THE ST.REGIS SAADIYAT ISLAND N°138 - AURINKOINEN LUKSUSGOLFLOMA ABU DHABISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
auhxr-exterior-5117-hor-clsc.jpg
auhxr-adult-pool-9294-hor-clsc.jpg
auhxr-cabanas-9305-hor-clsc.jpg
auhxr-superior-room-6716-hor-clsc.jpg
auhxr-exterior-5118-hor-clsc.jpg
auhxr-exterior-5117-hor-clsc.jpg
auhxr-adult-pool-9294-hor-clsc.jpg
auhxr-cabanas-9305-hor-clsc.jpg
auhxr-superior-room-6716-hor-clsc.jpg
auhxr-exterior-5118-hor-clsc.jpg


Matkan sisältö

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta ja lähde upealle viikon golflomalle aurinkoiseen Abu Dhabiin! Tämän huikean omatoimimatkan aikana pelaat 4 kierrosta golfia Abu Dhabin hienoilla kentillä ja majoitut aivan ensiluokkaisissa puitteissa meren rannalla ylellisessä viiden tähden St. Regis Saadiyat Island Resortissa.
Meren rannalla Saadiyatin saarella sijaitseva ylellinen The St. Regis Saadiyat Island on ensiluokkainen ja upea viiden tähden resort aivan Saadiyat Beach Golf Clubin lähettyvillä Abu Dhabissa. Itse golfkenttä kulkee osittain myös hotellin edustalla. Hotellilla on oma uimaranta, mahtavat suuret ulkouima-allasalueet, useita ravintoloita ja baareja sekä upea Spa ja hyvinvointikeskus, jonka yhteydessä on muun muassa loistava kuntosali, 25 metriä pitkä sisäuima-allas sekä mahdollisuus pelata squashia ja pingistä. Monipuolisuutensa, ylellisyytensä ja ihanteellisen sijaintinsa vuoksi St. Regis Saadiyat Island on loistava kohde golfloman viettoon myös vaativammallekin golfmatkailijalle!
Huom! Matkan hinta sisältää pelkät maapalvelut (kuljetukset, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!
Huom!! Paketti ei ole voimassa jouluna, uutena vuotena, pääsiäisenä, ADIPEC konferenssin aikaan 04. - 07.11.2024 Kansainvälisen puolustuskonferenssin aikaan 17. - 21.02.2025 eikä Abu Dhabi Grand Prix - F1 kisojen aikaan.
MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ:
- Lentokenttäkuljetukset
- 7 yön majoitus 2h Partial Sea View -huoneessa aamiaisella St. Regis Saadiyat Island 5*
- 4 kierrosta golfia (2x Saadiyat Beach, 1x Yas Links, 1x Abu Dhabi Golf Club ) etukäteen varatuilla tiiajoilla (kierrokset ma-to, viikonlopputiiajat lisämaksusta)
- Golfauto kierroksilla
- Rangepallot ennen kierroksia
LISÄMAKSUSTA:
- 20e Toimistomaksu
- 20 AED/huone/yö paikallinen turistivero - maksu paikan päällä hotellissa
- Lennot Dubaihin
- 150e/bägi golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu
- 66e/hlö/kierros viikonlopputiiaika la tai su
- 65e/hlö/päivä puolihoito
- Golfkenttäkuljetukset - suosittelemme takseja, sillä ne tulevat edullisemmaksi (jos matkalla on 4 henkilöä, kannattaa takseja kuitenkin varautua odottamaan jonkin aikaa) 
- 52e/hlö Marhaba Silver - Vastaanotto lentokentällä tuloportilla, nopeampi maahantulotarkistus ja henkilökohtainen apu lentokentän maahantulomuodollisuuksien kaikissa vaiheissa (myös matkalaukkujen nouto) - SUOSITTELEMME!
KYSEINEN PAKETTI ON VOIMASSA, KUN VARAAT MATKAN VÄHINTÄÄN 60 PÄIVÄÄ ENNEN LÄHTÖÄ!


Hotelli