GOLFPAKETIT

ADDRESS DUBAI MARINA

ADDRESS DUBAI MARINA

Lähde upealle ja aurinkoiselle viikon golflomalle Arabiemiraattien Dubaihin talvella 2022-2023! Tämän omatoimisen golfmatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain kauniilla kentillä, majoitut ihastuttavassa Address Dubai Marinassa ja nautit lämmöstä, lukuisista mahdollisista aktiviteeteista sekä rajattomista ostosmahdollisuuksista ja ravintolatarjonnasta!

LUKSUSGOLFLOMALLE DUBAIHIN - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1823
VARAA
DOUBLETREE BY HILTON MARJAN ISLAND

DOUBLETREE BY HILTON MARJAN ISLAND

Vietä helmikuussa 2023 omatoiminen golfviikko viiden tähden DoubleTree by Hilton Marjan Islandissa Ras Al Khaimahissa! Ras Al Khaimahissa nautit muita emiraatteja aavistuksen edullisemmasta hintatasosta ja rennosta rantalomailusta golfkentän vieressä. Täällä pelaat viikossa 5 kierrosta golfia samaan hintaan kuin toisissa emiraateissa 4, lököilet rannalla tai isoilla uima-allasalueille ja valitset halutessasi vaivattoman puolihoidon "meal planiksi".

OMATOIMIGOLFLOMA VIIDELLÄ KIERROKSELLA GOLFIA RAS AL KHAIMAHISSA HELMIKUUSSA 2023
HINTA ALK 1555
VARAA
PARK HYATT DUBAI

PARK HYATT DUBAI

Lähde upealle ja aurinkoiselle viikon golflomalle Arabiemiraattien Dubaihin talvella 2022-2023! Tämän omatoimisen golfmatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain kauniilla kentillä, majoitut ylellisessä ja ensiluokkaisessa Park Hyatt Dubaissa ja nautit Dubain lämmöstä, lukuisista mahdollisista aktiviteeteista sekä rajattomista ostosmahdollisuuksista ja valtavasta ravintolatarjonnasta!

LUKSUSGOLFLOMALLE DUBAIHIN - PARK HYATT DUBAI - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 2356
VARAA
THE ST.REGIS SAADIYAT ISLAND

THE ST.REGIS SAADIYAT ISLAND

Valitse itsellesi mieluisa ajankohta ja lähde upealle viikon golflomalle aurinkoiseen Abu Dhabiin! Tämän huikean omatoimimatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Abu Dhabin hienoilla kentillä ja majoitut aivan ensiluokkaisissa puitteissa meren rannalla St. Regis Saadiyat Island Resortissa. Tästä ei golfloma parane!

AURINKOINEN LUKSUSGOLFLOMA ABU DHABISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 2264
VARAA
CROWNE PLAZA YAS ISLAND

CROWNE PLAZA YAS ISLAND

Vietä helmikuussa 2023 viikon omaoimigolfloma Abu Dhabissa, Arabiemiraattien pääkaupungissa, joka on naapuriaan Dubaita rauhallisempi ja hillitympi golflomakohde. Täällä pelaat kolmella todellisella huippukentällä, jotka kaikki ihastuttavat omalla tyylillään, vierailet henkeäsalpaavan upeassa Sheikki Zayedin moskeijassa, teet ostoksia hulppeissa ostoskeskuksissa ja vietät vapaapäivää vaikkapa Ferrari World -teemapuistossa!

AURINKOINEN OMATOIMIGOLFLOMA ABU DHABISSA HELMIKUUSSA 2023
HINTA ALK 1525
VARAA
RADISSON HOTEL DUBAI DAMAC HILLS

RADISSON HOTEL DUBAI DAMAC HILLS

Lähden viikon omatoimigolflomalle Dubaihin helmikuussa 2023. Dubai on yhdistelmä toinen toistaan upeampia golfkenttiä, maailmanluokan shoppailumahdollisuuksia, aktiviteettivalikoimaa laskuvarjohypystä aavikkosafareihin sekä paljon nähtävää. Dubai on paras vaihtoehto golfarille, joka haluaa pelata lomansa aikana erilaisilla kentillä ja kokea olevansa "ytimessä" - Dubaissa viikon lomalle voi keksiä vaikka mitä tekemistä!

OMATOIMIGOLFLOMA UPEASSA DUBAISSA HELMIKUUSSA 2023
HINTA ALK 1595
VARAA