GOLFPAKETIT

THE OBEROI BEACH RESORT AL ZORAH - AJMAN

THE OBEROI BEACH RESORT AL ZORAH - AJMAN

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja vietä upea golfloma Arabiemiraateissa, Dubain ja Ras Al Khaimahin välimaastossa sijaitsevassa Ajmanin emiraatissa, jossa nautit viikosta ihastuttavassa viiden tähden The Oberoi Beach Resortissa ja pelaat golfia upealla Al Zorahin kentällä. Ajman on loistava kohdevaihtoehto golflomallesi Lähi-Idässä, kun kaipaat majoitusta rauhallisessa ja seesteisessä ympäristössä meren rannalla ja golfkentän vieressä, mutta samalla vain noin tunnin ajomatkan päässä suurkaupungin nähtävyyksistä sekä aktiivisuus- ja ostosmahdollisuuksista! Tämän viikon mittaisen golfloman aikana majoitut 7 yötä tyylikkäässä Premier -huoneessa The Oberoi Beach Resortissa, pelaat 4 kierrosta golfia Al Zorahin kauniilla kentällä ja nautit lentokenttäkuljetusten vaivattomuudesta.

VIIDEN TÄHDEN GOLFVIIKKO ARABIEMIRAATTIEN AJMANISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 2643
VARAA
WALDORF ASTORIA RAS AL KHAIMAH

WALDORF ASTORIA RAS AL KHAIMAH

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja lähde viikon golflomalle aurinkoiseen Ras Al Khaimahiin, upeaan ja ylelliseen viiden tähden Waldorf Astoria Ras Al Khaimahiin. Ras Al Khaimahissa nautit muita emiraatteja aavistuksen edullisemmasta hintatasosta ja rennosta rantalomailusta golfkentän vieressä. Täällä pelaat viikossa 5 kierrosta golfia samaan hintaan kuin toisissa emiraateissa 4, loikoilet rannalla tai isoilla uima-allasalueille ja valitset halutessasi vaivattoman puolihoidon "meal planiksi".

OMATOIMIGOLFLOMA VIIDELLÄ KIERROKSELLA GOLFIA RAS AL KHAIMAHISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 2580
VARAA
VOGO ABU DHABI GOLF RESORT & SPA

VOGO ABU DHABI GOLF RESORT & SPA

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja lähde ihanalle viikon golflomalle aurinkoiseen Abu Dhabiin! Tämän huikean omatoimimatkan aikana pelaat 5 kierrosta golfia Abu Dhabin hienoilla kentillä ja majoitut tyylikkäissä puitteissa golfkentän vieressä viiden tähden VOGO Abu Dhabi Golf Resort & Spassa!

VIIKON GOLFLOMA ABU DHABISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 2580
VARAA
CROWNE PLAZA YAS ISLAND

CROWNE PLAZA YAS ISLAND

Valitse itsellesi mieluisa ajankohta ja lähde mahtavalle viikon golflomalle aurinkoiseen Abu Dhabiin! Tämän huikean omatoimimatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Abu Dhabin hienoilla kentillä ja majoitut tyylikkäässä ja toimivassa Crowne Plaza Abu Dhabi - Yas Islandissa. Tästä ei golfloma parane!

AURINKOISELLE GOLFLOMALLE ABU DHABIIN - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1801
VARAA
PARK HYATT DUBAI CREEK

PARK HYATT DUBAI CREEK

Lähde upealle ja aurinkoiselle viikon golflomalle Arabiemiraattien Dubaihin - tämän omatoimisen golfmatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain kauniilla kentillä, majoitut ylellisessä ja ensiluokkaisessa Park Hyatt Dubaissa ja nautit Dubain lämmöstä, lukuisista mahdollisista aktiviteeteista sekä rajattomista ostosmahdollisuuksista ja valtavasta ravintolatarjonnasta!

LUKSUSGOLFLOMALLE DUBAIHIN - PARK HYATT DUBAI - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 2504
VARAA
WYNDHAM DUBAI MARINA

WYNDHAM DUBAI MARINA

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja lähde viikon golflomalle monipuoliseen Dubaihin, neljän tähden Wyndham Dubai Marinaan kävelymatkan päähän JBR:n ravintoloista, kaupoista ja merenrannasta. Tämän omatoimimatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain tasokkailla kentillä ja nautit golfin ohella lämmöstä ja auringosta sekä halutessasi myös vaikkapa shoppailusta tai Dubain moninaisista nähtävyyksistä!

VIIKON GOLFLOMA DUBAISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1510
VARAA
INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

Lähde upealle ja aurinkoiselle viikon golflomalle Arabiemiraattien Dubaihin - tämän omatoimisen golfmatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain kauniilla kentillä ja majoitut tyylikkäässä viiden tähden InterContinental Dubai Marinassa kävelymatkan päässä merenrannasta ja JBR:n laajasta ravintola- ja ostosvalikoimasta!

VIIKON LUKSUSGOLFLOMA DUBAISSA - INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1998
VARAA
JW MARRIOTT HOTEL MARINA

JW MARRIOTT HOTEL MARINA

Lähde upealle ja aurinkoiselle viikon golflomalle Arabiemiraattien Dubaihin - tämän omatoimisen golfmatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain kauniilla kentillä ja majoitut ihastuttavassa viiden tähden JW Marriott Dubai Marinassa kävelymatkan päässä merenrannasta ja JBR:n laajasta ravintola- ja ostosvalikoimasta!

OMATOIMINEN VIIDEN TÄHDEN GOLFLOMA DUBAISSA (PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA)
HINTA ALK 2052
VARAA
THE ST.REGIS SAADIYAT ISLAND

THE ST.REGIS SAADIYAT ISLAND

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja lähde upealle viikon golflomalle aurinkoiseen Abu Dhabiin! Tämän huikean omatoimimatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Abu Dhabin hienoilla kentillä ja majoitut aivan ensiluokkaisissa puitteissa meren rannalla ylellisessä viiden tähden St. Regis Saadiyat Island Resortissa.

AURINKOINEN LUKSUSGOLFLOMA ABU DHABISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 2383
VARAA
THE FIRST COLLECTION AT JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE

THE FIRST COLLECTION AT JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE

Lähde upealle ja aurinkoiselle viikon golflomalle Arabiemiraattien Dubaihin - tämän omatoimisen golfmatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain kauniilla kentillä ja majoitut ihastuttavassa neljän tähden The First Collection at JVC -hotellissa kätevän ajomatkan päässä Dubain hienoimmista golfkentistä, ostoskeskuksista sekä muista nähtävyyksistä.

AURINKOINEN GOLFLOMA DUBAISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1440
VARAA
THE FIRST COLLECTION AT JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE

THE FIRST COLLECTION AT JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE

Päätä golfkausi 2024 unohtumattomalla Race to Dubai -finaalimatkalla Arabiemiraattien Dubaissa marraskuussa! Tämän ainutlaatuisien golfviikon aikana seuraat DP World Tourin huippujen peliä kahtena viimeisenä kisapäivänä, pelaat 4 kierrosta golfia, mukaan lukien itse kisakenttä Jumeirah Earth kisakuntoisena ja nautit hyvästä matkaseurasta golfkierrosten ja yhteisten illallisten aikana! Matkan aikana majoitutaan todella tasokkaissa ja tyylikkäissä neljän tähden puitteissa The First Collection JVC:ssä, joka on TripAdvisorissa rankattu koko Dubain hotellivalikoiman ensimmäiseksi (#1 Best Value of 1,971 places to stay in Dubai).

RACE TO DUBAI -FINAALIMATKA 15. - 23.11.2024 - PELAA KISAKENTTÄ JUMEIRAH EARTH ITSE!
HINTA ALK 2995
VARAA