Destination

HOTEL TERRAVERDA AT EMPORDÀ GOLF

HOTEL TERRAVERDA AT EMPORDÀ GOLF

Vuoden 2020 aikana täysin uusittu Hotel Terraverda at Empordà Golf on tyylikäs ja ihastuttava neljän tähden golflomahotelli Costa Bravan alueella Espanjassa. Täällä vietät kätevästi pidennetyn viikonlopun tai vaikka koko viikon golfin parissa. Empordan hotellin vieressä on kaksi omaa golfkenttää ja lähiäluulla löyty mm. PGA Catalunian kentät.

LUE LISÄÄ
PARK HOTEL SAN JORGE

PARK HOTEL SAN JORGE

Merenrannalla, puolentoistatunnin ajomatkan päässä Barcelonan lentokentästä sijaitseva Park Hotel San Jorge on tyylikäs neljän tähden hotelli, jossa vietät rentouttavaa golflomaa upeista näköaloista nauttien. Hotellin yhteydessä on muun muassa kaunis ulkouima-allas, kuntosali, spa sekä kaksi ravintolaa ja yksi baari. Park Hotel San Jorge sijaitsee 6 – 85 kilometrin päässä Costa Bravan alueen parhaista golfkentistä sekä 15 minuutin kävelymatkan päässä Platja d'Aron kaupungin ravintoloista ja kaupoista.

LUE LISÄÄ
HOTEL PERALADA WINE SPA & GOLF

HOTEL PERALADA WINE SPA & GOLF

Hotel Peralada Wine Spa & Golf on upea 5 tähden hotelli Empordan sydämessä, 18 reikäisen golfkentän vieressä ja kilometrin päässä vaikuttavasta Peraladan linnasta ja sinne kätkeytyvästä casinosta sekä Michelin-tähdellä varustetusta Castell Peralada restaurantista. Hotellin yhteydessä on muun muassa eksklusiivinen Wine Spa, kaunis ulkouima-allasalue, tyylikäs kuntosali, tasokas a la carte ravintola L'Olivera, viinibaari Wine Bar sekä allasbaari Garden Bar.

LUE LISÄÄ
LAVIDA HOTEL AT PGA CATALUNYA RESORT

LAVIDA HOTEL AT PGA CATALUNYA RESORT

Huhtikuussa 2018 avattu boutique-tyylinen LAVIDA Hotel at PGA Catalunya Resort kuuluu PGA Catalunya Resortiin ja se sijaitsee huipputasokkaiden PGA Catalunya Stadium ja Tour golfkenttien vieressä. Viihtyisän hotellin yhteydessä on myös kaksi ravintolaa ja baari sekä lämmitetty uima-allas. LAVIDA tarjoaa golfarille edullisemman majoitusvaihtoehdon PGA Catalunya Resortissa.

LUE LISÄÄ
HOTEL CARLEMANY GIRONA

HOTEL CARLEMANY GIRONA

Gironan kiehtovan kaupungin keskustassa sijaitseva Hotel Carlemany Girona on viihtyisä neljän tähden hotelli, jossa yhdistät helposti golf- ja kaupunkiloman Espanjan Costa Bravalla. Kaupunkihotellin yhteydessä on muun muassa oma parkkipaikka sekä kaksi ravintolaa ja kahvila. Golfkentistä noin 20 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevat esimerkiksi PGA Catalunyan upeat Stadium ja Tour. 

LUE LISÄÄ
SOL PORT CAMBRILS

SOL PORT CAMBRILS

Noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta sijaitseva Sol Port Cambrils on toimiva neljän tähden hotelli Cambrilsin kalastajakylän keskustan tuntumassa. Hotellista on vain noin 20 min ajomatka Infinitum Golfin (entinen Lumine) kolmelle kauniille 18-reikäiselle kentälle, joihin hotellista on ilmainen kuljetus kaikissa matkapaketeissa.
LUE LISÄÄ
LA COSTA BEACH & GOLF RESORT

LA COSTA BEACH & GOLF RESORT

Golf de Palsin kauniin 18-reikäisen kentän vieressä sijaitseva La Costa Beach & Golf Resort on viihtyisä neljän tähden golfhotelli Costa Bravalla, noin 50 minuutin ajomatkan päässä Gironasta. Hotellin yhteydessä on golfkentän lisäksi muun muassa viihtyisä ulkouima-allasalue, kuntosali, hierontahuone ja sauna, tennis- ja padelkentät sekä useampi ravintola ja baari. Tässä toimiva ja helppo kohde omatoimiselle golflomalle Costa Bravalla!

LUE LISÄÄ
HOTEL CAMIRAL AT PGA CATALUNYA

HOTEL CAMIRAL AT PGA CATALUNYA

PGA Catalunya Resortin ja sen huippugolfkenttien yhteydessä sijaitseva Hotel Camiral on upea ja tyylikäs viiden tähden hotelli, josta löytyvät niin ihastuttava ulkouima-allasalue, spa, kuntosali, tennis- ja padelkentät kuin useampi ravintola ja baarikin. Tämän parempaa golflomakohdetta saat hakea.

LUE LISÄÄ
MONICA HOTEL BOUTIQUE

MONICA HOTEL BOUTIQUE

Cambrilsin kaupungissa, noin puolentoista tunnin päässä Barcelonasta sijaitseva Monica Hotel Boutique on tyylikäs neljän tähden Adults Only-hotelli, jossa viihtyisä ja rentouttava golfloma onnistuu varmasti! Hotelli sijaitsee vain noin 20 minuutin päässä Infinitum Golfin (entinen Lumine) 3 tasokkaasta 18-reikäisestä kentästä, joihin hotellista on paketteihin sisällytettynä ilmainen kuljetus!

LUE LISÄÄ