Destination

AMA ISLANTILLA APARTMENTS

AMA ISLANTILLA APARTMENTS

Loistavaksi Long Stay golflomakohteeksi sopivat, tyylikkäät The Residences Islantilla Apartmentsin huoneistot sijaitsevat aivan Islantillan 27-reikäisen golfkentän kupeessa ja Islantillan kaupungin keskusta sijaitsee vain kahden kilometrin päässä. Huoneistojen yhteydessä on kaunis ulkouima-allasalue, jossa on yksi ympäri vuoden lämmitetty allas, iso Spa sisäuima-altaineen, saunoineen ja hoitoineen, kuntosali sekä useampi ravintola ja baari. 

LUE LISÄÄ
FAIRPLAY GOLF & SPA RESORT

FAIRPLAY GOLF & SPA RESORT

Mikäli kaipaat viihtyisää, rauhallista ja tasokasta kohdetta golflomallesi, Fairplay Golf & Spa Resort on juuri sitä, mitä etsit. Tämä tyylikäs andalusialaistyylinen viiden tähden hotelli sijaitsee reilun kahden tunnin ajomatkan päässä Malagan lentoasemalta Cadizin suuntaan. Hotellin vieressä sijaitseva Benalupin golfkenttä on tasainen ja hyväkuntoinen puistokenttä, jonka peruskuntoinen golfari pystyy hyvin pelaamaan kävellen.
LUE LISÄÄ
BARCELO MONTECASTILLO GOLF

BARCELO MONTECASTILLO GOLF

Jerezin kaupungin laitamilla sijaitseva tyylikäs Barcelo Montecastillo Golf & Sport Resort on upea ja ensiluokkainen 5 tähden hotelli, jossa rauhallisen golfloman viettäminen onnistuu luksuspuitteissa. Golfin lisäksi voit täällä majoittuessasi nauttia Jerezin ja Cadizin kaupunkien historiasta, nähtävyyksistä, rannoista sekä ravintoloista - shoppailuakaan unohtamatta!

LUE LISÄÄ
BARCELÓ COSTA BALLENA GOLF & SPA

BARCELÓ COSTA BALLENA GOLF & SPA

Barcelo Costa Ballena Golf & Spa on 4-tähden moderni andalusialaiseen tyyliin rakennettu hotelli. Hotellissa on 228 huonetta, jotka on täysin remontoitu vuonna 2018. Hotellin vieressä  on 27-reikäinen golfkenttä sekä merenranta. Kohteen hinta-laatusuhde on todella kohdallaan eli mitä muuta voi golflomalta toivoa?

LUE LISÄÄ
ISLA CANELA PLAYA APARTMENTS

ISLA CANELA PLAYA APARTMENTS

Aivan meren rannassa sijaitsevat Isla Canela Beach Apartments ja muutama kortteli sisämaahan päin olevat Isla Canela Garzas Apartments ovat loistava valinta yhdistää golf (huoneistojen omistuksessa on kaksi omaa golfkenttää alle 20min ajomatkan päässä) sekä meri. Huoneistot toimivat sekä viikon reissuilla että Long Stay golflomilla.
LUE LISÄÄ
PRECISE  RESORT EL ROMPIDO

PRECISE RESORT EL ROMPIDO

El Rompidon 18-reikäisten North- ja South kenttien vieressä, noin yhden tunnin ajomatkan päässä Faron lentokentältä sijaitseva Precise Resort El Rompido on ihastuttava viiden tähden hotelli Costa de la Luzilla. Tässä tyylikkäässä golfhotellissa vietät rentouttavan ja toimivan golfloman rauhallisessa ja viihtyisässä ympäristössä El Rompidon kalastajakylän tuntumassa.

LUE LISÄÄ
DOUBLE TREE BY HILTON ISLANTILLA GOLF RESORT

DOUBLE TREE BY HILTON ISLANTILLA GOLF RESORT

Vuonna 2020 täysin uusittu DoubleTree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort on Islantillan 27-reikäisen golfkentän vieressä sijaitseva tyylikäs neljän tähden hotelli, joka on oivallinen valinta hyvää hinta-laatusuhdetta hakevalle golflomailijalle! Omilla parvekkeilla varustellut huoneet ovat valoisia ja viihtyisiä ja huonehintaan usein sisältyvä puolihoito on monipuolinen ja vaivaton vaihtoehto. Hotelli on noin tunnin ajomatkan päässä Portugalin puolella sijaitsevalta Faron lentokentältä ja noin kolmen ja puolen tunnin päässä Malagan lentokentältä.

LUE LISÄÄ
ISLA CANELA GOLF APARTMENTS

ISLA CANELA GOLF APARTMENTS

Isla Canela Golf Apartments-huoneistot sijaitsevat aivan Isla Canelan golfkentän vieressä tarjoillen näkymät suoraan kentän viidennelle väylälle (HUOM! golfkentälle pitää silti mennä autolla). Huoneistot ovat osa rauhallista ympäristöä, josta löytyvät niin huoneistoille yhteinen uima-allas (auki heinä-elokuussa), tennis- ja padelkentät kuin vehreät puutarha-alueet. Hinta laatusuhteeltaan todella toimia Long-stay golfkohde! 

LUE LISÄÄ