GRAND HYATT LA MANGA CLUB GOLF & SPA N°174 - VIIKON GOLFMATKA UPEAAN LA MANGAAN MURCIAAN (EI SISÄLLÄ LENTOJA)

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
GRANDHYATTLAMANGAAREAL.jpg
LAMANGANORTHCOURSE.jpg
LAMANGASOUTHCOURSE.jpg
PRINCIPEFELIPEFRONT.jpg
PRINCIPEFELIPESTANDARDROOM.jpg
PRINCIPEFELIPETERRACE.jpg
GRANDHYATTLAMANGAAREAL.jpg
LAMANGANORTHCOURSE.jpg
LAMANGASOUTHCOURSE.jpg
PRINCIPEFELIPEFRONT.jpg
PRINCIPEFELIPESTANDARDROOM.jpg
PRINCIPEFELIPETERRACE.jpg


Matkan sisältö

Murcian alue on rauhallisempi kohdevaihtoehto Etelä-Espanjassa golflomaillessasi! Murciaan suunnatessasi vältät turistirysät, mutta voit silti tutustua matkasi aikana esimerkiksi samaisen alueen ja kaupungin kulttuuriin ja historiaan tai sitten vain lomailla vaivattomasti ja pysytellä ainoastaan seesteisten golf resortien rauhassa. Tällä viikon omatoimimatkalla nautit jälkimmäisestä, sillä halutessasi sinun ei tarvitse poistua viikon aikana ihastuttavan La Manga Clubin tiluksilta ollenkaan, kun kaikki tarvittava useammasta golfkentästä monipuoliseen ravintolavalikoimaan löytyy itse resortin alueella! Oma vuokra-auto mahdollistaa kuitenkin esimerkiksi Murcian alueeseen ja sen nähtävyyksiin tutustumisen, jos sellainen matkan aikana kiinnostaa. HUOM! Paketin hinta sisältää pelkät maapalvelut (majoitus, golf ja vuokra-auto), mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa (entinen Hotel Príncipe Felipe) on ihastuttava viiden tähden luksushotelli, jota ympäröivät kaunis puutarha ja La Manga Clubin tasokkaat golfkentät. Vuodenvaihteen 2022 - 2023 aikana täysin remontoidun hotellin yhteydestä löytyy muun muassa ihastuttava Adults Only -ulkouima-allasalue, neljä ravintolaa ja baaria, ihastuttava spa sekä tyylikäs kuntosali. Tämä Espanjan ensimmäinen Grand Hyatt -hotelli on uusitun ilmeensä myötä varmasti vaativankin golflomalaisen paratiisi!

Vaikka puolisosi tai kaverisi ei pelaisikaan golfia, riittää La Mangassa silti heillekin tekemistä! Resortin harrastusmahdollisuuksiin lukeutuvat muun muassa tennis, ratsastus, kuntosali, squash, jalkapallo (Real Madridin harjoituspaikka), maastopyöräily ja vesiurheilu.

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ:

- 7 yön majoitus 2hh aamiaisella Grand Hyatt La Manga Club 5*

- 5 kierrosta golfia La Mangan kolmella kentällä (South, North ja West)

- B-luokan vuokra auto Opel Corsa tai vastaava sis. rajattomat kilometrit, omavastuunpoistovakuutus sekä perusvakuutukset.

MUUT MAKSUT:

- Toimistomaksu 20e

- Mahdollinen turistivero - maksetaan paikan päällä hotellissa

LISÄMAKSUSTA:

- Lennot Alicanteen

- 60-80€/bägi golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu

- Lisäkierrokset golfia

- 55€/hlö/Puolihoitoillallinen

MUUTA HUOMIOITAVAA:

- West-kenttä sijaitsee hieman etäämmällä hotellista ja hotellivieraiden tulee itse varata etukäteen veloitukseton shuttle-kuljetus hotellin vastaanotolta West-kentälle.Hotelli