GOLFPAKETIT

HOTEL TERRAVERDA AT EMPORDÀ GOLF

HOTEL TERRAVERDA AT EMPORDÀ GOLF

Lähde tyylikkäälle ja rauhalliselle viikon golfmatkalle Espanjan Empordaan heinä-joulukuussa 2022! Matkan aikana nautit viihtyisästä majoituksesta, 5 golfkierroksesta sekä vuokra-auton helppoudesta, joka mahdollistaa samalla vierailun vaikkapa Gironan historiallisessa kaupungissa.

OMATOIMINEN GOLVIIKKO COSTA BRAVASSA - HOTEL EMPORDA GOLF - HINTA EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1176
VARAA
HOTEL PERALADA WINE SPA & GOLF

HOTEL PERALADA WINE SPA & GOLF

Golflomakohde jossa nautit ikimuistoisesta oleskelusta Empordan sydämessä. Upeat huoneet, rauha, Costa Bravan parahs gastronomia - mitä muuta golflomalta voi toivoa?

STAY AND PLAY GOLFVIIKKO UPEASSA HOTEL PERALADASSA
HINTA ALK 1381
VARAA
HOTEL CAMIRAL AT PGA CATALUNYA

HOTEL CAMIRAL AT PGA CATALUNYA

PGA Catalunya Resortin ja sen huippugolfkenttien yhteydessä sijaitseva Hotel Camiral on upea ja tyylikäs viiden tähden hotelli, jossa vietät takuulla onnistuneen golfloman! Pakettiin sisältyy lentokenttäkuljetukset Gironan lentokentältä, jonne Ryan Air lentää keskiviikkoisin ja lauantaisin, joten varaa itse Ryan Airin halvat lennot ja lähde viihtyisälle golflomalle Espanjan aurinkoon!

VIIKON OMATOIMINEN GOLFLOMA ESPANJAN PGA CATALUNYASSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1125
VARAA
HOTEL CAMIRAL AT PGA CATALUNYA

HOTEL CAMIRAL AT PGA CATALUNYA

PGA Catalunya Resortin ja sen huippugolfkenttien yhteydessä sijaitseva Hotel Camiral on upea ja tyylikäs viiden tähden hotelli, jossa vietät takuulla onnistuneen pidennetyn viikonlopun! Pakettiin sisältyy lentokenttäkuljetukset Gironan lentokentältä, jonne Ryan Air lentää mm. lauantaisin, joten varaa itse Ryan Airin halvat lennot ja lähde viihtyisälle golflomalle Espanjan aurinkoon!

PIDENNETTY VIIKONLOPPU COSTA BRAVASSA - PGA CATALUNYA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 638
VARAA