Destination

JW MARRIOTT HOTEL MARINA

JW MARRIOTT HOTEL MARINA

Loistavalla paikalla Dubai Marinan sydämessä sijaitseva upea Address Dubai Marina on ylellinen viiden tähden hotelli, josta löytyvät niin taivaallinen uima-allasalue, upea spa ja kuntosali kuin useampi ravintola ja baarikin. Lisäksi hotelli on suoralla pääsyllä yhteydessä Dubai Marina Malliin ja sen laajaan ravintolavalikoimaan sekä vaateliikkeisiin ja muihin kauppoihin

LUE LISÄÄ
INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

Dubai Marinan sydämessä sijaitseva 5-tähden Intercontinental Dubai Marina tarjoaa tasokkaat ja tyylikkäät puitteet upealle golflomalle Arabiemiraateissa! Hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Dubai Marina Mallista sekä Jumeirah Beachista, jonka kävelykadun ihanat ravintolat, kaupat ja shishabaarit tarjoavat näin ollen tekemistä vaikka golfloman jokaiseksi illaksi. 

LUE LISÄÄ
PARK HYATT DUBAI CREEK

PARK HYATT DUBAI CREEK

Dubai Creek Golf & Yacht Clubin vieressä sijaitseva Park Hyatt Dubai on ylellinen ja upea viiden tähden hotelli, jossa vietät varmasti rentouttavan ja rauhoittavan luksusgolfloman kaikkine mukavuuksineen.
LUE LISÄÄ
THE ST.REGIS SAADIYAT ISLAND

THE ST.REGIS SAADIYAT ISLAND

Meren rannalla Saadiyatin saarella sijaitseva ylellinen The St. Regis Saadiyat Island on ensiluokkainen ja upea viiden tähden resort aivan Saadiyat Beach Golf Clubin lähettyvillä Abu Dhabissa. Monipuolisuutensa, ylellisyytensä ja ihanteellisen sijaintinsa vuoksi St. Regis Saadiyat Island on loistava kohde golfloman viettoon myös vaativammallekin golfmatkailijalle!

LUE LISÄÄ
ZABEEL HOUSE THE GREENS BY JUMEIRAH

ZABEEL HOUSE THE GREENS BY JUMEIRAH

Trendikäs ja viihtyisä Zabeel House by Jumeirah the Greens sijaitsee lähellä Dubain Internet Cityä ja Barsha Heightsin aluetta. Kätevän matkan päässä hotellista löytyvät muun muassa Mall of the Emirates-ostoskeskus, Montgomerie Golf Club ja Dubai Marina kauppoineen ja ravintoloineen. Lisäksi Emirates Golf Club kenttineen ja Clubin yhteydestä löytyvä TopGolf Dubai sijaitsevat vain 5 minuutin ajomatkan päässä tästä tyylikkäästä hotellista.
LUE LISÄÄ
VOGO ABU DHABI GOLF RESORT & SPA

VOGO ABU DHABI GOLF RESORT & SPA

Upea viiden tähden VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spa (aikaisemmin The Westin) sijaitsee Abu Dhabi Golf Clubin yhteydessä, jolla pelataan vuosittain European Tourin kilpailu HSBC Championship. Hotellin yhteydessä on 27-reikäisen golfkentän lisäksi tyylikäs uima-allasalue, Spa, kuntosali sekä 6 ravintolaa ja baaria. Tässä upeassa hotellissa onnistuu helposti myös golfloma rajattomalla golfilla.

LUE LISÄÄ
CROWNE PLAZA YAS ISLAND

CROWNE PLAZA YAS ISLAND

  • NELJÄN TÄHDEN RANTAHOTELLI (rannalle kuljetus, golfkentän väylä menee välissä)

  • UPEA YAS LINKS KENTTÄ VIERESSÄ (lyhyen ajomatkan päässä)

  • GOLFAUTO SISÄLTYY KAIKILLE KIERROKSILLE

  • PERHEKOHDE (hotellin vieressä Ferrari World, Warner Bros World, Yas Waterworld)

LUE LISÄÄ
CROWNE PLAZA DUBAI MARINA

CROWNE PLAZA DUBAI MARINA

Vuoden 2020 tammikuussa avautunut Crowne Plaza Dubai Marina on ihastuttava viiden tähden hotelli aivan Dubai Marina Mall-ostoskeskuksen vieressä, vain lyhyen kävelymatkan päässä merenrannasta ja the Walk at JBR-rantapromenadista. Tässä tyylikkäässä hotellissa vietät upeaa luksusgolflomaa sopivan taksimatkan päässä Dubain parhaista golfkentistä, mutta samalla kävelyetäisyydellä loistavista ravintoloista ja kaupoista!
LUE LISÄÄ
WALDORF ASTORIA RAS AL KHAIMAH

WALDORF ASTORIA RAS AL KHAIMAH

Omalla yksityisellä rannalla sijaitseva upea ja ylellinen Waldorf Astoria Ras al Khaimah on ensiluokkainen viiden tähden hotelli, jossa vietät unohtumatonta golflomaa parhaissa mahdollisissa puitteissa. Hotellin vierestä löytyy Al Hamran kaunis 18-reikäinen golfkenttä eivätkä Dubain hulppeat ostoskeskukset ja nähtävyydetkään sijaitse kuin reilun tunnin ajomatkan päässä. 

LUE LISÄÄ
ADDRESS BEACH RESORT

ADDRESS BEACH RESORT

The Walk at JBR-rantapromenadin päässä, Bluewaters Islandin kupeessa sijaitseva Address Beach Resort on upea ja ylellinen viiden tähden hotelli vain 10-30 minuutin ajomatkan päässä Dubain parhaista golfkentistä sekä hulppeista ostoskeskuksista. Hotellista löytyy muun muassa maailman korkein Infinity Pool, mahtavia ravintoloita, tasokas kuntosali sekä ihastuttava spa, jotka kaikki tarjoilevat uskomattomat näköalat Ain Dubai-maailmanpyörälle, palmusaarelle, Dubai Marinaan sekä merelle. Tämä vuonna 2020 avautunut merenrantaresort on täydellinen majoitusvalinta ensiluokkaisia puitteita ja ylellistä tunnelmaa arvostavalle golflomailijalle!

LUE LISÄÄ
DOUBLETREE BY HILTON MARJAN ISLAND

DOUBLETREE BY HILTON MARJAN ISLAND

Marjan-saarella omalla rantaviivalla sijaitseva DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island on tyylikäs ja monipuolinen Resort vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä Al Hamran golfkentästä. Resortin alueella on oman yksityisen rannan lisäksi myös muun muassa kaunis ja laaja uima-allasalue, useita ravintoloita, kuntosali sekä Spa sisäuima-altaineen ja hoitomahdollisuuksineen.

LUE LISÄÄ
RADISSON HOTEL DUBAI DAMAC HILLS

RADISSON HOTEL DUBAI DAMAC HILLS

Radisson Hotel Dubai DAMAC Hills on tyylikäs neljän tähden hotelli DAMAC Hillsin alueella, vain noin kilometrin päässä Trump International Golf Clubilta ja noin 15-25 minuutin ajomatkan päässä Dubain muilta huippukentiltä. Hotellin yhteydessä on muun muassa viihtyisä ulkouima-allasalue, pieni spa, monipuolinen kuntosali sekä neljä ravintolaa ja baaria. Tässä hotellissa majoitut tasokkaissa puitteissa hieman kauempana Dubain pahimmasta hälinästä, mutta kuitenkin sopivan ajomatkan päässä golfkentistä ja tärkeimmistä nähtävyyksistä sekä ravintola- ja ostoskeskittymistä.

LUE LISÄÄ
MANDARIN ORIENTAL JUMEIRA

MANDARIN ORIENTAL JUMEIRA

Upeat näköalat Dubain downtowniin ja Persianlahdelle tarjoileva viiden tähden Mandarin Oriental Jumeira on ylellinen resort meren rannalla, vain lyhyen matkan päässä Dubai Mallista. Tässä ihastuttavassa ja ensiluokkaisessa hotellissa vietät todellisen luksusgolfloman Arabiemiraateissa, sopivalla etäisyydellä golfkentistä ja ostoskeskuksista. 

LUE LISÄÄ
WYNDHAM DUBAI MARINA

WYNDHAM DUBAI MARINA

Dubai Marinan reunamilla sijaitseva Wyndham Dubai Marina on tyylikäs ja siisti neljän tähden hotelli noin 1,5 kilometrin kävelymatkan päässä merenrannasta ja The Walk at JBR:n monipuolisesta ravintolavalikoimasta sekä kaupoista. Hotellin yhteydessä on muun muassa useampi ravintola ja baari, kompakti kuntosali, pieni ulkouima-allasalue sekä pieni spa hoitohuoneineen. Lisäksi Wyndham Dubai Marinasta on päivisin ilmaisia shuttle-kuljetuksia rannalle, Dubai Marina Mall -ostoskeskukseen ja lähimmälle metroasemalle. Dubain parhaat golfkentät ovat vain noin 15-30 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

LUE LISÄÄ
THE OBEROI BEACH RESORT AL ZORAH - AJMAN

THE OBEROI BEACH RESORT AL ZORAH - AJMAN

Lähellä Al Zorah Golf Clubia sijaitseva upea The Oberoi Beach Resort Al Zorah on eksklusiivinen viiden tähden resort meren rannalla, vain 30 minuutin ajomatkan päässä Dubain kansainvälisestä lentoasemasta. Resortin yhteydessä on tyylikäs ulkouima-allasalue, spa, kuntosali sekä 5 ravintolaa ja baaria.

LUE LISÄÄ
W ABU DHABI YAS ISLAND

W ABU DHABI YAS ISLAND

Futuristinen W Abu Dhabi - Yas Island (entinen Yas Viceroy) on tyylikäs ja ainutlaatuinen viiden tähden hotelli, joka on rakennettu puoliksi veden ja puoliksi Abu Dhabin formularadan Yas Marina Circuitin päälle. Hotellin yhteydessä on kuusi ravintolaa, kaksi kattouima-allasaluetta Wet Deck ja Sun Deck sekä ihastuttava Spa ja kuntosali. Tässä hotellissa yhdistät unohtumattomalla tavalla esimerkiksi golfloman ja F1-elämyksen!

LUE LISÄÄ
VIDA DUBAI MARINA & YACHT CLUB

VIDA DUBAI MARINA & YACHT CLUB

Dubai Marinan sydämessä, keskellä virkeintä Dubaita sijaitseva Vida Dubai Marina & Yacht Club on tyylikäs neljän tähden hotelli kävelymatkan päässä Dubai Marinan ja Jumeirah Beach Residencen lukuisista kaupoista, ravintoloista, baareista ja tapahtumapaikoista. Loistavien yhteyksiensä lisäksi tämä modernisti ja raikkaasti sisustettu hotelli tarjoaa asiakkailleen muun muassa kolme ravintolavaihtoehtoa, kauniilla maisemilla varustellun uima-allasalueen sekä toimivan kuntosalin. Hotellin yhteydestä pääsee astumaan suoraan Marina Promenadille ja golfkentille on autolla matkaa vain noin 10-40 minuuttia, minkä vuoksi Vida Dubai Marina & Yacht Club on loistava majoitusvaihtoehto golf- ja kaupunkiloman yhdistämistä kaipaavalle matkailijalle.

LUE LISÄÄ
THE FIRST COLLECTION AT JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE

THE FIRST COLLECTION AT JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE

Jumeirah Villagen alueella sijaitseva The First Collection at Jumeirah Village Circle on tyylikäs ja moderni neljän tähden hotelli kätevän ajomatkan päässä Dubain hienoimmista golfkentistä, ostoskeskuksista sekä muista nähtävyyksistä. Hotellin yhteydessä on muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, spa, kuntosali sekä muutama ravintola ja baari. Hotellin asiakkaille on myös tarjolla ilmainen shuttle-kuljetus hotellista rannalle.

LUE LISÄÄ
TRYP BY WYNDHAM DUBAI

TRYP BY WYNDHAM DUBAI

Keskeisellä sijainnilla Barsha Heightsin alueella sijaitseva TRYP by Wyndham Dubai on viihtyisä neljän tähden hotelli vain lyhyen ajomatkan päässä Dubain valtavista ostoskeskuksista, nähtävyyksistä ja parhaista golfkentistä. Hotellin yhteydessä on pieni ulkouima-allasalue, kolme ravintolaa ja baaria sekä viihtyisä Co-Working Space. Tässä loistava hotellivalinta edullisemmalle Dubain golflomalle!
LUE LISÄÄ
SOUTHERN SUN ABU DHABI

SOUTHERN SUN ABU DHABI

Abu Dhabin keskikaupungilla sijaitseva Southern Sun Abu Dhabi on tyylikäs neljän tähden hotelli, jossa vietät hyvällä hinta-laatusuhteella varustettua golflomaa Arabiemiraateissa. Kävelymatkan päässä alueen ravintoloista ja noin kahden kilometrin päässä Abu Dhabi Mallista sijaitsevan hotellin yhteydessä on muun muassa uima-allasalueella varustettu kattoterassi sekä yksi Abu Dhabin suosituimmista pihviravintoloista. Hotellin viihtyisissä huoneissa on mukavasti tilaa ja golfkentille pääsee taksilla 15-25 minuutissa.
LUE LISÄÄ
RADISSON BLU HOTEL ABU DHABI YAS ISLAND

RADISSON BLU HOTEL ABU DHABI YAS ISLAND

LUE LISÄÄ
SAADIYAT ROTANA RESORT & VILLAS

SAADIYAT ROTANA RESORT & VILLAS

Puhtaanvalkoiselle hiekkarannalle Abu Dhabin Saadiyat Islandilla levittyvä Saadiyat Rotana Resort & Villas on viehättävä viiden tähden resort, jota reunustaa Saadiyat Beach Golf Clubin kaunis 18-reikäinen golfkenttä. Resortin alueelta löytyy laaja valikoima ravintoloita ja tekemistä aina kuntosalitreenistä padeliin ja tennikseen. Saadiyat Rotana Resort & Villas on loistava valinta vaikkapa koko perheen rentouttavalle golf- ja rantalomalle Abu Dhabissa.
LUE LISÄÄ