Destination

CASA VELHA DO PALHEIRO

CASA VELHA DO PALHEIRO

Upeat näkymät Funchalin ylle tarjoava viiden tähden Casa Velha do Palheiro tuo luoksesi kuuluisat puutarhat ja ihastuttavan kartanomiljöön! Aivan Palheiron golfkentän vieressä sijaitseva hotelli on loistava majoituspaikka golfarille, joka haluaa pelata reissullaan useamman kierroksen golfia mutta samalla kokea Madeiran kukka- ja väriloiston ja vierailla helposti pääkaupunki Funchalissa! Hotellin historiallinen päärakennus on entinen metsästyshuvila, joka on täysin remontoitu vastaamaan vaativammankin golfmatkailijan vaatimuksia. Sen yhteydessä sijaitsevat myös näyttävät Palheiron puutarhat, joihin hotellin asiakkailla on ilmainen sisäänpääsy.
Nauti golflomallasi upeilla näköaloilla ja korkeuseroilla hurmaavista golfkierroksista niin Palheiron kuin Santo da Serran kentillä ja rentoudu sen jälkeen vaikkapa hotellin ihanassa Spa:ssa!

LUE LISÄÄ
VILA GALE SANTA CRUZ

VILA GALE SANTA CRUZ

Merenrannan tuntumassa, vain 5 minuutin ajomatkan päässä Funchalin lentokentältä sijaitseva Vila Gale Santa Cruz on viihtyisä neljän tähden hotelli Madeiralla, sopivan etäisyyden päässä Santo da Serran golfkentästä ja Funchalin keskustasta ravintoloineen ja kauppoineen. Tässä tyylikkäässä hotellissa vietät toimivan golfloman eksoottisella Madeiralla!

LUE LISÄÄ
PALHEIRO VILLAGE

PALHEIRO VILLAGE

Madeiran saarella sijaitseva Palheiro Village on viihtyisä kaupunkimainen kokonaisuus, jossa on tyylikkäitä huoneistoja ja villoja jokaiseen tarpeeseen sekä oma 18-reikäinen golfkenttä (Palheiro golf). Lisäksi alueella on oma Spa, josta löytyy sekä sisä- että ulkouima-allas ja kaksi huoneistohotellin omaa ravintolaa sekä teehuone. Palheiro Village sijaitsee aivan Funchalin kaupungin vieressä sijaitsevalla vuoristolla. Madeiran loput golfkentät löytyvät myös aivan Funchalin kaupungin vierestä. 

LUE LISÄÄ