GOLFPAKETIT

ONA MAR MENOR GOLF & SPA RESORT

ONA MAR MENOR GOLF & SPA RESORT

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 1.6.2023 – 31.10.2024 ja lähde rauhalliselle golflomalle Murciaan, tyylikkääseen viiden tähden Caleia Mar Menor Golf & Spa Resortiin! Tämän seitsemän päivän golfloman aikana majoitut viihtyisissä puitteissa, pelaat 5 kierrosta golfia kolmella kauniilla kentällä ja vierailet paketin hintaan sisältyvällä vuokra-autolla vaikkapa Murciassa tai Alicantessa! HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (majoitus, golf ja vuokra-auto), mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

AURINKOINEN OMATOIMIGOLFLOMA MURCIASSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 980
VARAA
HOTEL BONALBA ALICANTE

HOTEL BONALBA ALICANTE

Lähde huippuedulliselle ja viihtyisälle viikon golflomalle Espanjan Alicanteen Hotel Bonalbaan! Tällä matkalla majoitut 7 yötä toimivissa puitteissa, nautit lentokenttäkuljetusten tuomasta helppoudesta ja pelaat 5 kierrosta golfia hotellin vieressä olevalla Bonalban omalla kentällä tai lisämaksusta myös yhdellä tai neljällä eri vieraskentällä. Mikä parasta, Bonalban kenttää eivät Alicanten alueen monen muun kentän tavoin kasteluongelmat vaivaa, sillä kentällä on oma kierrätysvedellä toimiva kastelujärjestelmä!

EDULLINEN OMATOIMIGOLFLOMA ALICANTESSA , 5 KIERROSTA BONALBAN KENTÄLLÄ - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 676
VARAA
HOTEL BONALBA ALICANTE

HOTEL BONALBA ALICANTE

Lähde huippuedulliselle ja viihtyisälle viikon golflomalle Espanjan Alicanteen Hotel Bonalbaan! Tällä matkalla majoitut 7 yötä toimivissa puitteissa, nautit lentokenttä- ja vieraskentillä pelatessasi myös golfkenttäkuljetusten tuomasta helppoudesta ja pelaat 5 kierrosta golfia hotellin vieressä Bonalban omalla kentällä sekä Alendan kauniilla vieraskentällä. 

EDULLINEN GOLFLOMA BONALBASSA; GOLFIA BONALBAN JA ALENDAN KENTILLÄ - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 739
VARAA