THE OBEROI BEACH RESORT AL ZORAH - AJMAN N°332 - VIIDEN TÄHDEN GOLFVIIKKO ARABIEMIRAATTIEN AJMANISSA - PAKETTI EI SISÄLLÄ LENTOJA

Varaukset

Valitse päivämäärä saadaksesi suuntaa antavan hinnan.
Klikkaa ALUSTAVA VARAUS saadaksesi yksityiskohtaisen tarjouksen ilman osto-ja varausvelvoitetta.

VALITSE PÄIVÄMÄÄRÄ, JOLLOIN SAAT HINNAN
The oberoi (2).jpg
The Oberoi 7.jpg
The oberoi (1).jpg
The Oberoi 4.jpg
The oberoi (2).jpg
The Oberoi 7.jpg
The oberoi (1).jpg
The Oberoi 4.jpg


Matkan sisältö

Valitse itsellesi mieluisa matkustusajankohta aikaväliltä 7.11.2023 - 31.3.2024ja vietä upea golfloma Arabiemiraateissa, Dubain ja Ras Al Khaimahin välimaastossa sijaitsevassa Ajmanin emiraatissa, jossa nautit viikosta ihastuttavassa viiden tähden The Oberoi Beach Resortissa ja pelaat golfia upealla Al Zorahin kentällä. Ajman on loistava kohdevaihtoehto golflomallesi Lähi-Idässä, kun kaipaat majoitusta rauhallisessa ja seesteisessä ympäristössä meren rannalla ja golfkentän vieressä, mutta samalla vain noin tunnin ajomatkan päässä suurkaupungin nähtävyyksistä sekä aktiivisuus- ja ostosmahdollisuuksista! Tämän viikon mittaisen golfloman aikana majoitut 7 yötä tyylikkäässä Premier -huoneessa The Oberoi Beach Resortissa, pelaat 5 kierrosta golfia Al Zorahin kauniilla kentällä ja nautit lentokenttäkuljetusten vaivattomuudesta. HUOM! Matkan hinta sisältää pelkät maapalvelut (lentokenttäkuljetukset, majoitus ja golf) mutta halutessasi voimme varata lisämaksusta myös lennot puolestasi!

Lähellä Al Zorah Golf Clubia sijaitseva upea The Oberoi Beach Resort Al Zorah on eksklusiivinen viiden tähden resort meren rannalla, vain 30 minuutin ajomatkan päässä Dubain kansainvälisestä lentoasemasta. Resortin yhteydessä on tyylikäs ulkouima-allasalue, spa, kuntosali sekä 5 ravintolaa ja baaria. 

HUOM! Paketti ei ole voimassa uutena vuotena, pääsiäisenä, Dubai Air Shown aikaan 13. - 17.11.2023 eikä GulFood messujen aikaan 19. - 23.2.2024.

MATKAN HINTA SISÄLTÄÄ

- Lentokenttäkuljetukset (Dubain lentokentältä)

- 7 yön majoitus 2h Premier -huoneessa aamiaisella The Oberoi Ajman hotellissa 5*

- 4 kierrosta golfia Al Zorahin kentällä etukäteen varatuilla tiiajoilla ma-su (HUOM! Golfkenttäkuljetukset eivät kuulu paketin hintaan)

- Golfauto kierroksilla

- Rangepallot ennen kierroksia

LISÄMAKSUSTA

- 20e Toimistomaksu

- 20AED/huone/yö paikallinen turistivero - maksu paikan päällä hotellissa

- Lennot Dubaihin

- 150e/bägi golfbägin kuljetus lennolla meno-paluu

- 80e/hlö/päivä puolihoito

- 47e/hlö Marhaba Silver - Vastaanotto lentokentällä tuloportilla, nopeampi maahantulotarkistus ja henkilökohtainen apu lentokentän maahantulomuodollisuuksien kaikissa vaiheissa (myös matkalaukkujen nouto) - SUOSITTELEMME!

- Lisäkierrokset golfia Al Zorahin, Al Hamran tai Dubai Creekin kentillä

KYSEINEN PAKETTI ON VOIMASSA, KUN VARAAT MATKAN VÄHINTÄÄN 75 VUOROKAUTTA ENNEN LÄHTÖÄ!


Hotelli