GOLFPAKETIT

PARK HYATT DUBAI CREEK

PARK HYATT DUBAI CREEK

Lähde upealle ja aurinkoiselle viikon golflomalle Arabiemiraattien Dubaihin - tämän omatoimisen golfmatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain kauniilla kentillä, majoitut ylellisessä ja ensiluokkaisessa Park Hyatt Dubaissa ja nautit Dubain lämmöstä, lukuisista mahdollisista aktiviteeteista sekä rajattomista ostosmahdollisuuksista ja valtavasta ravintolatarjonnasta!

LUKSUSGOLFLOMALLE DUBAIHIN - PARK HYATT DUBAI - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 2404
VARAA
WYNDHAM DUBAI MARINA

WYNDHAM DUBAI MARINA

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja lähde viikon golflomalle monipuoliseen Dubaihin, neljän tähden Wyndham Dubai Marinaan kävelymatkan päähän JBR:n ravintoloista, kaupoista ja merenrannasta. Tämän omatoimimatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain tasokkailla kentillä ja nautit golfin ohella lämmöstä ja auringosta sekä halutessasi myös vaikkapa shoppailusta tai Dubain moninaisista nähtävyyksistä!

VIIKON GOLFLOMA DUBAISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1484
VARAA
INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

Lähde upealle ja aurinkoiselle viikon golflomalle Arabiemiraattien Dubaihin - tämän omatoimisen golfmatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain kauniilla kentillä ja majoitut tyylikkäässä viiden tähden InterContinental Dubai Marinassa kävelymatkan päässä merenrannasta ja JBR:n laajasta ravintola- ja ostosvalikoimasta!

VIIKON LUKSUSGOLFLOMA DUBAISSA - INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1834
VARAA
JW MARRIOTT HOTEL MARINA

JW MARRIOTT HOTEL MARINA

Lähde upealle ja aurinkoiselle viikon golflomalle Arabiemiraattien Dubaihin - tämän omatoimisen golfmatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain kauniilla kentillä ja majoitut ihastuttavassa viiden tähden Address Dubai Marinassa kävelymatkan päässä merenrannasta ja JBR:n laajasta ravintola- ja ostosvalikoimasta!

LUKSUSGOLFLOMALLE DUBAIHIN - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 2052
VARAA
THE FIRST COLLECTION AT JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE

THE FIRST COLLECTION AT JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE

Lähde upealle ja aurinkoiselle viikon golflomalle Arabiemiraattien Dubaihin - tämän omatoimisen golfmatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain kauniilla kentillä ja majoitut ihastuttavassa neljän tähden The First Collection at JVC -hotellissa kätevän ajomatkan päässä Dubain hienoimmista golfkentistä, ostoskeskuksista sekä muista nähtävyyksistä.

AURINKOINEN GOLFLOMA DUBAISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1325
VARAA
THE FIRST COLLECTION AT JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE

THE FIRST COLLECTION AT JUMEIRAH VILLAGE CIRCLE

Päätä golfkausi 2024 unohtumattomalla Race to Dubai -finaalimatkalla Arabiemiraattien Dubaissa marraskuussa! Tämän ainutlaatuisien golfviikon aikana seuraat DP World Tourin huippujen peliä kahtena viimeisenä kisapäivänä, pelaat 4 kierrosta golfia, mukaan lukien itse kisakenttä Jumeirah Earth kisakuntoisena ja nautit hyvästä matkaseurasta golfkierrosten ja yhteisten illallisten aikana! Matkan aikana majoitutaan todella tasokkaissa ja tyylikkäissä neljän tähden puitteissa The First Collection JVC:ssä, joka on TripAdvisorissa rankattu koko Dubain hotellivalikoiman ensimmäiseksi (#1 Best Value of 1,971 places to stay in Dubai).

RACE TO DUBAI -FINAALIMATKA 15. - 23.11.2024 - PELAA KISAKENTTÄ JUMEIRAH EARTH ITSE!
HINTA ALK 2995
VARAA