GOLFPAKETIT

LA FINCA RESORT

LA FINCA RESORT

Valitse mieleisesi matkustusajankohta ja lähde viettämään golflomaa Espanjan aurinkoon ihastuttavaan La Finca Resortiin Costa Blancalla! Viikon aikana pelaat 5 kierrosta golfia maineikkaalla La Fincan kentällä ja majoitut viiden tähden puitteissa!

OMATOIMIGOLFLOMA IHASTUTTAVASSA LA FINCASSA ALICANTESSA (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1175
VARAA
GRAND HYATT LA MANGA CLUB GOLF & SPA

GRAND HYATT LA MANGA CLUB GOLF & SPA

Murcian alue on rauhallisempi kohdevaihtoehto Etelä-Espanjassa golflomaillessasi! Murciaan suunnatessasi vältät turistirysät, mutta voit silti tutustua matkasi aikana esimerkiksi alueen ja kaupungin kulttuuriin ja historiaan tai sitten vain lomailla vaivattomasti ja pysytellä ainoastaan seesteisten golf resortien rauhassa. Tällä viikon omatoimimatkalla nautit jälkimmäisestä, sillä halutessasi sinun ei tarvitse poistua viikon aikana ihastuttavan La Manga Clubin tiluksilta ollenkaan, kun kaikki tarvittava useammasta golfkentästä monipuoliseen ravintolavalikoimaan löytyy itse resortin alueella! Oma vuokra-auto mahdollistaa kuitenkin esimerkiksi Murcian alueeseen ja sen nähtävyyksiin tutustumisen, jos sellainen matkan aikana kiinnostaa.

VIIKON GOLFMATKA UPEAAN LA MANGAAN MURCIAAN - KATSO ENNAKKOVARAAJAN ETU! (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 1284
VARAA
OCCIDENTAL MURCIA SIETE CORONAS

OCCIDENTAL MURCIA SIETE CORONAS

Kun suuntaat golfmatkalle Murcian keskustassa sijaitsevaan Occidental Murcia Siete Coronas -hotelliin, nautit samalla reissulla niin golf- kuin kaupunkilomasta! Tämän matkan aikana pelaat 5 kierrosta golfia Murcian alueen kauniilla kentillä ja liikut kätevästi vuokra-autolla, joka mahdollistaa tutustumisen myös muuhun kuin pelkkiin golfkenttiin - ja mikä parasta, kaikki on varattu sinulle valmiiksi etukäteen!

VIIKON GOLFMATKA ESPANJAN MURCIAAN - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 955
VARAA
DESERT SPRINGS RESORT

DESERT SPRINGS RESORT

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikavälillä 1.12.2023 - 30.6.2024 ja vietä viikon mittainen UNLIMITED GOLF -loma upealla Desert Springs Golf Clubilla! Kahden tunnin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä sijaitsevassa resortissa asut laadukkaissa huoneistoissa ja pelaat rajatonta golfia resortin huippukentällä!. Myös GOLFAUTON käyttö kuuluu hintaan!

VIIKON UNLIMITED GOLFLOMA DESERT SPRINGSISSÄ - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 652
VARAA
HOTEL 525

HOTEL 525

Kun suuntaat golfmatkalle Murcian merenrantakaupunki Los Alcázaresissa sijaitsevaan Hotel 525:een, nautit samalla reissulla niin golf- kuin kaupunkilomasta! Tämän matkan aikana pelaat 5 kierrosta golfia Murcian alueen kauniilla kentillä ja liikut kätevästi vuokra-autolla, joka mahdollistaa tutustumisen myös muuhun kuin pelkkiin golfkenttiin!

VIIKON GOLFMATKA ESPANJAN MURCIAAN (EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 973
VARAA