailet paketin hintaan sisältyvän vuokra-auton voimin vaikkapa Lissabonissa!

OMATOIMINEN GOLFLOMA LISSABONIN AURINGOSSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 728
VARAA
CONRAD ALGARVE

CONRAD ALGARVE

Valitse itsellesi sopiva matkustusajankohta ja lähde upealle viikon golflomalle Portugalin Algarveen, ylelliseen viiden tähden Conrad Algarve Resortiin! Tämän golfloman vietät majoittuen aivan ensiluokkaisissa puitteissa, pelaten Algarven ja Portugalin upeimpiin kuuluvilla Vale do Lobon ja Quinta do Lagon kentillä ja nauttien vuokra-auton tuomasta vapaudesta. HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (vuokra-auto, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi! 

VIIKON GOLFLOMA ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1345
VARAA
ANANTARA VILAMOURA

ANANTARA VILAMOURA

Valitse itsellesi sopiva matkustusajankohta ja lähde upealle viikon golflomalle Portugalin Algarveen, ihastuttavaan Anantara Vilamoura Resortiin. Tämän golfmatkan aikana majoitut todellisissa viiden tähden puitteissa Arnold Palmerin suunnitteleman Dom Pedro Victoria Golf Coursen vieressä ja pelaat kierroksen golfia jokaisella Dom Pedron toinen toistaan upeammalla kentällä! HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (kuljetukset, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

VIIDEN TÄHDEN GOLFLOMA ANANTARA VILAMOURA RESORTISSA PORTUGALISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1322
VARAA
PENHA LONGA HOTEL & GOLF RESORT

PENHA LONGA HOTEL & GOLF RESORT

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 1.7.2023 – 31.10.2024 ja lähde unohtumattomalle viikon golflomalle Portugaliin, upeaan viiden tähden Penha Longa Resortiin. Tämän ylellisen 7 päivän golfloman aikana majoitut todellisissa luksuspuitteissa, pelaat rajatonta golfia Penha Longan kauniilla, mutta haastavalla 27-reikäisellä kentällä hotellin vieressä, nautit lentokenttäkuljetusten vaivattomuudesta ja illallistat halutessasi vaikkapa yhdessä hotellin kolmesta Michelin-tähden ravintolasta.

VIIDEN TÄHDEN GOLFLOMA LISSABONISSA RAJATTOMALLA GOLFILLA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1133
VARAA
PRAIA D'EL REY MARRIOTT GOLF & BEACH RESORT

PRAIA D'EL REY MARRIOTT GOLF & BEACH RESORT

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja lähde aurinkoiselle Fly & Drive & Play -golflomalle Portugalin Obidokseen. Tämän viikon mittaisella omatoimilomalla lennät Helsingistä Lissaboniin, nappaat allesi lentokentällä odottavan vuokra-auton ja hurautat sillä noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan mahtavaan Praia D'El Rey Marriott Golf & Beach Resortiin, jossa sinua odottaa 7 yön ja 5 kierroksen mittainen golfloma Obidoksen huippukenttien keskellä.

FLY & DRIVE & PLAY - 7 YÖN OMATOIMIMATKA PORTUGALIN OBIDOKSEEN - SISÄLTÄÄ LENNOT!
HINTA ALK 1351
VARAA
HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

Valitse itsellesi sopiva matkustusajankohta ja lähde upealle viikon golflomalle Portugalin Algarveen, ihastuttavaan, juuri uusittuun Hilton Vilamouraan Resortiin. Tämän golfmatkan aikana majoitut viiden tähden puitteissa  Dom Pedro Pinhal -golfkentän vieressä ja pelaat jokaisella Dom Pedron toinen toistaan upeammalla kentällä! HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (kuljetukset Faron lentokentältä, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi! Jos haluat lentää Lissaboniin, niin suosittelemme vuokra-auton ottoa!  

TALVEA PAKOON ALGARVEEN - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1074
VARAA
AMENDOEIRA GOLF RESORT

AMENDOEIRA GOLF RESORT

Valitse mieleisesi matkustusajankohta ja lähde viettämään viihtyisää viikon golflomaa Portugalin Algarvessa sijaitsevaan Amendoeira Golf Resortiin! Tämän 7 yön matkan aikana majoitut Amendoeira Golf Resortin huoneistoissa ja pelaat rajattoman määrän golfkierroksia resortin kahdella 18-reikäisellä kentällä, joista toisen on suunnitellut itse Sir Nick Faldo. Myös golfauton käyttö päivän ensimmäisellä kierroksella kuuluu hintaan!

7 YÖN GOLFLOMA RAJATTOMILLA KIERROKSILLA ALGARVESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1227
VARAA
HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

Lähde mukaan Golf Tailorsin pelimatkalle tarunhohtoiseen Vilamouraan marraskuussa 2024! Portugalin Algarvessa sijaitseva Vilamoura on yksi Euroopan parhaista loma- ja golfkohteista lukuisten huippukenttien ja -ravintoloidensa ansiosta. Tällä, aikavälille 9.-16.11.2024 sijoittuvalla ryhmämatkalla majoitut seitsemän ylellistä yötä viiden tähden Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa -hotellissa ja nautit viidestä upeasta golfkierroksesta Dom Pedro -ketjun kentillä.

MARRASKUUN PELIMATKA MAJESTEETTISEEN VILAMOURAAN 9. - 16.11.2024 - SISÄLTÄÄ LENNOT!
HINTA ALK 1795
VARAA
PALMARES BEACH HOUSE HOTEL

PALMARES BEACH HOUSE HOTEL

Valitse mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 1.3. - 31.10.2024 ja lähde ihastuttavalle viikon omatoimigolflomalle viiden tähden Palmares Beach House Hoteliin. Tämän 7 yön mittaisen golfmatkan aikana majoitut tyylikkäissä puitteissa meren äärellä, pelaat 5 kierrosta golfia Palmareksen 27-reikäisellä kentällä ja vierailet pakettiin sisältyvän vuokra-auton turvin vaikkapa Lagosin kaupungissa tai lähialueen kalastajakylissä illallisella. HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (vuokra-auto, majoitus, golf), mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

VIIKON OMATOIMINEN GOLFLOMA VIIDEN TÄHDEN PUITTEISSA ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1237
VARAA
BOAVISTA GOLF & SPA

BOAVISTA GOLF & SPA

Vältä marraskuun kaamosmasennus ja lähde viettämään aurinkoista long stay -golflomaa ryhmän kanssa läntisen Algarven maisemiin 3.11.-1.12.2024! Tällä neljän viikon mittaisella lomalla majoitut Algarven Lagosissa sijaitsevan Boavista Golf & Spa Resortin kahden makuuhuoneen huoneistoissa, pelaat 14 kierrosta golfia etukäteen varatuilla tiiajoilla kuljetuksista sekä Golf Tailorsin matkanvetäjien sekä muiden ryhmäläisten seurasta nauttien. Matkassa mukana tutut long stay -matkanvetäjämme Ritva Fransman ja Kirsi Markkanen!

LONG STAY -GOLFLOMA RYHMÄN SEURASSA ALGARVESSA 3.11. - 1.12.2024 - SISÄLTÄÄ LENNOT!
HINTA ALK 3195
VARAA
HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

Jatka golfkauttasi syksyllä Portugalin aurinkoisessa Algarvessa PGA Pro Jouni Simanaisen johdolla 26.10. - 2.11.2024. Tämän viikon upean peli- ja opetusmatkan aikana majoitut tyylikkäässä viiden tähden Hilton Vilamourassa, nautit kahdesta yhteisestä illallisesta, pelaat 5 kierrosta golfia hyvässä seurassa Dom Pedron tasokkailla kentillä ja hiot pelitaitojasi Jounin opissa rangella ja kierrosten aikana!

PGA PRO JOUNI SIMANAISEN OPETUS- JA PELIMATKA ALGARVEEN 26.10. - 2.11.2024
HINTA ALK 2250
VARAA
ONYRIA QUINTA DA MARINHA HOTEL

ONYRIA QUINTA DA MARINHA HOTEL

Jatka golfkauttasi syksyllä Portugalin kauniissa Cascaisissa Pro Jussi Kaarenmaan johdolla 27.10. - 3.11.2024. Tämän viikon mittaisen peli- ja opetusmatkan aikana majoitut viihtyisässä viiden tähden Onyria Quinta da Marinhassa, pelaat 5 kierrosta golfia hyvässä seurassa Quinta da Marinhan monipuolisella kentällä ja hiot pelitaitojasi Jussin opissa rangella ja kierrosten aikana!

JUSSI KAARENMAAN OPETUS- JA PELIMATKA QUINTA DA MARINHAAN 27.10. - 3.11.2024 - SISÄLTÄÄ LENNOT!
HINTA ALK 1645
VARAA