GOLFPAKETIT

ONA MAR MENOR GOLF & SPA RESORT

ONA MAR MENOR GOLF & SPA RESORT

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 1.6.2023 – 31.10.2024 ja lähde rauhalliselle golflomalle Murciaan, tyylikkääseen viiden tähden Caleia Mar Menor Golf & Spa Resortiin! Tämän seitsemän päivän golfloman aikana majoitut viihtyisissä puitteissa, pelaat 5 kierrosta golfia kolmella kauniilla kentällä ja vierailet paketin hintaan sisältyvällä vuokra-autolla vaikkapa Murciassa tai Alicantessa! HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (majoitus, golf ja vuokra-auto), mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

AURINKOINEN OMATOIMIGOLFLOMA MURCIASSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 980
VARAA
HOTEL BONALBA ALICANTE

HOTEL BONALBA ALICANTE

Lähde huippuedulliselle ja viihtyisälle viikon golflomalle Espanjan Alicanteen Hotel Bonalbaan! Tällä matkalla majoitut 7 yötä toimivissa puitteissa, nautit lentokenttäkuljetusten tuomasta helppoudesta ja pelaat 5 kierrosta golfia hotellin vieressä olevalla Bonalban omalla kentällä tai lisämaksusta myös yhdellä tai neljällä eri vieraskentällä. Mikä parasta, Bonalban kenttää eivät Alicanten alueen monen muun kentän tavoin kasteluongelmat vaivaa, sillä kentällä on oma kierrätysvedellä toimiva kastelujärjestelmä!

EDULLINEN OMATOIMIGOLFLOMA ALICANTESSA , 5 KIERROSTA BONALBAN KENTÄLLÄ - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 756
VARAA
GRAND HYATT LA MANGA CLUB GOLF & SPA

GRAND HYATT LA MANGA CLUB GOLF & SPA

Murcian alue on rauhallisempi kohdevaihtoehto Etelä-Espanjassa golflomaillessasi! Murciaan suunnatessasi vältät turistirysät, mutta voit silti tutustua matkasi aikana esimerkiksi alueen ja kaupungin kulttuuriin ja historiaan tai sitten vain lomailla vaivattomasti ja pysytellä ainoastaan seesteisten golf resortien rauhassa. Tällä viikon omatoimimatkalla nautit jälkimmäisestä, sillä halutessasi sinun ei tarvitse poistua viikon aikana ihastuttavan La Manga Clubin tiluksilta ollenkaan, kun kaikki tarvittava useammasta golfkentästä monipuoliseen ravintolavalikoimaan löytyy itse resortin alueella! Oma vuokra-auto mahdollistaa kuitenkin esimerkiksi Murcian alueeseen ja sen nähtävyyksiin tutustumisen, jos sellainen matkan aikana kiinnostaa.

VIIKON GOLFMATKA UPEAAN LA MANGAAN MURCIAAN - KATSO ENNAKKOVARAAJAN ETU! (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1570
VARAA
HOTEL BONALBA ALICANTE

HOTEL BONALBA ALICANTE

Lähde huippuedulliselle ja viihtyisälle viikon golflomalle Espanjan Alicanteen Hotel Bonalbaan! Tällä matkalla majoitut 7 yötä toimivissa puitteissa, nautit lentokenttä- ja vieraskentillä pelatessasi myös golfkenttäkuljetusten tuomasta helppoudesta ja pelaat 5 kierrosta golfia hotellin vieressä Bonalban omalla kentällä sekä Alendan kauniilla vieraskentällä. 

EDULLINEN GOLFLOMA BONALBASSA; GOLFIA BONALBAN JA ALENDAN KENTILLÄ - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 813
VARAA
HOTEL MELIÁ VILLAITANA

HOTEL MELIÁ VILLAITANA

KERÄÄ 8 HENGEN PORUKKA JA YHDEN MATKA ON ILMAINEN! Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta, kerää oma porukkasi ja lähde aurinkoiselle golflomalle Espanjan Alicanteen. Tämän viikon mittaisella omatoimilomalla majoitut neljän tähden Melia Villaitana hotellissa ja pelaat 5 kierrosta golfia hotellin kahdella kentällä. 

KERÄÄ 8 HENGEN PORUKKA JA VIETÄ VIIKON GOLFLOMA ALICANTESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1144
VARAA
HOTEL BONALBA ALICANTE

HOTEL BONALBA ALICANTE

KERÄÄ 8 HENGEN PORUKKA JA YHDEN MATKA ON ILMAINEN! Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta, kerää oma porukkasi ja lähde aurinkoiselle golflomalle Espanjan Alicanteen. Tämän viikon mittaisella omatoimilomalla majoitut neljän tähden viihtyisässä Bonalba hotellissa ja pelaat 5 kierrosta golfia Bonalban ja Alendan kentillä.

KERÄÄ 8 HENGEN PORUKKA JA VIETÄ VIIKON GOLFLOMA ALICANTESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 877
VARAA