GOLFPAKETIT

VILA GALÉ AMPALIUS

VILA GALÉ AMPALIUS

Vilamouran kaupungin keskustan ja venesataman tuntumassa sijaitseva Vila Galé Ampalius on viihtyisä neljän tähden hotelli, jossa vietät toimivan ja mukavan Algarven golfloman vain kävelymatkan päässä ravintoloista, kaupoista ja merenrannasta! Valitse siis itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 01.11. - 31.10.2025 ja suuntaa omatoimiselle golfmatkalle, jonka aikana pääset pelaamaan 5 kierrosta golfia Dom Pedron huippukentillä ja nauttimaan vuokra-auton tuomasta vapaudesta! HUOM! Matkan hinta sisältää pelkät maapalvelut (vuokra-auto, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot Faroon tai Lissaboniin puolestasi!

VIIKON OMATOIMIGOLFLOMA PORTUGALIN ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1023
VARAA
CONRAD ALGARVE

CONRAD ALGARVE

Valitse itsellesi sopiva matkustusajankohta ja lähde upealle viikon golflomalle Portugalin Algarveen, ylelliseen viiden tähden Conrad Algarve Resortiin! Tämän golfloman vietät majoittuen aivan ensiluokkaisissa puitteissa, pelaten Algarven ja Portugalin upeimpiin kuuluvilla Vale do Lobon ja Quinta do Lagon kentillä ja nauttien vuokra-auton tuomasta vapaudesta. HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (vuokra-auto, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi! 

VIIKON GOLFLOMA ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1708
VARAA
HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

Valitse itsellesi sopiva matkustusajankohta ja lähde upealle viikon golflomalle Portugalin Algarveen, ihastuttavaan, juuri uusittuun Hilton Vilamouraan Resortiin. Tämän golfmatkan aikana majoitut viiden tähden puitteissa  Dom Pedro Pinhal -golfkentän vieressä ja pelaat jokaisella Dom Pedron toinen toistaan upeammalla kentällä! HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (kuljetukset Faron lentokentältä, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi! Jos haluat lentää Lissaboniin, niin suosittelemme vuokra-auton ottoa!  

TALVEA PAKOON ALGARVEEN - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1244
VARAA
AMENDOEIRA GOLF RESORT

AMENDOEIRA GOLF RESORT

Valitse mieleisesi matkustusajankohta ja lähde viettämään viihtyisää viikon golflomaa Portugalin Algarvessa sijaitsevaan Amendoeira Golf Resortiin! Tämän 7 yön matkan aikana majoitut Amendoeira Golf Resortin huoneistoissa ja pelaat rajattoman määrän golfkierroksia resortin kahdella 18-reikäisellä kentällä, joista toisen on suunnitellut itse Sir Nick Faldo. Myös golfauton käyttö päivän ensimmäisellä kierroksella kuuluu hintaan!

7 YÖN GOLFLOMA RAJATTOMILLA KIERROKSILLA ALGARVESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1301
VARAA
PALMARES BEACH HOUSE HOTEL

PALMARES BEACH HOUSE HOTEL

Valitse mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 1.3. - 31.10.2024 ja lähde ihastuttavalle viikon omatoimigolflomalle viiden tähden Palmares Beach House Hoteliin. Tämän 7 yön mittaisen golfmatkan aikana majoitut tyylikkäissä puitteissa meren äärellä, pelaat 5 kierrosta golfia Palmareksen 27-reikäisellä kentällä ja vierailet pakettiin sisältyvän vuokra-auton turvin vaikkapa Lagosin kaupungissa tai lähialueen kalastajakylissä illallisella. HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (vuokra-auto, majoitus, golf), mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

VIIKON OMATOIMINEN GOLFLOMA VIIDEN TÄHDEN PUITTEISSA ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1419
VARAA
AP CABANAS BEACH & NATURE

AP CABANAS BEACH & NATURE

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja lähde vaivattomalle omatoimiselle golfmatkalle Portugalin aurinkoiseen Algarveen. Tämän viikon mittaisen matkan aikana majoitut viihtyisässä neljän tähden AP Cabanas Beach & Nature hotellissa, nautit All Inclusiven helppoudesta ja pelaat 5 kierrosta golfia alueen kenttilä. 

VIIKON OMATOIMINEN ALL INCLUSIVE -GOLFLOMA ALGARVESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1266
VARAA
PESTANA DOM JOÃO II

PESTANA DOM JOÃO II

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja lähde edulliselle omatoimiselle golfmatkalle Portugalin aurinkoiseen Algarveen. Tämän viikon mittaisen matkan aikana majoitut viihtyisässä neljän tähden Pestana Dom João -hotellissa Alvorin kaupungissa ja pelaat 5 kierrosta golfia Pestanan kahdella kentällä.

VIIKON OMATOIMINEN GOLFMATKA PORTUGALIN ALGARVEEN (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 912
VARAA
DOM PEDRO MARINA

DOM PEDRO MARINA

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja lähde mukavalle omatoimiselle golflomalle Portugalin aurinkoiseen Algarveen. Tämän viikon mittaisen golfmatkan aikana majoitut viihtyisässä neljän tähden Dom Pedro Marinassa, kävelymatkan päässä Vilamouran venesatamasta, pelaat 5 kierrosta golfia Dom Pedron hienoilla kentillä, joille matkustat vaivattomasti hotellin tarjoamilla golfkenttäkuljetuksilla! Paketin edullisin hintakausi on marraskuu - helmikuu.

VIIKON OMATOIMIGOLFLOMA AURINKOISESSA ALGARVESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 947
VARAA
DOM PEDRO MARINA

DOM PEDRO MARINA

KERÄÄ 8 HENGEN PORUKKA JA YHDEN MATKA ON ILMAINEN! Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta, kerää oma porukkasi ja lähde aurinkoiselle golflomalle Portugalin Algarveen. Tämän golfmatkan aikana majoitut neljän tähden Dom Pedro Marina hotellissa ja pelaat 5 kierrosta golfia Dom Pedron Pinhal, Millennium ja Laguna kentillä! 

KERÄÄ 8 HENGEN PORUKKA JA VIETÄ VIIKON GOLFLOMA ALGARVESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 887
VARAA
HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

KERÄÄ 8 HENGEN PORUKKA JA YHDEN MATKA ON ILMAINEN! Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta, kerää oma porukkasi ja lähde aurinkoiselle golflomalle Portugalin Algarveen. Tämän golfmatkan aikana majoitut viiden tähden puitteissa Dom Pedro Pinhal -golfkentän vieressä ja pelaat 5 kierrosta golfia Dom Pedron Pinhal, Millennium ja Laguna kentillä! 

KERÄÄ 8 HENGEN PORUKKA JA VIETÄ VIIKON GOLFLOMA ALGARVESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1078
VARAA
AMENDOEIRA GOLF RESORT

AMENDOEIRA GOLF RESORT

KERÄÄ 8 HENGEN PORUKKA JA YHDEN MATKA ON ILMAINEN! Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta, kerää oma porukkasi ja lähde aurinkoiselle golflomalle Portugalin Algarveen. Tämän golfmatkan aikana majoitut neljän tähden Amendoeira Golf Resortin huoneistoissa ja pelaat rajattoman määrän golfkierroksia resortin kahdella 18-reikäisellä kentällä, joista toisen on suunnitellut itse Sir Nick Faldo. Myös golfauton käyttö päivän ensimmäisellä kierroksella kuuluu hintaan!! 

KERÄÄ 8 HENGEN PORUKKA JA VIETÄ VIIKON GOLFLOMA ALGARVESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1270
VARAA
PALMARES BEACH HOUSE HOTEL

PALMARES BEACH HOUSE HOTEL

KERÄÄ 8 HENGEN PORUKKA JA YHDEN MATKA ON ILMAINEN! Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta, kerää oma porukkasi ja lähde aurinkoiselle golflomalle Portugalin Algarveen. Tämän golfmatkan aikana majoitut tyylikkäissä puitteissa meren äärellä ja pelaat 5 kierrosta golfia Palmareksen 27-reikäisellä kentällä !!

KERÄÄ 8 HENGEN PORUKKA JA VIETÄ VIIKON GOLFLOMA ALGARVESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1370
VARAA
PESTANA VILA SOL VILAMOURA

PESTANA VILA SOL VILAMOURA

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikavälillä 01.10.2024 - 31.10.2025 ja lähde vaivattomalle omatoimiselle golfmatkalle Portugalin aurinkoiseen Algarveen. Tämän viikon mittaisen matkan aikana majoitut viihtyisässä neljän tähden Pestana Vila Sol -hotellissa 27-reikäisen golfkentän vieressä ja pelaat 5 kierrosta golfia. Paketin edullisin hintakausi on marraskuu 2024 - helmikuu 2025.

VIIKON OMATOIMINEN GOLFLOMA ALGARVESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 776
VARAA