DRUIDS GLEN HOTEL & GOLF RESORT

DRUIDSGLEN12TH.jpg
DRUIDSGLENHOTELBAR.jpg
DRUIDSGLENHOTELRESTAURANT.jpg
DRUIDSGLENHOTELBAR2.jpg
DRUIDSGLENHOTELBAR3.jpg
DRUIDSGLENHOTELDELUXE.jpg
DRUIDSGLENHOTELDELUXE2.jpg
DRUIDSGLEN12TH.jpg
DRUIDSGLENHOTELBAR.jpg
DRUIDSGLENHOTELRESTAURANT.jpg
DRUIDSGLENHOTELBAR2.jpg
DRUIDSGLENHOTELBAR3.jpg
DRUIDSGLENHOTELDELUXE.jpg
DRUIDSGLENHOTELDELUXE2.jpg


Kuvaukset

golf.png
pool-indoor.png
spa.png
restaurant.png
bar.png
pro-shop.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ

Druids Glen Hotel & Golf Resort on luksushotelli, joka sijaitsee upealla paikalla Irlannin Wicklown kreivikunnassa. Hotelli tunnetaan erityisesti ylellisyydestään, ensiluokkaisista palveluistaan ja upeista maisemistaan.

Druids Glen Hotel tunnetaan myös maailmanluokan golfkentistään. Hotelli on isännöinyt useita golfturnauksia ja on suosittu kohde golfareiden keskuudessa. Kentät ovat kauniisti maisemoituja ja tarjoavat haastavia pelielämyksiä kaiken tasoisille pelaajille.
HUONEET

Druids Glen Hotel on piilotettu vehreän metsän ja kauniiden kukkuloiden ympäröimänä, mikä tarjoaa vierailijoille rauhallisen ja rentouttavan ympäristön. Hotellin elegantit huoneet ja sviitit ovat tyylikkäästi sisustettuja ja varusteltuja kaikilla modernilla mukavuuksilla, joiden avulla vierailijat voivat nauttia ylellisestä oleskelusta.

RAVINTOLAT

Hotellin ylelliset palvelut ovat vertaansa vailla. Siellä on gourmet-ravintoloita, joissa vieraat voivat nauttia herkullisista ruokalajeista ja paikallisista herkuista. Lisäksi hotellissa on viihtyisiä baareja, joissa voi rentoutua ja nauttia laadukkaista juomista.


Tarjouksemme tästä hotellista

VIIKON GOLFLOMA IRLANNISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 1.4.2024 - 29.02.2025 ja lähde upealle viikon golflomalle Irlantiin, tunnelmalliseen Druids Glen Hotel & Golf Resortiin! Tämän hienon viikon golfloman aikana majoitut tyylikkäissä viiden tähden puitteissa ja pelaat 5 kierrosta golfia Druids Glenin tasokkailla kentillä.

HINTA ALK 1359
Katso hinnasto

VIIKON GOLFLOMA IRLANNISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 1.4.2024 - 29.02.2025 ja lähde upealle viikon golflomalle Irlantiin, tunnelmalliseen Druids Glen Hotel & Golf Resortiin! Tämän hienon viikon golfloman aikana majoitut tyylikkäissä viiden tähden puitteissa ja pelaat 5 kierrosta golfia Druids Glenin tasokkailla kentillä. HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (majoitus ja golf), mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

Druids Glen Hotel & Golf Resort on tasokas viiden tähden hotelli, joka sijaitsee upealla paikalla Irlannin Wicklown kreivikunnassa. Hotelli tunnetaan erityisesti ylellisyydestään, ensiluokkaisista palveluistaan, upeista maisemistaan sekä maailmanluokan golfkentistään. Resort on isännöinyt useita golfturnauksia ja on suosittu kohde golfareiden keskuudessa. Kentät ovat kauniisti maisemoituja ja tarjoavat haastavia pelielämyksiä kaiken tasoisille pelaajille.

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ
- 7 yön majoitus 2h Deluxe huoneessa aamiaisella Druids Glen Hotel & Golf Resortissa 5*
- 5 kierrosta golfia (3x Druids Heath ja 2x Druids Glen) etukäteen varatuilla tiiajoilla

LISÄMAKSUSTA
- 20e toimistomaksu
- Lennot Dubliniin
- 70e/bägi golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu
- Lentokenttäkuljetukset
- 50e/yö/hlö huoneluokan korotus Superior Roomiin
- Mahdollinen turistivero - maksu paikan päällä hotellissa