RETRO RIVERSIDE WELLNESS RESORT

RETRORIVERSIDEOUT.jpg
RETRORIVERSIDELAKE.jpg
RETRORIVERSIDEROOM2.jpg
RETRORIVERSIDEROOM.jpg
RETRORIVERSIDELOBBY.jpg
RETRORIVERSIDEBAR.jpg
RETRORIVERSIDEPOOL.jpg
RETRORIVERSIDEOUT.jpg
RETRORIVERSIDELAKE.jpg
RETRORIVERSIDEROOM2.jpg
RETRORIVERSIDEROOM.jpg
RETRORIVERSIDELOBBY.jpg
RETRORIVERSIDEBAR.jpg
RETRORIVERSIDEPOOL.jpg


Kuvaukset

pool-indoor.png
restaurant.png
bar.png
fitness.png
wifi-room.png
wifi-lobby.png
YLEISTÄ

Rauhallisen järven rannalla Karlovy Varyn kylpyläkaupungissa sijaitseva Retro Riverside Wellness Resort on ihastuttava viiden tähden hotelli vain 3 kilometrin päässä Cihelnyn golfkentältä. Resortin yhteydessä on upea kahteen kerrokseen levittäytynyt spa useine saunoineen, sisäaltaineen ja hoitohuoneineen, tyylikäs italialainen ravintola sekä elegantti aulabaari. Karlovy Varyn viehättävä keskusta sijaitsee noin 9 kilometrin päässä hotellista.

HUONEET
Retro Riverside Wellness Resortin kaikissa klassiseen tyyliin sisustetuissa huoneissa ja suiteissa on oma parveke tai terassi, josta avautuvat näkymät joko järvelle tai hotellia ympäröivään luontoon. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluu lisäksi ainakin taulu-tv, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja sekä kylpytakit- ja tohvelit. 

Hotellissa on seuraavanlaisia huoneluokkia: Superior Room, River Suite, Capitain Suite ja Admiral Suite.
RAVINTOLAT
Retro Riverside Wellness Resortissa on tyylikäs italialaistyylinen ravintola La Terrazza, jonka terassilta aukeavat kauniit näkymät järvelle. Ravintolan lisäksi hotellissa on aulabaari Lobby Bar, josta löytyy monipuolinen valikoima niin italialaisia kuin paikallisia viinejä, samppanjaa ja konjakkeja.  

ETÄISYYDET
  • Prahan lentokenttä 1 h 25 min
  • Karlovy Varyn keskusta noin 10 min
  • Cihelny Golf & Wellness 5 min