Destination

VILA GALE CASCAIS

VILA GALE CASCAIS

Vain noin 40 minuutin päässä Lissabonista sijaitsevassa Cascaisin hurmaavassa, vanhassa kalastajakylässä sijaitsee myös Vila Gale Cascais, viihtyisä neljän tähden hotelli vain kivenheiton päässä merenrannasta. Hotellin yhteydessä on muun muassa mukava ulkouima-allasalue, kolme ravintolaa ja baaria sekä pienimuotoinen spa hoitohuoneineen. Golfkenttiä löytyy useampi vain 10–20 minuutin ajomatkan säteeltä ja Cascaisin ihastuttaviin kahviloihin ja pieniin putiikkeihin kävelee hotellilta vain noin 10 minuutissa, jonka vuoksi Vila Gale Cascais on toimiva hotellivalinta Lissabonin alueen golflomallasi!

LUE LISÄÄ
PALACIO ESTORIL HOTEL, GOLF & WELLNESS

PALACIO ESTORIL HOTEL, GOLF & WELLNESS

Bond-elokuvan kulissinakin toiminut viiden tähden Palácio Estoril Hotel, Golf & Wellnes on tyylikäs historiaa huokuva hotelli, joka sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä merenrannasta ja Estorilin keskustasta. Tässä elegantissa hotellissa vietät upean golfloman, jonka aikana pelaat Cascaisin alueen parhailla golfkentillä (Estoril, sekä halutessasi myös Oitavos Dunes, Penha Longa ja/tai Quinta da Marinha).
LUE LISÄÄ
ONYRIA QUINTA DA MARINHA HOTEL

ONYRIA QUINTA DA MARINHA HOTEL

Vuoden 2020 aikana täysin remontuitu Onyria Quinta da Marinha Hotel on viihtyisä ja tyylikäs kokonaisuus 10 min ajomatkan päässä ihastuttavasta Cascaisin kaupungista ja 30 km ajomatkan päässä Lissabonin lentokentältä. Tässä hotellissa vietät ihanan golfloman vieressäsi Quinta da Marinhan oma 18-reikäinen kenttä ja 5 min ajomatkan päässä Euroopean Tourin kisojakin isännöinyt upea Oitavos Dunes!
LUE LISÄÄ
PENHA LONGA HOTEL & GOLF RESORT

PENHA LONGA HOTEL & GOLF RESORT

The Ritz-Carlton -luksushotelliketjuun kuuluva Penha Longa Resort on upea viiden tähden kokonaisuus Penha Longan 27-reikäisen golfkentän vieressä. Tässä taivaallisessa hotellissa nautit ensiluokkaisesta palvelusta, Michelin-tähden ravintoloiden tarjoamista kulinaristisista elämyksistä sekä ylellisestä tunnelmasta ja puitteista. Penha Longa onkin täydellinen valinta luksusta ja laatua arvostavalle golflomailijalle!
LUE LISÄÄ
THE OITAVOS CASCAIS

THE OITAVOS CASCAIS

Noin 35 kilometrin päässä Lissabonin keskustasta sijaitseva moderni The Oitavos on tyylikäs viiden tähden hotelli, jonka vieressä kulkee yksi Portugalin hienoimmista golfkentistä, Oitavos Dunes. Hotellin yhteydessä on golfkentän lisäksi loistavia ravintoloita, ihastuttava spa, kuntosali sekä kaunis ulkouima-allasalue hierovine suihkuineen. Matkaa Cascaisin hurmaavaan kalastajakylään ravintoloineen on vain 8 kilometria, joten illallistamaan pääsee helposti myös muualle. Tämä kohde on kokonaisuudessaan täydellinen valinta tasokkuutta ja rauhaa arvostavalle golflomailijalle!

LUE LISÄÄ
ONYRIA QUINTA DA MARINHA VILLAS

ONYRIA QUINTA DA MARINHA VILLAS

Vuoden 2021 aikana täysin uusitut Onyria Quinta da Marinha Villas ovat ihastuttavia ja tilavia yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistoja Onyria Quinta da Marinhan hotellin ja 18-reikäisen golfkentän yhteydessä 10 minuutin ajomatkan päässä ihastuttavasta Cascaisin kaupungista. Näissä villoissa vietät ihanan golfloman vain 30 kilometrin päässä Lissabonin lentokentältä ja vain 5 minuutin ajomatkan päässä European Tourin kisojakin isännöineestä Oitavos Dunesin upeasta kentästä!
LUE LISÄÄ
PESTANA SINTRA GOLF RESORT & SPA HOTEL

PESTANA SINTRA GOLF RESORT & SPA HOTEL

Noin 10 minuutin ajomatkan päässä Sintran historiallisesta kaupungista sijaitseva Pestana Sintra Golf Resort & Spa Hotel on viihtyisä neljän tähden golf resort oman 18-reikäisen golfkenttänsä, Quinta da Beloura Golfin, vieressä. Tyylikäs ja rauhallinen golfloma onnistuu tässä toimivassa hotellissa loistavasti, ja esimerkiksi vuokra-auton kanssa vierailu lähialueen kiehtovissa kaupungeissa, kuten Cascaisissa, Sintrassa ja Estorilissa on vaivatonta ja helppoa!

LUE LISÄÄ
SHERATON CASCAIS RESORT

SHERATON CASCAIS RESORT

Cascaisin hurmaavassa kalastajakylässä sijaitseva Sheraton Cascais Resort on tyylikäs viiden tähden kokonaisuus niin hotelli- kuin huoneistomajoituksiensa puolesta. Resortin yhteydestä löytyy muun muassa kaunis ulkouima-allasalue, ihastuttava spa, tasokas kuntosali, kaksi upeaa ravintolaa sekä allasbaari. Tässä loistava kohde vaikkapa parin viikon golflomalle tasokkaissa puitteissa!

LUE LISÄÄ