GOLFPAKETIT

PARK HYATT DUBAI

PARK HYATT DUBAI

Lähde upealle ja aurinkoiselle viikon golflomalle Arabiemiraattien Dubaihin - tämän omatoimisen golfmatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain kauniilla kentillä, majoitut ylellisessä ja ensiluokkaisessa Park Hyatt Dubaissa ja nautit Dubain lämmöstä, lukuisista mahdollisista aktiviteeteista sekä rajattomista ostosmahdollisuuksista ja valtavasta ravintolatarjonnasta!

LUKSUSGOLFLOMALLE DUBAIHIN - PARK HYATT DUBAI - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 2343
VARAA
WYNDHAM DUBAI MARINA

WYNDHAM DUBAI MARINA

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja lähde viikon golflomalle monipuoliseen Dubaihin, neljän tähden Wyndham Dubai Marinaan kävelymatkan päähän JBR:n ravintoloista, kaupoista ja merenrannasta. Tämän omatoimimatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain tasokkailla kentillä ja nautit golfin ohella lämmöstä ja auringosta sekä halutessasi myös vaikkapa shoppailusta tai Dubain moninaisista nähtävyyksistä!

VIIKON GOLFLOMA DUBAISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1452
VARAA
INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA

Lähde upealle ja aurinkoiselle viikon golflomalle Arabiemiraattien Dubaihin - tämän omatoimisen golfmatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain kauniilla kentillä ja majoitut tyylikkäässä viiden tähden InterContinental Dubai Marinassa kävelymatkan päässä merenrannasta ja JBR:n laajasta ravintola- ja ostosvalikoimasta!

VIIKON LUKSUSGOLFLOMA DUBAISSA - INTERCONTINENTAL DUBAI MARINA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 1754
VARAA
ADDRESS DUBAI MARINA

ADDRESS DUBAI MARINA

Lähde upealle ja aurinkoiselle viikon golflomalle Arabiemiraattien Dubaihin - tämän omatoimisen golfmatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Dubain kauniilla kentillä ja majoitut ihastuttavassa viiden tähden Address Dubai Marinassa kävelymatkan päässä merenrannasta ja JBR:n laajasta ravintola- ja ostosvalikoimasta!

LUKSUSGOLFLOMALLE DUBAIHIN - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA
HINTA ALK 2011
VARAA