GOLFPAKETIT

VILA GALÉ AMPALIUS

VILA GALÉ AMPALIUS

Vilamouran kaupungin keskustan ja venesataman tuntumassa sijaitseva Vila Galé Ampalius on viihtyisä neljän tähden hotelli, jossa vietät toimivan ja mukavan Algarven golfloman vain kävelymatkan päässä ravintoloista, kaupoista ja merenrannasta! Valitse siis itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 12.2. - 31.10.2024 ja suuntaa omatoimiselle golfmatkalle, jonka aikana pääset pelaamaan 5 kierrosta golfia Dom Pedron huippukentillä ja nauttimaan vuokra-auton tuomasta vapaudesta! HUOM! Matkan hinta sisältää pelkät maapalvelut (vuokra-auto, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot Faroon tai Lissaboniin puolestasi!

VIIKON OMATOIMIGOLFLOMA PORTUGALIN ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1134
VARAA
CONRAD ALGARVE

CONRAD ALGARVE

Valitse itsellesi sopiva matkustusajankohta ja lähde upealle viikon golflomalle Portugalin Algarveen, ylelliseen viiden tähden Conrad Algarve Resortiin! Tämän golfloman vietät majoittuen aivan ensiluokkaisissa puitteissa, pelaten Algarven ja Portugalin upeimpiin kuuluvilla Vale do Lobon ja Quinta do Lagon kentillä ja nauttien vuokra-auton tuomasta vapaudesta. HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (vuokra-auto, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi! 

VIIKON GOLFLOMA ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1708
VARAA
HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

Valitse itsellesi sopiva matkustusajankohta ja lähde upealle viikon golflomalle Portugalin Algarveen, ihastuttavaan, juuri uusittuun Hilton Vilamouraan Resortiin. Tämän golfmatkan aikana majoitut viiden tähden puitteissa  Dom Pedro Pinhal -golfkentän vieressä ja pelaat jokaisella Dom Pedron toinen toistaan upeammalla kentällä! HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (kuljetukset Faron lentokentältä, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi! Jos haluat lentää Lissaboniin, niin suosittelemme vuokra-auton ottoa!  

TALVEA PAKOON ALGARVEEN - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1272
VARAA
AMENDOEIRA GOLF RESORT

AMENDOEIRA GOLF RESORT

Valitse mieleisesi matkustusajankohta ja lähde viettämään viihtyisää viikon golflomaa Portugalin Algarvessa sijaitsevaan Amendoeira Golf Resortiin! Tämän 7 yön matkan aikana majoitut Amendoeira Golf Resortin huoneistoissa ja pelaat rajattoman määrän golfkierroksia resortin kahdella 18-reikäisellä kentällä, joista toisen on suunnitellut itse Sir Nick Faldo. Myös golfauton käyttö päivän ensimmäisellä kierroksella kuuluu hintaan!

7 YÖN GOLFLOMA RAJATTOMILLA KIERROKSILLA ALGARVESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1227
VARAA
HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

Lähde mukaan Golf Tailorsin pelimatkalle tarunhohtoiseen Vilamouraan marraskuussa 2024! Portugalin Algarvessa sijaitseva Vilamoura on yksi Euroopan parhaista loma- ja golfkohteista lukuisten huippukenttien ja -ravintoloidensa ansiosta. Tällä, aikavälille 9.-16.11.2024 sijoittuvalla ryhmämatkalla majoitut seitsemän ylellistä yötä viiden tähden Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa -hotellissa ja nautit viidestä upeasta golfkierroksesta Dom Pedro -ketjun kentillä.

MARRASKUUN PELIMATKA MAJESTEETTISEEN VILAMOURAAN 9. - 16.11.2024 - SISÄLTÄÄ LENNOT!
HINTA ALK 1795
VARAA
PALMARES BEACH HOUSE HOTEL

PALMARES BEACH HOUSE HOTEL

Valitse mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 1.3. - 31.10.2024 ja lähde ihastuttavalle viikon omatoimigolflomalle viiden tähden Palmares Beach House Hoteliin. Tämän 7 yön mittaisen golfmatkan aikana majoitut tyylikkäissä puitteissa meren äärellä, pelaat 5 kierrosta golfia Palmareksen 27-reikäisellä kentällä ja vierailet pakettiin sisältyvän vuokra-auton turvin vaikkapa Lagosin kaupungissa tai lähialueen kalastajakylissä illallisella. HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (vuokra-auto, majoitus, golf), mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

VIIKON OMATOIMINEN GOLFLOMA VIIDEN TÄHDEN PUITTEISSA ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1237
VARAA
BOAVISTA GOLF & SPA

BOAVISTA GOLF & SPA

Vältä marraskuun kaamosmasennus ja lähde viettämään aurinkoista long stay -golflomaa ryhmän kanssa läntisen Algarven maisemiin 3.11.-1.12.2024! Tällä neljän viikon mittaisella lomalla majoitut Algarven Lagosissa sijaitsevan Boavista Golf & Spa Resortin kahden makuuhuoneen huoneistoissa, pelaat 14 kierrosta golfia etukäteen varatuilla tiiajoilla kuljetuksista sekä Golf Tailorsin matkanvetäjien sekä muiden ryhmäläisten seurasta nauttien. Matkassa mukana tutut long stay -matkanvetäjämme Ritva Fransman ja Kirsi Markkanen!

LONG STAY -GOLFLOMA RYHMÄN SEURASSA ALGARVESSA 3.11. - 1.12.2024 - SISÄLTÄÄ LENNOT!
HINTA ALK 3195
VARAA