DOUBLE TREE BY HILTON LA TORRE

HILTONDTLATORREPANORAMICWEB.jpg
HILTONDTLATORRESUPERIORROOM.jpg
HILTONDTLATORREDLXROOM.jpg
HILTONDTLATORREGOLF3WEB.jpg
HILTONDTLATORRERESTAURANT.jpg
LATORREPOOL4.jpg
LATORREOUTSIDE.jpg
LATORREPOOL3.jpg
LATORREPOOL.jpg
LATORRESUPERIOR.jpg
LATORRESUPERIORBATHROOM.jpg
LATORREGUESTROOM.jpg
HILTONDTLATORREPANORAMICWEB.jpg
HILTONDTLATORRESUPERIORROOM.jpg
HILTONDTLATORREDLXROOM.jpg
HILTONDTLATORREGOLF3WEB.jpg
HILTONDTLATORRERESTAURANT.jpg
LATORREPOOL4.jpg
LATORREOUTSIDE.jpg
LATORREPOOL3.jpg
LATORREPOOL.jpg
LATORRESUPERIOR.jpg
LATORRESUPERIORBATHROOM.jpg
LATORREGUESTROOM.jpg


Kuvaukset

golf.png
pool-indoor.png
pool-outdoor.png
spa.png
restaurant.png
bar.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ

Noin reilun tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä lounaaseen sijaitseva Double Tree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort on tyylikäs viiden tähden hotelli lähellä Murcian kaupunkia. Hotellin yhteydessä on La Torren golfkentän lisäksi muun muassa spa, kuntosali, kaunis ulkouima-allasalue sekä useampi ravintola ja baari. Tässä resortissa vietät varmasti viihtyisän ja rentouttavan golfloman, jonka aikana ei välttämättä tarvitse lähteä golfklubia kauemmas!

HUONEET
Double Tree by Hilton La Torre Golf & Spa Resortin kaikissa tilavissa ja viihtyisissä huoneissa on oma parveke tai terassi. Lisäksi kaikkien huoneiden varustukseen kuuluu ainakin ilmastointi, taulu-tv, minibaari, kahvinkeitin, kylpytakit ja tohvelit sekä kylpyhuoneessa erilliset suihku ja kylpyamme. 

Hotellissa on seuraavanlaisia huonekategorioita: Guest Room, Superior Room, Deluxe Room, Junior One Bedroom Suite, Deluxe One Bedroom Suite, Presidential Suite sekä Royal Suite.

RAVINTOLAT
Double Tree by Hilton La Torre Golf & Spa Resortin ravintolavalikoimaan kuuluu viisi ravintolaa ja baaria; aamiaisravintola GinkGo Restaurant, tapasbaari La Vinoteca Bar, fine dining -ravintola La Vinoteca Restaurant, välimerellinen- ja street food ravintola Al Fresco Restaurant sekä drinkkejä tarjoileva allasbaari Al Fresco Bar.
ETÄISYYDET
  • Alicanten lentokenttä noin 1 h 5 min
  • Murcia noin 24 min
  • La Torren golfkenttä noin 400 metriä


Tarjouksemme tästä hotellista

VIIKON GOLFMATKA ESPANJAN MURCIAAN - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Murcian alue on rauhallisempi kohdevaihtoehto Etelä-Espanjassa golflomaillessasi! Murciaan suunnatessasi vältät turistirysät, mutta voit silti tutustua matkasi aikana esimerkiksi samaisen alueen ja kaupungin kulttuuriin ja historiaan tai sitten vain lomailla vaivattomasti ja pysytellä ainoastaan seesteisten golf resortien rauhassa. Tällä viikon omatoimimatkalla nautit jälkimmäisestä, sillä halutessasi poistut tyylikkään La Torre Golf Resortin alueelta vain vierasgolfkentille 15 – 45 minuutin päähän kätevästi omalla vuokra-autollasi, joka tosin mahdollistaa myös Murcian alueeseen ja sen nähtävyyksiin tutustumisen!

HINTA ALK 993
Katso hinnasto

VIIKON GOLFMATKA ESPANJAN MURCIAAN - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Murcian alue on rauhallisempi kohdevaihtoehto Etelä-Espanjassa golflomaillessasi! Murciaan suunnatessasi vältät turistirysät, mutta voit silti tutustua matkasi aikana esimerkiksi samaisen alueen ja kaupungin kulttuuriin ja historiaan tai sitten vain lomailla vaivattomasti ja pysytellä ainoastaan seesteisten golf resortien rauhassa. Tällä viikon omatoimimatkalla nautit jälkimmäisestä, sillä halutessasi poistut tyylikkään La Torre Golf Resortin alueelta vain vierasgolfkentille 15 – 45 minuutin päähän kätevästi omalla vuokra-autollasi, joka tosin mahdollistaa myös Murcian alueeseen ja sen nähtävyyksiin tutustumisen! 

Noin reilun tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä lounaaseen sijaitseva Double Tree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort on tyylikäs viiden tähden hotelli lähellä Murcian kaupunkia. Hotellin yhteydessä on La Torren golfkentän lisäksi muun muassa spa, kuntosali, kaunis ulkouima-allasalue sekä useampi ravintola ja baari. Tässä resortissa vietät varmasti viihtyisän ja rentouttavan golfloman, jonka aikana ei välttämättä tarvitse lähteä golfklubia kauemmas!

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ:

- 7 yön majoitus 2hh aamiaisella DoubleTree by Hilton La Torre hotellissa 5*

- 5 kierrosta golfia (haluamillasi kentillä; El Valle Golf, Hacienda Riquelme Golf, La Torre ja Alhama Signature)

- Vuokra-auto (sis. rajattomat kilometrit, perusvakuutukset ja omavastuunpoistovakuutuksen) 

LISÄMAKSUSTA:

- Lennot Alicanteen

- 60-80€/bägi golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu

- Lisäkierrokset golfia

- 25€/hlö/Puolihoitoillallinen

- 10€/hlö/illallinen juomapaketti