GOLFPAKETIT

ANANTARA VILAMOURA

ANANTARA VILAMOURA

Valitse itsellesi sopiva matkustusajankohta ja lähde upealle viikon golflomalle Portugalin Algarveen, ihastuttavaan Anantara Vilamoura Resortiin. Tämän golfmatkan aikana majoitut todellisissa viiden tähden puitteissa Arnold Palmerin suunnitteleman Dom Pedro Victoria Golf Coursen vieressä ja pelaat kierroksen golfia jokaisella Dom Pedron toinen toistaan upeammalla kentällä! HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (kuljetukset, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

VIIDEN TÄHDEN GOLFLOMA ANANTARA VILAMOURA RESORTISSA PORTUGALISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1322
VARAA
VILA GALÉ AMPALIUS

VILA GALÉ AMPALIUS

Vilamouran kaupungin keskustan ja venesataman tuntumassa sijaitseva Vila Galé Ampalius on viihtyisä neljän tähden hotelli, jossa vietät toimivan ja mukavan Algarven golfloman vain kävelymatkan päässä ravintoloista, kaupoista ja merenrannasta! Tällä golflomalla pääset lisäksi majoittumaan paremmassa Superior -huoneessa, josta on suorat näkymät merelle. Hotellista on ilmainen kuljetus Dom Pedron upeille golfkentille ja tällä viikon golflomalla pääset pelaamaan kaikki viisi Dom Pedron kenttää ja nauttimaan tasokkaasta golfista.

VIIKON GOLFLOMA PORTUGALIN ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1121
VARAA
TIVOLI MARINA VILAMOURA

TIVOLI MARINA VILAMOURA

Vilamouran kaupungin keskustan ja huvivenesataman vieressä sijaitseva Tivoli Marina Vilamoura on tyylikäs viidentähden hotelli, jossa vietät toimivan ja mukavan golfloman vain kävelymatkan päässä ravintoloista, kaupoista ja merenrannasta! Tällä golflomalla pääset nauttimaan Vilamouran kaupungin elämästä ja loistavasta golfista Dom Pedron upeilla golfkentillä Algarven auringossa!

VIIKON GOLFLOMA PORTUGALIN ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1555
VARAA
CONRAD ALGARVE

CONRAD ALGARVE

Valitse itsellesi sopiva matkustusajankohta ja lähde upealle viikon golflomalle Portugalin Algarveen, ylelliseen viiden tähden Conrad Algarve Resortiin! Tämän golfloman vietät majoittuen aivan ensiluokkaisissa puitteissa, pelaten Algarven ja Portugalin upeimpiin kuuluvilla Vale do Lobon ja Quinta do Lagon kentillä ja nauttien vuokra-auton tuomasta vapaudesta. HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (vuokra-auto, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi! 

VIIKON GOLFLOMA ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1345
VARAA
HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

HILTON VILAMOURA AS CASCATAS GOLF RESORT & SPA

Valitse itsellesi sopiva matkustusajankohta aikaväliltä 1.9.2023 - 31.10.2024 ja lähde ihanalle omatoimiselle golfmatkalle Algarveen tyylikkääseen Hilton Vilamouraan. Tämän viikon mittaisen golfloman aikana majoitut tasokkaissa viiden tähden puitteissa, pelaat 5 kierrosta golfia Dom Pedron hienoilla kentillä ja teet pakettiin sisältyvällä vuokra-autolla päiväretken esimerkiksi Faroon tai Lagosiin.

VIIKON OMATOIMINEN GOLFLOMA ALGARVESSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1146
VARAA