Jo kohta 20 vuotta toteutettuja golf-unelmia

Golf Tailors Oy on toteuttanut suomalaisten golffareiden unelmalomamatkoja perustamisestaan, vuodesta 2002 lähtien. Onnistuneiden lomien toteutuksen salaisuus on vankka matkailualan ammattitaito, vuosien varrella kertynyt kokemuksellinen tieto myytävistä kohteista ja pelattavista kentistä sekä kiinteät suhteet kohteiden avainhenkilöihin. Yrityksen omistajat, intohimoiset golffarit Susanna ja Ilkka Särkinen vastaavat yrityksen kokonaisvaltaisesta palvelusta niin kuin he toivoisivat itseään palveltavan.

- Olemme pelanneet lähes jokaisella golfkentällä ja majoittuneet ainakin 90 prosentissa hotelleista, joita markkinoimme. Valikoimme kohteemme tarkoin varmistaaksemme tarjottavan laadun ja näin asiakkaidemme tyytyväisyyden. Tiedämme ja tunnemme kohteemme erittäin hyvin.

- Menestyksemme on kuitenkin tyytyväisten asiakkaidemme ansiota. Asiakkaamme ovat onneksemme valinneet meidät vuodesta toiseen ja tuoneet mukanaan ystäviä ja tuttavia. Jatkuvasti laajentuva tarjontamme luo mahdollisuuden toteuttaa asiakkaidemme hurjimmatkin golfunelmat vuodesta toiseen.

- Menestyksemme on onnellisten asiakkaidemme ansiota. Asiakkaamme ovat onneksemme valinneet meidät vuodesta toiseen ja tuoneet mukanaan ystäviä ja tuttavia. Jatkuvasti laajentuva tarjontamme luo mahdollisuuden toteuttaa asiakkaidemme hurjimmatkin unelmat vuodesta toiseen.

Vaikeuksien kautta vahvemmaksi

Golf Tailorsilla on muiden matkailualan yritysten tavoin takanaan rankat puolitoista vuotta korona-aikaa. Siitä huolimatta hengissä on selvitty ja usko tulevaan sekä matkailun palautumiseen on kova.

Joka tapauksessa rankkoihin kuukausiin on mahtunut myös iloisia asioita; yksi niistä on se, että Golf Tailorsista voi nyt puhua todellisena perheyrityksenä! Särkisten perheen tyttäret Oona ja Tara ovat viime vuoden aikana astuneet tosissaan mukaan yrityksen toimintaan yliopisto-opintojensa ohessa. Myös toimistokoira Minni on pysynyt mukana piristämässä työilmapiiriä.

Ammattitaitoa ja asennetta

Susanna Särkinen hankki ennen yrittäjäksi ryhtymistään vankan hotelli- ja matkailualan koulutuksen sekä monipuolisen työkokemuksen. Matkailualan AMK Restonomi ja myöhemmin MBA-tutkinnon suorittanut Susanna työskenteli Scandic-hotelliketjun, Viking Linen ja Travis-nettimatkatoimiston palveluksessa. Ilkka Särkisen ammattitaito on kertynyt vuosien työskentelystä Aurinkomatkoilla, Matkatoimisto Areassa ja viimeisimpänä ennen yrittäjäksi ryhtymistä SAS/Blue1-lentoyhtiössä.

Golf Tailorsin nuoremman sukupolven kokemus karttuu tällä hetkellä markkinointi- sekä back office-hommien ja satunnaisten matkojen vetämisen parissa, jonka lisäksi molemmat tytöistä opiskelevat päätoimisesti kauppakorkeakoulussa; Oona neljättä vuotta Aalto Yliopistossa pääaineenaan Yritysjuridiikka, Tara ensimmäistä vuotta Tampereen Yliopistossa perusopintojen parissa. Oonan ja Taran tarkoituksena on myös ohjata Golf Tailorsia niin sanotusti nuorekkaampaan suuntaan kehittämällä ja suunnittelemalla tuotteita ja tapahtumia ikäisilleen nuorille golfareille.

Särkisten yhteinen kunnianhimoinen tavoite on yhdistää kaikkien vankka ammattitaito, intohimo golfia ja matkailua kohtaan sekä perhe-elämä.

- Työskentelemme asiakkaidemme parhaaksi kelloon katsomatta, sillä yrittäjälle jokainen asiakas on arvokas. Nautimme perheellisinä golffareina samoista asioista kuin asiakkaamme, joten tarjoamme lomia kuin ne tulisivat itsellemme.

1